Infodagen en beurzen Dimsum Reizen

Ontmoet Dimsum Reizen op de Infodagen en reisbeurzen

Beurzen en zo

In 2019 staan wij op de volgende beurzen:

Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen: 5 & 6 januari 2019

Ook in 2019 zijn wij weer van de partij op de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen in de Beurs van Berlage te Amsterdam. Op 5 en 6 januari luiden we graag samen met u het nieuwe jaar in en nemen we alle tijd om uw plannen te bespreken of om u op nieuwe ideeën te brengen. We hebben er genoeg! 

U kunt ons vinden op standnummer 112 in de Effectenbeurszaal.

VAKANTIEBEURS UTRECHT: 10 - 13 januari 2019

Van 10 t/m 13 januari 2019 zijn wij aanwezig op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht om uitgebreid met u te praten over uw reisideeën. We staan alle dagen voor u klaar om u te adviseren en te luisteren naar al uw Azië-plannen voor 2019. 

U kunt ons vinden op standnummer 12.A009. Dat is in hal 12, vlak naast de doorgang naar hal 7, niet ver van het Azië terras! Graag tot dan!

Dimsum Verdiepingskelder: workshops

In onze middeleeuwse verdiepingskelder van ons kantoor aan de Minrebroederstraat te Utrecht organiseren wij graag kleinschalige workshops, lezingen en informatiemiddagen of - avonden om zo onze reizen meer verdieping te geven.

Momenteel zijn er geen workshops gepland. Houdt deze pagina in de gaten, er komen regelmatig workshops/lezingen bij.

Verdiepingskelder met middeleeuwse tongewelven
We zijn best een beetje trots op de locatie van ons kantoor in het historische hart van Utrecht. Ons kantoor huist op de begane grond van een 17e eeuws pand dat onder andere dienst deed als woonhuis en kantoor van de Utrechtse brandweercommandant pal achter het stadhuis.  In de kelder houden we onze bijeenkomsten.

Zo is te lezen op het Monumentenregister van de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed: 

"Het huis is een 17e eeuws samenvoeging van twee panden, waarvan het rechter met zekerheid middeleeuws is. Dit komt in de kelders duidelijk tot uiting.Het voorste gedeelte van de rechter kelder bestaat uit gordelbogen waartussen gordelbogen zijn geslagen. De voorste kelder van het linker gedeelte is ontoegankelijk. Aan de achterzijde liggen twee kelders met tongewelven naast elkaar. In het boven de kelders gelegen huis is de tweedeling minder te herkennen. Er is hier sprake van een ingrijpende verbouwing na de samenvoeging van de twee delen. Toch behoren delen van de moer- en kinderbalklagen tot een oudere opzet. Van de 17e eeuwse indeling getuigen de 18e eeuwse stucplafonds. In 1888 is de zolder uitgebouwd tot een tweede verdieping, waarbij de achtergevel met behoud van de oorspronkelijke lijst is verhoogd. Aan de achterzijde van het huis is in de 18e eeuw een, onderkelderd, achterhuis van twee bouwlagen gebouwd. Dit 17e eeuwse huis is van belang vanwege delen van het middeleeuwse casco, met name de rechter voorkelder, de 17e eeuwse gevel en 18e eeuwse details."


Waar ligt de Dimsum Verdiepingskelder?

Kantoor Dimsum Reizen
Minrebroederstraat 5
53512 GS UTRECHT