Japan Reizen | Japan Reis op Maat | Dimsum Reizen

Japan Reizen. Bijzondere, Authentieke Japan Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Japan. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Japan.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop

BELEEF Japan MET DIMSUM REIZEN

Tokyo - Matsumoto - Tsumago - Magome - Takayama - Shirakawago - Kanazawa - Kyoto - Mt. Koya - Osaka

 • rondreis
 • 15 dagen
 • €2090 per persoon

Tokyo - Mt.Fuji - Takayama - Kanazawa - Kyoto - Kurashiki - Hiroshima - Nagasaki - Mt.Koya - Osaka

 • rondreis
 • 21 dagen
 • €2915 per persoon

Tokyo - Matsumoto - Takayama - Shirakawago - Kanazawa - Kyoto

 • rondreis
 • 14 dagen
 • €1695 per persoon

Bergdorp in Nagano prefectuur, Japanse alpen met Tempelpad en Shugendo Kosuge Schrijn

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €285 per persoon

Overnacht in boeddhistisch tempelklooster en beleef het Goma vuurritueel

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €315 per persoon

Rondreis rondom de Olympische Spelen in Tokyo van vrijdag 24 juli tot en met 9 augustus 2020

 • bouwsteen
 • dagen
 • € Prijs op aanvraag

Japan rondreis op onze manier

De ideale Japan rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Japan reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Japan individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Japan reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Japan graag aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Japan zien.  wandelen als een pelgrim over Kumano Kodo, verblijf in een onbekend bergdorp in de Japanse Alpen,  fiets langs de Fuji meren, kajakken op het schiereiland Izu of een selfdrive door de verborgen Iya vallei op Shikoku. Maar ook: koken bij een Japanner thuis en onze originele streetfood-, wandel- en fietstours om grote steden als Tokyo, Kyoto en Osaka op bijzondere wijze te verkennen. Zo’n groot land biedt een enorme diversiteit en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels, op de must-see-locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Wilt u in het nog in het najaar / herfst 2019 naar Japan? Boek op tijd; leuke en betaalbare accommodaties zijn snel volgeboekt!

Naar de 
Olympische Spelen in Tokyo 2020? Wij boeken uw rondreis door heel Japan en hotelkamers in of rond Tokyo.

Een rondreis Japan naar uw smaak

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Japan gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Japan | Dimsum Reizen

Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Japan. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van het land waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'. In Japan dien we dat door homestays in te plannen die ook  hun eigen biologische tuinen hebben en op zeer kleine schaal een bezoek te regelen bij iemand thuis waar je samen mee kookt, eet en kletst.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandel en fiets), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track), Mindful (yoga, meditatie, massage, slow (eco) travel) en voldoende voer voor foodies.

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Japan reisspecialisten

Sharon de Boer
Gaat reizen ooit vervelen? Nee, voor mij geldt dat zeker niet. Het leukste is om ‘gewoon’ onderweg te zijn. In het vliegtuig te stappen, niet wetend wat je precies te wachten staat en te laten verrassen door alles wat anders is. Op reis naar de rust en stilte in de bergen van Tadjikistan en Tibet of juist de hectiek en gekte in de grote steden van China en India. De passie voor China is geboren bij het eerste bezoek en sindsdien alleen maar gegroeid. Japan heeft mij enorm verrast en de cultuur en tradities hebben een grote indruk achtergelaten. Mijn reishonger is nog lang niet gestild maar tussen het reizen door is er niks leukers dan andere reizigers enthousiast te maken voor deze bijzondere bestemmingen.

Lucy Kilkens
Japan: ik kan het met geen andere bestemming vergelijken. Met zijn robothotels, gadgets en bullettreinen is het in veel opzichten moderner dan Nederland. Maar naast al die hippe en futuristische snufjes houdt Japan zich vast aan tradities die eeuwenlang onveranderd lijken. Traditie en supermodern gaan hand in hand, en het is precies deze combinatie die Japan voor mij zo bijzonder maakt. Tel daar de veelzijdige natuurlandschappen en de Japanse keuken bij op en zo werd Japan al snel één van mijn favoriete bestemmingen. Op reis word ik het gelukkigst van flinke wandeltochten door de bergen en Japan biedt hiertoe volop gelegenheid. Het gebied van de Japanse Alpen vind ik nog steeds één van de mooiste regio's, en sinds april 2019 heeft ook het relatief onbekende eiland Shikoku een plekje op mijn favorietenlijst veroverd