Contact

Neem contact met ons op

Contact

Dimsum Reizen 
Minrebroederstraat 5
3512 GS Utrecht
tel: 030-2300847
email: info@dim-sum.nl

Afspraak maken op kantoor?
Een uitstekende en fijne voorbereiding van uw droomreis is de sleutel tot succes! Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom gaan we daar graag uitgebreid voor zitten. Samen met u.

Zo kunnen we uw reisplannen goed doorspreken onder het genot van goeie bak koffie of geurende groene thee (uiteraard uit Azië). We laten u graag zien wat we allemaal kunnen organiseren voor u. En wedden dat we met ideeën komen waaraan u zelf niet had gedacht?

Onze middeleeuwse tongewelvenkelder onder ons kantoor in het hartje van historisch Utrecht hebben we speciaal voor u ingericht.

Een belafspraak kan natuurlijk ook
. U wordt dan teruggebeld op het moment dat het u schikt.  

De Minrebroederstraat is gelegen midden in het centrum van Utrecht. U kunt het best de auto parkeren op het Janskerkhof of in Parkeergarage Centrum- Oost aan de Kruisstraat (achter de Schouwburg en dan 5 a 10 minuten lopen).

Komt u met openbaar vervoer, dan is de Minrebroederstraat een kwartiertje lopen vanaf het Centraal Station. U kunt het best door het winkelcentrum lopen richting stadhuis. De Minrebroederstraat ligt achter het stadhuis.

Ook kunt u bus 2,3,4,8,11 nemen en uitstappen op het Janskerkhof. Hiervandaan is het 3 minuten lopen.

Deze website is een onderdeel van Dimsum Reizen. Dimsum Reizen is een handelsnaam van Couleur Locale BV en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder nummer: 30208857.
Ons BTW nummer is NL821550202B01.

Zie ook ons profiel op de website van het Stadhuiskwartier in Utrecht.

Waar is Dimsum Reizen