Cambodja Reizen | Cambodja Reis op Maat | Dimsum Reizen

Cambodja Reizen. Bijzondere, Authentieke Cambodja Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Cambodja. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Cambodja.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Cambodja MET DIMSUM REIZEN

Siem Reap - Battambang - Phnom Penh - Kampot - Koh Rong Sanloem

 • rondreis
 • 14 dagen
 • €795 per persoon

Siem Reap - Battambang - Phnom Penh - Kampot - Koh Rong Sanloem

 • rondreis
 • 17 dagen
 • €1045 per persoon op basis van familie

Phnom Penh - Battambang - Siem Reap - Stung Treng - Mondulkiri - Kratie - Koh Rong Samloem

 • rondreis
 • 21 dagen
 • €1935 per persoon

Zwemmen, kajakken en wandelen in ongerepte natuur bij Tatai

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €315 per persoon

Homestay in community dorp

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €275 per persoon

Slapen tussen de Angkor tempels

 • bouwsteen
 • 2 dagen
 • €195 per persoon

Rondreis Cambodja reis op uw manier!

De ideale Cambodja rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Cambodja reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten.

Ter voorbereiding van uw Cambodja individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Cambodja reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land.  Wij kleden uw privé-rondreis naar Cambodja aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Cambodja zien, weg van het massatoerisme. We laten u graag de ongerepte natuur rondom de Tatai rivier in de Cardamom bergen in West- Cambodja beleven, vanuit een luxe tent op het water of slapen tussen de Tempels van Angkor Wat in een homestay! Gemeenschapstoerisme maken we mogelijk in het oosten van het land van waaruit u de regio Mondolkiri gaat verkennen met haar bergvolkeren en verstilde dorpen.

Maar ook: originele streetfood- , wandel- en fiets-, architectuur- en Vespatours om de grote stad Phnom Penh of Siem Reap op bijzondere wijze te verkennen.  Cambodja biedt een enorme diversiteit en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels, op de must-see-locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Uw rondreis Cambodja 100% op maat

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Cambodja gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Cambodja Dimsum Reizen


Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Cambodja. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van het land waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!
We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandel en fiets in Mondolkiri of Ratanakiri), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten als gemeenschapstoerisme in de dorpen), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track), Mindful (yoga, meditatie, massage, slow (eco) travel) en voldoende voer voor foodies, tijdens onze kookworkshops of streetfoodtour in Phnom Penh.

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

onze Cambodja reisspecialisten

Susanne Kamp - Weijts
’s Avonds struin ik over de nightmarket in Phnom Penh, je vind hier een verzameling van kraampjes waar je gefrituurde insecten kan bestellen. Nieuwsgierig kijk ik naar de gefrituurde krekels, kevers en zelfs vogelspinnen! Ik ga toch maar voor noodles en een traditionele papaya salade en plof  neer op een krukje aan één van de tafeltjes! Samen met mijn gids ( call me May) ontdek ik de andere kant van Cambodja; het duisterende verleden. We brengen een bezoek aan het Tuol Sleng museum en Killing Fields. Met tranen in zijn ogen vertelt hij over de onvoorstelbare gruwelijkheden die hier zo’n 40 jaar geleden hebben plaats gevonden tijdens de Rhode Khmer regiem, Ik kan het niet droog houden en het maakt op mij een behoorlijke indruk. Ik sluit mijn reis af met een lokaal biertje in de “Pub street”. Wat een bijzonder maar ook aangrijpend avontuur heb ik in Cambodja beleefd!


Sarah Bezuijen
Cambodja is misschien dan wel van de kleinste landen van Zuidoost Azië maar mag zeker niet onderschat worden. Ga op ontdekkingstocht door het enorm uitgestrekte gebied waarop de tempels van Angkor Wat zijn verspreidt of maak een boottocht over het machtig mooie Tonlé Sap Meer, waar drijvende dorpen de normaalste gang van zaken zijn. En wat dacht u van eindeloze wandelingen maken in het nauwelijks bezochte Mondulkiri, een kennismaking met verschillende minderheidsgroepen in Ratanakiri, luieren op de tropische stranden van Koh Rong, of een van de avondmarkten van Phnom Penh bezoeken waar een overvloed aan super lekker eten te verkijgen is? En dat allemaal op relatief korte afstanden van elkaar gelegen. Cambodja has it all!