Individuele China reizen geheel op maat samengesteld

De mooiste individuele China reis. Uw ideale China rondreis samengesteld door de reisspecialisten van Dimsum Reizen.

BELEEF
China MET
Dimsum Reizen

Verkennen


Shanghai - Huangshan (Gele Bergen) - witte dorpjes - Xiamen - Tulou dorpen

Op deze tweeweekse reis bezoekt u de provincie Fujian en andere plaatsen in het onbekende oosten van China. Denk bijvoorbeeld aan de witte dorpjes of de indrukwekkende Tulou dorpen. Een regio die maar weinig wordt bezocht, maar veel heeft te bieden!

rondreis

15 dagen

1975,- per persoon

Chengdu - Lijiang - Tijgersprongkloof - Zhongdian - Benzhilan - Shaxi - Xizhou - Yangshuo - Ping'an

Deze Zuid-China reis laat u een veelvoud aan overweldigende, schilderachtige landschappen en kleurrijke culturen in het zuiden van China zien. De meest bijzondere plekken in de provincies Yunnan en Guangxi zijn in deze tweeweekse reis opgenomen.

rondreis

15 dagen

1850,- per persoon

Beijing - Xi'an - Chengdu - Yangshuo - Shanghai

Tweeweekse hoogtepuntenreis die begint in China's hoofdstad Beijing, met hoogtepunten als de Grote Muur en De Verboden Stad. Daarna via het ontzagwekkende Terracotta Leger in Xi'an naar het indrukwekkende karstgebergte in Yangshuo.

rondreis

14 dagen

1495,- per persoon

Tibetaanse graslanden en kloosters vanuit Xiahe

Vanuit Xiahe reist u via de graslanden van Gansu provincie naar het prachtige dorpje Langmusi, gelegen te midden van bossen en bergen. Het Tibetaanse dorp Songpan is een mooie uitvalsbasis voor paardrijtochten of bezoek aan Jiuzhaigou Nationaal Park.

bouwsteen

4 dagen

455,- per persoon

Moderne architectuur in het oude Canton

Guangzhou kennen we beter als Canton, ooit een fameuze Chinese havenstad. Nu een moderne metropool waar moderne architecten het stadsbeeld vorm mogen geven. En beneden op straat nog steeds helemaal China!

bouwsteen

3 dagen

120,- per persoon

Oorsprong van Confucianisme en Taoïsme tussen Beijing en Shanghai

Ga op zoek naar de bronnen van de grote Chinese filosofische stromingen het Confucianisme en Taoïsme. In Qufu gaat u naar de geboortegrond van Confucius, in Tai'an beklimt u de heilige berg Taishan.

bouwsteen

4 dagen

365,- per persoon

Uw voordelen

100% op maat gemaakt

Persoonlijk door onze zeer ervaren reisspecialist

Unieke routes

Wij kennen de plekjes, ook buiten het massatoerisme

Meet a local

Kook, eet, wandel en fiets met locals

China: land van superlatieven


Wilt u naar China reizen, maar wel geheel zoals u wilt? Een China rondreis waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en genieten van optimale vrijheid tijdens uw China reis? Maar u wel laten adviseren door een echte deskundige China reisspecialist met jarenlange ervaring in dit land, en die reistips heeft waar u zelf niet opgekomen was? Neem dan eens contact met ons op.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende China zien: kleine dorpen weg van de hoofdweg in provincie Guizhou, afgelegen zoutdorpjes in provincie Yunnan, hoge besneeuwde bergpieken en graslanden in provincie Sichuan, kleurrijke markten in Zuid-Yunnan en zandduinen in de Taklamakan woestijn. Zo'n groot land biedt een enorme diversiteit en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels,  op de must-see- locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Boek ook een Meet a local in China. Eet, kook, proef, wandel en beleef samen uw reis door China! Een ervaring om nooit te vergeten!