Zuid Korea Visum | Zuid Korea reisdocumenten | Dimsum Reizen

Zuid Korea Visa: Welke reisdocumenten heb je nodig voor een reis door Zuid Korea?

Reisdocumenten Zuid-Korea

Zuid Korea Visum


Reizigers die Zuid-Korea willen bezoeken dienen er zelf zorg voor te dragen te beschikken over de juiste reisdocumenten. Voor een reis naar Zuid-Korea heeft u een paspoort nodig. Dit paspoort moet minimaal nog zes maanden geldig zijn na terugkomst van de reis. 

Nederlanders en Belgen kunnen Zuid-Korea in zonder een visum, mits uw verblijf niet langer is dan 90 dagen. Bij aankomst op de luchthaven in Seoul krijgt u géén stempel meer in uw paspoort. U ontvangt enkel een los 'ticket' dat dient als uw visum. Bewaar dit papiertje goed! Zodra u het land uit gaat, moet u dit ticket overhandigen.