Beijing Reis | Beijing Reizen | Dimsum - Inleiding

Beijing stedenreis. Deze stedentrip naar Beijing kan helemaal op maat voor u worden samengesteld door Dimsum Reizen.

Noord China: Beijing

bouwsteen

Beijing om uw reis mee te beginnen of te eindigen

Een bezoek aan China kan niet zonder ooit de keizerlijke hoofdstad bezocht te hebben. Beijing is nog steeds het politieke en culturele hart van het land. Onze leuke hotels liggen perfect!

vanaf 200,-
4 dagen

Noord China: Beijing
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Bouwsteen Beijing
Een bezoek aan China kan niet zonder ooit de keizerlijke hoofdstad bezocht te hebben. Beijing is nog steeds het politieke en culturele hart van het land. Er is zo enorm veel te doen en te zien hier, u kan er zo een weekje mee vullen!

Een bezoek aan de hoofdstad van China betekent uiteraard een bezoek aan de Verboden Stad en het voorliggende Plein van de Hemelse Vrede.  In het zuiden van het centrum ligt de beroemde ronde Hemel Tempel waar de keizer vroeger twee keer per jaar de aarde ceremonieel kwam eren.  
De boeddhistische Lama Tempel dat kort ook een keizerlijk verblijf was is zeker de moeite waard al was het maar om het gigantische Maitreya-beeld gehouwen uit een blok cederhout te kunnen aanschouwen. Met een beetje geluk ontmoet u hier monniken uit onder andere Mongolië die deze tempel als hun thuishaven in Beijing beschouwen. Niet ver van de Lama Tempel ligt de Confucius Tempel, ook wel de Tempel van de literatuur genoemd. De buurt om de Klokken- en Trommeltoren en Houhai  is erg gezellig en barst van de leuke (traditional craft) winkeltjes, restaurantjes en kleine musea en is zeker de moeite waard om er in de avond lekker rond te struinen.

Het Yiheyuan Zomerpaleis in het noorden van Beijing is bijna een dorp op zich aan de oevers van  het grote hand-gegraven meer van keizerin-weduwe Cixi. Hier bent u zo een half dagdeel aan kwijt, zo groot is dit paleis.

Wij organiseren graag voor u bijvoorbeeld een originele fietstocht door historisch Beijing, een privé wandeling boordevol historische weetjes dwars door de oude steegjes of een Beijing streetfood-tour met lokale happen die al uw smaakpapillen zullen strelen. Of wat dacht u van een vroege Tai-Chi les in het park van de Hemel Tempel voor dag en dauw?

Iets buiten de stad vindt u de Chinese Muur op plekken als Mutianyu, Gubeikou en Jinshanling waar u natuurlijk op gaat! Wij bieden u trouwens de mogelijkheid die stukken muur te beklimmen waar de massa niet komt.

Kijk bij het excursie tabblad voor al onze activiteiten in en rond Beijing die we voor u kunnen reserveren.In het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.

Deze bouwsteen is goed te combineren met:
Datong
Tai'an en Qufu
Pingyao
Xi'an
Kamperen op de muur!

Vanuit Beijing vliegt u ook gemakkelijk naar verder gelegen gebieden, zoals ChengduLijiang of Yangshuo

Reisplan
Dag 1 aankomst Beijing
Dag 2 Beijng
Dag 3 Beijing
Dag 4 vertrek Beijing

Uiteraard is het aantal dagen in Beijing geheel te wijzigen naar wens! Wij maken uw reis immers 100% op maat.

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen