Taiwan Reviews | Taiwan Reizigerservaringen | Dimsum Reizen

Feedback van Taiwan Reizigers bij onze Taiwan Reviews.

Wat vonden andere reizigers van Taiwan?

Taiwan Reviews | Klanten Ervaringen over onze Taiwan Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Januari 2019

"Vandaag zijn we weer thuisgekomen van een fantastische reis in China en Taiwan. Wat zijn wij blij met DimSum reizen, alles (maar dan ook echt alles) was tot in de puntjes verzorgd. Geheel volgens programma: de transfers, treinreizen, kundige gidsen, goede hotels etc.

We willen jou dan ook hartelijk bedanken voor het organiseren van deze reis. Uiteraard zullen we DimSum reizen bij anderen aanbevelen en wanneer wij weer een reis in Azië willen maken zullen we zeker weer van jullie deskundigheid gebruik maken."

juli 2018

We zijn vandaag weer teruggekomen van een geweldige reis door Taiwan. We hebben genoten en we waren erg blij met de manier waarop alles was voorbereid. Het tempo was goed en de route was schitterend. 

De eerste chauffeur, die ons ophaalde had de router al gehaald en wees keurig aan waar we deze weer moesten inleveren. Ondanks dat hij weinig Engels sprak deed hij erg zijn best te communiceren. Hij reed prettig en leverde ons netjes  af bij het hotel. De agent was de hele reis beschikbaar voor vragen en stuurde ook af en toe een appje om te vragen hoe het ging. Ze had uitstekende adviezen en ze wist veel te vertellen. We vonden het ook een veilig idee dat we haar om hulp zouden kunnen vragen als er iets was.Gelukkig was dat niet nodig. De chauffeur die ons terugbracht was ook prima. Netjes op tijd, reed keurig.     

We waren erg tevreden over de. We hadden gevraagd om variatie en die was er zeker, maar allemaal fijne accomodaties. Het guesthouse in Meinong vonden we het hoogtepunt, het Hotel Fuward het minste want daar hadden we een kamer zonder raam. Ook vonden we het parkeren met een lift een beetje spannend.

De reis voldeed in veel opzichten aan onze wensen en ging in sommige opzichten echt boven de verwachtingen uit. Het advies om zelf te rijden was ook heel goed en dankzij de Garmin die was geprogrammeerd goed te doen ( hij schoot wel steeds op Chinees trouwens). De losse router was ook een heel goed idee. We waren erg blij dat we de hele laatste dag nog in het hotel konden. Het was heel heet en het was relaxed om nog te kunnen douchen en omkleden. Het was ook heel fijn dat aan alle plekken waar dat relevant was was doorgegeven dat we geen vlees aten.

Het was een heel mooie route, we hebben niet steeds de Garmin aangehouden, vaak gekozen voor de niet-snelwegen die Pauline op een kaart had ingetekend. Van de Taroko kloof  hadden we nog wel meer willen zien. Maar verder hadden we ook echt het idee dat alles goed was gekozen, ook de plekken waar we twee dagen bleven. We hebben superveel gezien en beleefd.     

juli 2018

Wij hebben een prachtige reis achter de rug en wilden jullie hiervoor bedanken. Jullie hebben ons heel goed geholpen bij het plannen van onze trip. De vluchten en huurauto waren dik in orde en met lokaal agente, Pauline, hadden we ook een goed contact. Toen we arriveerden was er een typhoon-alarm en we hebben samen met haar de situatie goed in de gaten gehouden. Nogmaals hartelijk bedankt. We gaan jullie zeker aanbevelen als we geïnteresseerde vrienden hebben!

April 2018

'Wij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de gidsen/chauffeurs. Pauline heeft ons in
het hotel ontvangen en was er ook bij vertrek weer. In de tussentijd was er af en toe contact en reageerde ze snel en adequaat op onze vragen. Zeer betrokken. De gids Salalabe was enthousiast en heeft ons wegwijs gemaakt in de tribe. Aiuyini heeft ons bij de Rukai tribe ontvangen en bij zijn oma geïntroduceerd. We hadden een erg leuk contact met hem en hebben uitgebreid in de avond zitten kletsen.

Op de eerste avond hebben oma en Aiuyini een diner gemaakt omdat het restaurant niet beschikbaar zou zijn. Pauline had ook opnieuw een tolk geregeld tijdens de kookles. Een leuke studente die goed vertaalde en erg gezellig met ons mee deed. De kookworkshop was erg leuk om te doen. Je leert er niet echt koken maar het is een manier om met de gewoonten van de tribe kennis te maken. De uitgebreide lunch overtrof alle verwachtingen !  

Ook de transfer was prima geregeld. En de huurauto ook. De wifi router vonden we een uitkomst (echt een aanrader). De route en stopplaatsen had Pauline vooraf al in de Garmin laten zetten. Een hele prettige service vonden we dat. Ook de hotels waren prima!

We zijn erg tevreden over hoe je met ons hebt meegedacht. Complimenten. We hebben de indruk dat het basisprogramma al goed was en waren ook erg tevreden over de uitbreidingen die we gevraagd hadden.   

