Taiwan Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Taiwan reis zelfs samenstellen met de Taiwan rondreizen en Taiwan bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele Taiwan reis

Taiwan Reis | Individuele Taiwan Reis op maat gemaakt


Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Taiwan rondreizen en Taiwan bouwstenen. Elke Taiwan rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Taiwan, Japan en/of China om uw Taiwan reis nog completer te maken. De Taiwan rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld China of Japan. Uiteraard zijn alle individuele Taiwan rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen.

Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Taiwan voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Taiwan reis geheel naar eigen wens samenstellen.
U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van één tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Taiwan reisadvies.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het reismandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Taiwan reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Taiwan boeken? Maak dan gebruik van de link naar ons online boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Taiwan reizen niet vinden wat u wilt? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Taiwan geheel op maat laten maken door Dimsum Reizen. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.

Internationale vluchten naar Taiwan

We helpen u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Taiwan. Uiteraard kunnen we ook binnenlandse vluchten voor u verzorgen.

Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Taiwan aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zoals KLM of China Airlines. Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Taiwan in onze offerte. U kunt aangeven in uw aanvraag of u hier de voorkeur aan geeft.

Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om de reis ter plekke te beginnen.

Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.