Georgië Reizen | Georgië Reis op Maat | Dimsum Reizen

Georgië Reizen. Bijzondere, Authentieke Georgië Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Georgië. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Georgië.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Georgië MET DIMSUM REIZEN

Tbilisi - Sighnaghi - Telavi - Stepantsminda - Kutaisi - Mestia - Batumi - Akhaltsikhe - Vardzia

 • rondreis
 • 18 dagen
 • €1845 per persoon

Tbilisi - Kakheti - Stepantsminda - Vardzia

 • rondreis
 • 10 dagen
 • €845 per persoon

Rij zelf met een auto door de prachtige landschappen in Georgië

 • rondreis
 • 11 dagen
 • €895 per persoon

4-daagse trektocht door de bergen van Svanetië naar Ushguli

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €490 per persoon

Actieve 5-daagse wandeltocht door de natuurrijke berglandschappen van Stepantsminda

 • bouwsteen
 • 5 dagen
 • €525 Per persoon

Een bijzonder verblijf met activiteiten bij families: gemeenschapstoerisme pur sang.

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €80

Rondreis Georgie op uw manier!

De ideale rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Georgië reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Georgië individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Georgië reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Georgië aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Georgië zien. We wijzen u de weg voor korte treks in de buurt van Kazbegi of Tusheti zoals de Juta-trek naar de voet van Mount Chaukhebi of een gave dagwandeling over de Zuruldi Range ten zuiden van Mestia in Svanetie, lekker ver weg van het massatoerisme. We organiseren graag een verblijf bij een familie thuis op het platteland; bv in de wijnregio Kakhetië waar u samen khinkali (dumplings) maakt, druiven oogst, wijn proeft of samen de koe melkt. 

Slapen kan in leuke boutique hotels, op de must-see-locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven. Georgië leent zich ook uitstekend voor een self drive om zo het land zelf te ontdekken met een huurauto.

Combinaties met Armenië en Azerbeidzjan? 
We komen zelf al jarenlang in deze landen, waarbij we steeds weer verrast zijn door de gastvrije ontvangst. Of u nu een klassieke cultuurreis wilt maken, op zoek naar verlaten bergdorpen in de Kaukasus, wandel of trektochten wilt maken, we helpen u graag met het samenstellen van uw reis op maat.


Uw rondreis Georgië 100% op maat

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Georgië gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Georgie | Dimsum Reizen


Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Georgië. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van Georgië waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandel in de bergen bij Kazbegi, de Laila range of juist stoer de Mount Usba in Svaneti, mountain bike door oude rivierbedding buiten Tbilisi), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten bij Georgiërs thuis), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track als een (self drive) 4 x 4 tocht dwars door Vashlovani park), Mindful (yoga, massage, slow (eco) travel) en voldoende voer voor foodies want Georgië is een foodie walhalla! Maak uw eigen Khinkali (dumplings) , proef de beste wijnen tijdens een wijnproeverij met uitleg en geniet van de beste pork bbq ter wereld!

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Georgie Reisspecialisten

Michel Hermans 
Mooi gelegen aan de Koera rivier, de houten balkonnetjes, de ronde daken van de badhuizen en een verrukkelijke eerste maaltijd maakten mij vanaf dag één verliefd op Tbilisi. Snel breidde dat zich uit in een verliefdheid voor heel Georgië. Ik genoot van wandelingen in de schitterende berggebieden van Svanetië en Tushetië. Overnachten bij de bevolking thuis in kleine familie guesthouses zijn het leukst. Altijd staat de tafel dan vol met heerlijke gerechten. Voeg daarbij de bijzondere wijncultuur en het plaatje is compleet. Je hoeft er niet eens ver voor te reizen.


Elske Spanjerberg
In Georgië lijkt alles mogelijk en is het leven mooi’, denk ik terwijl ik vanaf het balkon van mijn hotelkamer in het Rooms hotel naar de zonsondergang bij de Mount Kazbegi kijk. Ik zie het Gergeti kerkje waar ik vanmiddag naartoe gewandeld ben. Een mooie 1,5 uur durende wandeling waarbij ik steeds weer even omgedraaid ben om naar het bergpanorama achter me te kijken. Ik neem een slokje van mijn wijn afkomstig uit de wijnstreek in Kakhetie waar ik gister doorheen gereden ben op zoek naar bijzondere kerken en lokale wijngaarden. En waar ik heb genoten van de lokale Khinkali (dumplings) en khachapuri (kaasbrood). Georgië, een klein land dat zo veel te bieden heeft dat ik ook na 2 verschillende reizen nog lang niet uitgekeken ben.