Vietnam Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Vietnam reis zelfs samenstellen met de Vietnam rondreizen en Vietnam bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele Vietnam reis

Vietnam Reis | Individuele Vietnam Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Vietnam rondreizen en Vietnam bouwstenen. Elke Vietnam rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Vietnam om uw Vietnam reis nog completer te maken. De Vietnam rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld Laos, Birma of Cambodja. Uiteraard zijn alle individuele Vietnam rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Vietnam voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Vietnam reis geheel naar eigen wens samenstellen. U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Vietnam reisadvies.

Individuele Vietnam rondreis: onderweg in Vietnam

Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een prive-auto gehuurt heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Vietnam kan ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten zelfs per trein. Uiteraard wordt dit allemaal van te voren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen. Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties. Over het algemeen is een lokale gids inbegrepen bij onze Vietnam reizen, maar u kunt u er uiteraard voor kiezen zonder gids te willen reizen. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan bergvolkeren etc.).

U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale vluchten naar Vietnam

We helpen u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Vietnam. Er zijn geen rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van Hanoi of Ho Chi Minh-stad. U zult dus altijd via bijv. Hongkong, Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok, Parijs of Frankfurt moeten vliegen. Wij bieden voordelige vliegtickets naar Vietnam aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Air France, KLM, Singapore Airlines, Cathay Pacific, Vietnam Airlines of Malaysian Airlines.
Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Vietnam in onze offerte. U kunt dit aangeven bij de aanvraag in het offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.

Wilt u liever vertrekken vanaf Dusseldorf of Brussel, geef dit dan aan bij uw offerteaanvraag.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen zelf uw vlucht naar Vietnam te boeken. Heeft u een vlucht geboekt? Stuur ons een mail met uw vluchtgegevens en reiswensen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een passend reisplan.
Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om je reis ter plekke te beginnen.
Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Stopover
U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een stopover te maken in Bangkok, Hongkong, Kuala Lumpur of Singapore. Met een stopover ontbreekt u de lange reis naar Vietnam en kunt u alvast bijkomen van uw jetleg. Twee nachten is vaak voldoende om een goede indruk van de stad te krijgen. Wij bieden stopover pakketten aan, waarbij u kunt kiezen uit verschillende hotel waardoor u zelf het comfort en ligging kan bepalen. Vervoer in de grote stad is vaak erg gemakkelijk te regelen. Uiteraard kunnen wij ook de transfers van/naar de luchthaven verzorgen. Indien u een stopover wenst te maken, horen wij dat graag bij de offerteaanvraag.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het offertemandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Vietnam reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Vietnam boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Vietnam reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Vietnam? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Vietnam geheel op maat laten maken door ons. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.