Japan Visum | Japan reisdocumenten | Dimsum Reizen

Japan Visa: Welke reisdocumenten heb je nodig voor een reis door Japan?

Reisdocumenten Japan

Japan Visum


Voor Nederlanders en Belgen geldt geen visumplicht, u heeft slechts een geldig paspoort nodig. Als toerist krijgt u bij aankomst een tijdelijk visum voor een verblijf van maximaal 90 dagen. Er is geen eis dat het paspoort nog zes maanden na de terugreisdatum geldig moet zijn, maar het is altijd beter om hier wel voor te zorgen om problemen te voorkomen. Een buitenlander dient in Japan het paspoort altijd bij zich te dragen.