Huwelijksreizen | Huwelijksreis naar Azie| Dimsum Reizen

Bijzondere Huwelijksreizen naar Azië. Relaxen of liever actief? Comfort of avontuur? Geheel op maat bij Dimsum Reizen

Huwelijksreizen naar Azië


NIEUW:  Van hemelbed tot mountain bike!
Actieve huwelijksreizen - 100% op maat gemaakt voor jullie twee.

Hier lanceren wij onze allerleukste, romantische en meest gevarieerde actieve huwelijksreizen naar Azië op deze aardbol! Samen relaxen onder een parasol op een wit strand aan een azuurblauwe zee met een cocktail - shaken not stirred - in de hand hoort er natuurlijk bij. Maar het kan monumentaler, nietwaar? Met ons kun je daarom buiten de cocktail en het hemelbed prachtig hiken, mountain biken, raften, festivalletjes meepikken en cultuur snuiven in de meest trendy bestemmingen van Azië!

Onze reisspecialisten maken jullie huwelijksreis persoonlijk helemaal op maat dus eerst gaat er een goed gesprek aan vooraf waarin jullie je droomwensen kenbaar kunnen maken. Daarmee gaat de reisspecialist aan de slag. Een onvergetelijke start van het getrouwde leven!

Hieronder vind je al onze huwelijksreizen op een rijtje. Er komen er steeds meer bij dus hou het in de gaten. Op elke bestemmingspagina zijn ze ook te vinden en herkenbaar aan het icoontje. En vergeet niet: wij passen de reis helemaal aan op jullie wensen.

Geheime Dimsum Tips huwelijksreizen naar Azië.