Cambodja Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Cambodja reis zelfs samenstellen met de Cambodja rondreizen en Cambodja bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele Cambodja reis

Cambodja Reis | Individuele Cambodja Reis op maat gemaakt


Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Cambodja rondreizen en Cambodja bouwstenen. Elke Cambodja rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Cambodja om uw Cambodja reis nog completer te maken. De Cambodja rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld Laos, Birma of Vietnam. Uiteraard zijn alle individuele Cambodja rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Cambodja voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Cambodja reis geheel naar eigen wens samenstellen.
U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.
Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Cambodja reisadvies.

Individuele Cambodja reis. Onderweg in Cambodja


Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Cambodja kan ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten zelfs per boot. Uiteraard wordt dit allemaal van tevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.
Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties.
Over het algemeen is een lokale gids inbegrepen bij onze Cambodja reizen, maar u kunt u er uiteraard voor kiezen zonder gids te willen reizen. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan bergvolkeren etc.).
U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale Vluchten naar Cambodja

Dimsum Reizen helpt u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Cambodja.
Er zijn geen rechtsstreekse vluchten naar de luchthaven van Phnom Penh of Siem Reap. U zult dus altijd via bijv. Singapore, Kuala Lumpur, of Bangkok moeten vliegen. Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Cambodja aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Singapore Airlines, China Ailrines of Malaysian Airlines. Dimsum Reizen doet u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Cambodja in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in het offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.

Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen.

Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het offertemandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Cambodja reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Cambodja boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Cambodja reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Cambodja? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Cambodja geheel op maat laten maken door Dimsum Reizen. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.