Kazachstan Visum | Kazachstan reisdocumenten | Dimsum Reizen

Kazachstan Visa: Welke reisdocumenten heb je nodig voor een reis door Kazachstan?

Reisdocumenten Kazachstan

Kazachstan Visum

Reizigers die Kazachstan willen bezoeken dienen er zelf zorg voor te dragen te beschikken over de juiste reisdocumenten. Hieronder vindt u informatie over de benodigde reisdocumenten zoals bekend op moment van schrijven.

Voor een reis naar Kazachstan heeft u een paspoort nodig. Dit paspoort moet minimaal nog zes maanden geldig zijn na terugkomst van de reis. Nederlandse en Belgische paspoorthouders hebben een visumvrijstelling, van 30 dagen bij binnenkomst in Kazachstan (over land of via een luchthaven). U ontvangt deze vrijstelling door middel van een stempel in uw paspoort bij aankomst in Kazachstan.

We willen u er graag nadrukkelijk op wijzen dat u altijd zélf verantwoordelijk bent voor het correct invullen en het op tijd aanleveren van de benodigde formulieren en documenten; controleert u alstublieft ook altijd goed of het verkregen visum de juiste data en gegevens bevat. Dimsum Reizen kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van foutief ingevulde formulieren, noch voor onjuist of te laat afgegeven visa.