Japan Reizen | Japan Reis op Maat | Dimsum Reizen

Japan Reizen. Bijzondere, Authentieke Japan Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Japan. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Japan.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Japan MET DIMSUM REIZEN

Tokyo - Matsumoto - Tsumago - Magome - Takayama - Shirakawago - Kanazawa - Kyoto - Mt. Koya - Osaka

 • rondreis
 • 15 dagen
 • €2090 per persoon

Tokyo - Mt.Fuji - Takayama - Kanazawa - Kyoto - Kurashiki - Hiroshima - Nagasaki - Mt.Koya - Osaka

 • rondreis
 • 21 dagen
 • €2915 per persoon

Tokyo - Matsumoto - Takayama - Shirakawago - Kanazawa - Kyoto

 • rondreis
 • 14 dagen
 • €1695 per persoon

Bergdorp in Nagano prefectuur, Japanse alpen met Tempelpad en Shugendo Kosuge Schrijn

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €285 per persoon

Overnacht in boeddhistisch tempelklooster en beleef de ochtenddienst mee

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €315 per persoon

Rondreis rondom de Olympische Spelen in Tokyo van vrijdag 24 juli tot en met 9 augustus 2020

 • bouwsteen
 • dagen
 • € Prijs op aanvraag

Japan rondreis op onze manier

De ideale Japan rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Japan reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Japan individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Japan reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Japan graag aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Japan zien.  wandelen als een pelgrim over Kumano Kodo, verblijf in een onbekend bergdorp in de Japanse Alpen,  fiets langs de Fuji meren, kajakken op het schiereiland Izu of een selfdrive door de verborgen Iya vallei op Shikoku. Maar ook: koken bij een Japanner thuis en onze originele streetfood-, wandel- en fietstours om grote steden als Tokyo, Kyoto en Osaka op bijzondere wijze te verkennen. Zo’n groot land biedt een enorme diversiteit en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels, op de must-see-locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Wilt u in het nog in het najaar / herfst 2019 naar Japan? Boek op tijd; leuke en betaalbare accommodaties zijn snel volgeboekt!

Naar de 
Olympische Spelen in Tokyo 2020? Wij boeken uw rondreis door heel Japan en hotelkamers in of rond Tokyo.

Een rondreis Japan naar uw smaak

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Japan gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Japan | Dimsum Reizen

Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Japan. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van Japan waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'.
In Japan doen we dat door homestays in te plannen die ook  hun eigen biologische tuinen hebben en op zeer kleine schaal een bezoek te regelen bij iemand thuis waar je samen mee kookt, eet en kletst.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandel langs pelgrimspaden Kumano Kodo, of Kunisaki en delen van de 88-Tempelroute (Shikoku) en fiets over het platteland bij Kurashiki, Takayama, Kawaguchiko of dwars door Kyoto), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten tijdens kookles bij mensen thuis), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track op Hokkaido of Kunisaki (Kyushu)), Mindful (yoga, meditatie in tempels, badhuizen onsen , slow (eco) travel in Iiyama, Iya Vallei (Shikoku) en Kunisaki, en voldoende voer voor foodies tijdens onze foodtours, bezoek aan markten en Sake brouwerijen.

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Japan reisspecialisten

Sharon de Boer
Ik laat mij graag helemaal onderdompelen in dit land vol tegenstellingen, waar oude gebruiken en tradities zo goed samengaan met de moderne technologie. Het multiculturele en hightech Tokyo waar het bruist van het moderne en hippe leven. De tempelstad Kyoto waar de traditionele cultuur het best bewaard bleef. De wildernis vind je op Hokkaido waar de kans groot is walvissen, orka’s en bruine beren te spotten, of je zoekt de rust buiten de gebaande paden in Kyushu of Noord Honshu. En vergeet niet, Japan is een gastronomisch paradijs. Behalve dat het allemaal heerlijk smaakt, is het ook een lust voor het oog. Een reis door Japan is fascinerend, soms verwarrend maar onvergetelijk!

Lucy Kilkens
Japan: ik kan het met geen andere bestemming vergelijken. Met zijn robothotels, gadgets en bullettreinen is het in veel opzichten moderner dan Nederland. Maar naast al die hippe en futuristische snufjes houdt Japan zich vast aan tradities die eeuwenlang onveranderd lijken. Traditie en supermodern gaan hand in hand, en het is precies deze combinatie die Japan voor mij zo bijzonder maakt. Tel daar de veelzijdige natuurlandschappen en de Japanse keuken bij op en zo werd Japan al snel één van mijn favoriete bestemmingen. Op reis word ik het gelukkigst van flinke wandeltochten door de bergen en Japan biedt hiertoe volop gelegenheid. Het gebied van de Japanse Alpen vind ik nog steeds één van de mooiste regio's, en sinds april 2019 heeft ook het relatief onbekende eiland Shikoku een plekje op mijn favorietenlijst veroverd

Susanne Kamp
Na vele reizen door zuidoost-Azië, stond Japan hoog op mijn wensenlijstje.Veel mensen zeggen over Japan 'je kan het met geen andere Aziatische bestemming vergelijken' en dat is zeker waar! Zo reisde ik met de snelle Shinkansen treinen tussen de moderne steden, volgde ik de voetsporen van haiku meester Basho, kwam ik oog in oog te staan met een bruine beer en wandelde ik door herfst gekleurde heivelden. Ik heb de lekkerste Sushi geproefd en kwam na mijn wandelingen heerlijk tot rust in een Onsen. Juist deze diversiteit maakt Japan bijzonder en absoluut de moeite waard!