Kazachstan Reizen | Kazachstan Reis op Maat | Dimsum Reizen

Kazachstan Reizen. Bijzondere, Authentieke Kazachstan Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Kazachstan. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Kazachstan.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Kazachstan MET DIMSUM REIZEN

Natuurparken, bergen, meren en monumenten

 • rondreis
 • 13 dagen
 • €2795 per persoon

magisch woestijn landschap

 • rondreis
 • 9 dagen
 • €2695 per persoon

Almaty - Almaty meer - Kolsai - Kayindi - Charun canyon - Altyn Emel - Aktau

 • rondreis
 • 10 dagen
 • €1595 per persoon

Almaty starter

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €150 per persoon

sovjet raketlanceerbasis in Kazachse steppe

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €1095 per persoon

Rondreis Kazachstan op uw manier!


De ideale Kazachstan rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Kazachstan reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Kazachstan individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Kazachstan reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Kazachstan aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Kazachstan zien. De groene, vriendelijke, voormalige hoofdstad Almaty, de prachtige bergmeren van Kol Sai, de zingende zandduinen in het Altyn Emel natuurreservaat, opgravingen bij Aktau en petrogliefen bij Kapchagay, wandelen in het Sairam Ugan National Park, de onwerkelijke schoonheid van de woestijn in Mangistau, in de sporen van de zijderoute in Turkestan en het hypermoderne Noersultan (tot voor kort Astana). Maar ook: de Sovjet raketlanceerbasis Baikonur, meerdaagse trektochten, hoge bergtoppen en uitgestrekte steppelandschappen.

Dit enorme land heeft veel te bieden en daar praten we graag met u over! Slapen in hotels, yurt kampen, guesthouses of eens bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Combinaties met KirgizstanTurkmenistanTadzjikistan of Oezbekistan
We komen zelf al jarenlang in deze landen in Centraal-Azië , waarbij we steeds weer verrast zijn door de gastvrije ontvangst. Of u nu een klassieke cultuurreis wilt maken langs de Zijderoute, op zoek naar nomaden in het Tien Shan gebergte, wandel of trektochten wilt maken, we helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.

Een rondreis Kazachstan naar uw smaak

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Kazachstan gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Kazachstan| Dimsum Reizen

Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Kazachstan. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van het landwaar wij geen genoeg van kunnen krijgen.

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandel en hike in de bergen), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track), Mindful (meditatie en massage, slow (eco) travel) en voldoende voer voor foodies.

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Kazachstan reisspecialist

Elske Spanjerberg
Een van de grootste landen van Azië, maar ook een van de onbekendste; Kazachstan. Ga wandelen in een van de vele parken, ontdek de oude hoofdstad Almaty of juist de ultramoderne nieuwe hoofdstad Noersultan (tot voorkort Astana). Bezoek de opgravingen en petrogrieven, duik het verleden in in Turkestan en de lanceerbasis en ruimtevaartmuseum Baikonur.

Michel Hermans
Al sinds m'n jonge jaren droomde ik er van net als Ard Schenk en Kees Verkerk rondjes te draaien op de schaatsbaan van Medeo in Alma Ata zoals het toen heette. Toen ik uiteindelijk de schaatsbaan mocht bezoeken was het zomer; maar goed dat ik eigenlijk helemaal niet kan schaatsen. Zo had ik meer tijd om te genieten van de prachtige natuur van het Tien Shan gebergte, de Kol Sai meren en het Altyn Emel Nationaal Park.
Kazachstan is een land om nog een terug te keren!