Zuid Korea Reviews | Zuid Korea Reizigerservaringen | Dimsum

Feedback van Zuid Korea Reizigers bij onze Zuid Korea Reviews.

Wat vonden andere reizigers van Zuid-Korea

Zuid Korea Reviews | Klanten Ervaringen over onze Zuid Korea Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

September 2018

"We hebben een hele mooie vakantie gehad in Zuid Korea. De gidsen die ons hebben begeleid in Zuid Korea waren goed, maar de gidsen in Seoul en Jeju waren perfect, en maakten extra indruk door bijvoorbeeld programma’s ter plaatse aan te passen zodat het nog beter aansloot op onze persoonlijke wensen.  

Ook de chauffeurs van de taxi’s waren goed. Wellicht handig om te weten is dat vele Koreaanse taxichauffeurs geen Engels spraken, dus het adres van het hotel in het Koreaans schrift is wel makkelijk. De Hotels waren allemaal erg goed, met name de Hanok stay was erg leuk,    

We vonden het erg prettig om te merken dat toen we op reis waren, onze vraag tijdens zo snel werd beantwoord. Dat gaf ons een heel betrokken gevoel van Dimsum Reizen. Nogmaals bedankt voor het regelen van deze vakantie waardoor we weer veel mooie herinneringen en ervaren hebben opgedaan in een geweldig land!"

Juli 2018

Zuid-Korea is een mooi groen land met alleen maar bergen, hierdoor wonen de meeste mensen bij elkaar en zie je rond de steden veel grote wijken met torenhoge flatgebouwen.   In eerste instantie lijken de Koreanen bijzonder op zichzelf te zijn, kijken veelal recht vooruit en hebben niets met de rest van de wereld te maken, zoals we in Brabant zeggen; ze zijn “op d’r eigen”.

Gedurende de reis hebben we deze mensen leren kennen als hele vriendelijke en behulpzame mensen die ons altijd spontaan wilden helpen als we weer eens ergens stonden met een blik van “wat moet ik daar nu mee” of naar de Koreaanse borden of menukaarten zaten te staren in de hoop er iets leesbaars van te kunnen maken. Ook toen we onze koffers op het Deagu treinstation tijdelijk in een kluisje met vingerafdruk-beveiliging stopten en dit later uiteraard niet meer open kregen werden we gelijk omringt door een 6-tal jonge Koreanen die op de een of andere manier onze koffers toch tevoorschijn toverden. Zo hebben we nog vele van deze kleine dingetjes meegemaakt wat het soms wel spannend en achteraf leuk maakte.  

De taxichauffeurs spreken geen of bijna geen Engels, vooral op Jeju island niet, bij de woorden: drink, eat, beer, café, pub, food, restaurant, diner, met de nodige handgebaren bleven ze je aanstaren of reden met je naar een supermarkt. Later bleek dat taxichauffeurs een gratis nummer konden bellen en dan een vertaler aan de telefoon kregen, dit maakte het wel een stukje gemakkelijker.  

Alle drie de gidsen spraken wel goed Engels en waren leuke en vriendelijke mensen, ze hadden ook zeker meer dan voldoende kennis in huis om ons van alle informatie te voorzien.  Alle hotels waren heel netjes en bijzonder schoon. Wel waren sommige hotels gigantisch groot en lagen wat afgelegen. Personeel was overal heel vriendelijk en behulpzaam.  

Al met al hebben we een hartstikke leuke en soms spannende vakantie gehad,  Dank je wel.

Augustus 2017

"Met veel plezier kijken wij terug op een reis door Zuid-Korea.

De lokale agent in Zuid-Korea was uitstekend. De gids die de eerste twee dagen met ons was, was misschien wel een van de beste die wij ooit hebben gehad op een reis. Voor ons was het hoogtepunt van deze reis de ‘tempel stay’. Vooraf zagen wij hier toch eigenlijk wel een beetje tegen op: met onze jonge kinderen, de hele dat stil zijn. Gelukkig viel dat allemaal mee en was het een ontzettend unieke ervaring.

Dimsum, ongelofelijk veel dank voor alle hulp en inzet die onze reis tot een blijvende en onvergetelijke ervaring heeft gemaakt."