Tenslotte waren we ook erg blij met de route!'

oktober 2017

“We hebben zeker een onvergetelijke reis gehad en we willen Dimsum dan ook heel erg bedanken voor alles! We zijn heel tevreden over de lokale agenten en gidsen: ze waren allemaal heel erg vriendelijk en behulpzaam en deden echt hun best om er een mooie vakantie van te maken voor ons.

Wij zijn ook zeker tevreden over de gemaakte route in Taiwan, naar ons idee hebben we alle hoogtepunten kunnen zien. Ook onze chauffeurs waren in het algemeen heel erg vriendelijk en dachten actief mee over de tijd dat we moesten vertrekken om op tijd op bestemming te komen. De geboekte hotels waren heel luxe en waren op heel goeie locaties. We vroegen we ons wel af of we niet wat minder luxe hotels hadden kunnen hebben (aangezien hotels in Taiwan best duur zijn). Maar ik had hier bij het boeken niet echt aan gedacht, dus toen ook niet gevraagd of er verschillende prijsopties waren.

We zijn heel tevreden over de organisatie van Dimsum reizen. Jullie hebben ons heel erg geholpen, want toen ik eerst contact opnam hadden we nog helemaal geen idee van de route. Zonder jullie input hadden we deze reis nooit kunnen maken.”

september 2017

"Wij hebben inderdaad een prachtige reis gemaakt. Goede vluchten ook ,eigenlijk hebben we helemaal geen vervelende zaken meegemaakt. Een prachtig land en leuke mensen.

De lokale agent heette mister Wan en hij was heel aardig, haalde ons op tijd op van het vliegtuig en op de terugweg van het hotel , had goed tips (telefoonkaart kopen) en begeleidde ons op de terugweg helemaal tot aan de douanepoortjes. Gelukkig hebben we hem gedurende de reis zelf niet nodig gehad, contacten tussendoor waren niet nodig.

De hotels waren over het algemeen prima, vooral de ‘ aparte’  onderkomens (Leader hotel, De’en Gorge en in het klooster) waren bijzonder. Die hadden we zelf niet gevonden.

De route was prima, we hebben zo een totaalbeeld van Taiwan gekregen. Niet te lange reistijden, prachtige routes. De steden (verkeer, brommertjes) waren even wennen met de auto, maar ook dat is goed gegaan."

Augustus 2017

"We hebben een mooie reis gemaakt en een goede vlucht gehad met China Airlines.

De kwaliteit van de lokale agent in Taiwan was prima. Ook de kwaliteit van de gids/chauffeur, Gordon Yang, was uitstekend. Hij hield rekening met onze wensen, kwam waar nodig met creatieve oplossingen of voorstellen en heeft ons buiten het programma om nog andere bezienswaardigheden laten zien, die op de route lagen. Hij sprak goed Engels, reed veilig en bleek met behulp van het navigatiesysteem probleemloos zijn weg door het soms ingewikkelde wegennet van Taiwans steden te kunnen vinden. Hij was op tijd bij het aanvang van de dag. Een behulpzame, bekwame, vriendelijke man.

De kwaliteit van de gebruikte hotels was wisselend.  Bij de beste hotels hoorden het Full House in Yuchi Township (goed ontbijt, mooie tuin, smaakvol ingerichte kamer, uniek hotel, aardig personeel, centrale ligging), het JJ West Market in Tainan (Prima kamer, centrale ligging, uitstekend ontbijt) en het City Suites in Kaohsiung (prima locatie bij Pier 2 en de Love River, moderne kamer).  

Over de organisatie door Dimsum niets dan lof. Prima geregeld, de juiste informatie op het goede moment, alles volgens afspraak. De gemaakte route was in principe prima en ik zou zeker nog een keer met Dimsum op pad willen in de toekomst.”

Juni 2017

Taiwan Self-drive tour
"De chauffeur van de transfers vanaf en naar het vliegveld in Taipei was erg vriendelijk en sprak een beetje Engels waardoor hij ons wat dingen heeft uitgelegd. Verder was hij bij de terugreis al ruim een uur voor de afgesproken tijd al bij het hotel waar wij toch aan het wachten waren, dus dit was wel prettig. De kwaliteit van de hotels en de organisatie was goed. We hebben zelf voor vertrek nog gevraagd om een lijst met adressen, ook in het Chinees. Dit was handig om te hebben zodat mensen ons konden helpen. 
De route was erg afwisselend, mooi en goed te doen. De extra dag in Taroko vonden we erg handig. We zouden zeker nog een keer met Dimsum Reizen willen reizen. We zijn wellicht geïnteresseerd in China of Japan."

November 2016

" We hebben een geweldige reis gehad! Wat een leuk land om in te reizen. Een super combinatie van Chinees, Japans, echt Aziatisch! Kwaliteit van de gebruikte hotels was erg goed. Vooral de hotels in Tapei en Tainan waren erg prettig. In Taipei had ik een gave kamer met uitzicht over de stad. Ik vond het erg leuk om lekker actief te reizen en dingen uit te zoeken. Ik ben tevreden over de organisatie vanuit Dimsum. Alles was netjes geregeld en prettig overleg. De route was een goede mix tussen steden en natuur. Het was kort, maar te doen als je van reizen houdt. Als ik nogmaals alleen naar Azië ga zou ik zeker weer met Dimsum reizen."