Wat vonden andere reizigers van Vietnam?

Vietnam Reviews | Klanten Ervaringen over onze Vietnam Reizen

We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Vietnam & Cambodja, maart 2024

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Vietnam en Cambodja. De service op de boot in Bai Tu Long Bay was voortreffelijk. Gidsen en chauffeurs in Vietnam en Cambodja waren goed. Ze wisten veel, waren gezellig en attent. Als we iets wilden kon dat altijd. Het was erg prettig dat je via Dimsum gemakkelijk contact hebt met de plaatselijke contactpersoon.

De mensen in zowel Vietnam als Cambodja waren ontzettend aardig en vriendelijk. Daar hebben we echt van genoten. Echte hoogtepunten waren de kookworkshop en het eten bij de mensen thuis.

Mochten we nog een keer een reis door Azië willen gaan maken dan denken we zeer zeker weer aan Dim Sum!

Maart, 2024

In zijn algemeenheid hebben we een mooie en interessante reis naar Vietnam gemaakt, daarvoor onze hartelijke dank. Natuurlijk zijn er altijd wel een paar (kleine) dingetjes die of niet helemaal goed lopen of die (met de kennis van nu…) je anders zou doen maar dat is altijd bij iedere grote reis waarbij je nog niet eerder op de bestemming bent geweest. In ieder geval vond ik jullie respons (én die van jullie lokale agent) altijd zeer adequaat en snel. Enkele kleine probleempjes waren daardoor snel opgelost. Dat is ook de reden dat ik graag via een reisorganisatie werk en niet alles zelf regel! De chauffeurs en gidsen waren uitstekend. Lokale gidsen (zoals in het programma vermeld) waren behulpzaam en aardig. Zeker Mr. Nhi in Saigon deed haar werk voortreffelijk (maar de andere gidsen zeker ook hoor). Chauffeurs goed maar daar heb je uiteraard niet zoveel contact mee. In ieder geval werd er veel rustiger gereden dan bijvoorbeeld in Thailand. Erg prettig!

November, 2023

afgelopen woensdag zijn wij terug gekomen van een prachtige reis naar Vietnam. Allereerst onze dank en complimenten aan Wim omdat hij onze wensen zo goed heeft omgezet in deze rondreis. alles wat we vooraf met elkaar hadden besproken over de markten, hikes en ontmoeting met de bevolking was aanwezig dus je hebt ons daar een groot plezier mee gedaan. dus hartelijke dank daarvoor

ten aanzien van jullie vragen 

Gidsen: zowel gids Mai als Luce zijn prima gidsen die alle tijd en ruimte hebben geboden om het land te ontdekken terwijl zij ons aan alle kanten hebben ontzorgd ook de locale gidsen tijdens de hikes waren prima Hotels: de hotels waren prima tot super. vooral Topas ecolodge en Panhou retreat maar ook Mangovillage waren echt fantastisch vooral qua ligging. Maar ook Little Hoi Ann was enorm leuk en gezellig om te verblijven. The Conifer grand is misschien wat minder gezellig maar de ligging in Old Quarter was daarentegen weer hartstikke leuk. Ook de medewerkers in de hotels waren allemaal enorm behulpzaam en super vriendelijk.

Een klein puntje van aandacht zou kunnen zijn dat de verder leuke overnachting plek Auberge de Meo vac geen prive maar een gezamenlijke bad en toilet ruimte had. op zich geen probleem want het was super schoon maar misschien fijn om vooraf te vermelden. Ons hotel in Yen Minh was op zich schoon en prima maar persoonlijk ervaar ik zo'n kamerraam met hekwerk ervoor niet zo'n prettig gevoel geven.

Dimsum: de organisatie en route zijn wij meer dan tevreden over. Ook het uitvallen van de trein was zeer snel lokaal opgelost en jullie controle of alles goed was gegaan hebben we als zeer prettig ervaren. de route was prachtig, als daar een puntje van kritiek op zou kunnen zijn is dat Topas ecolodge wat ver van Sapa ligt waardoor wij geen goed beeld op dat stukje hebben en dat als je voor de rijstvelden in het Noorden gaat het jaargetijde wellicht toch niet het beste is aangezien de meeste rijstvelden net geoogst zijn en leeg liggen. hierdoor is er weinig lokale bevolking aan het werk. Het heeft de vakantie overigens niet minder mooi gemaakt.

reis bescheiden meer dan helder en overzichtelijk om iedere dag weer te lezen waar en wanneer we ergens naar toe zouden gaan.

Meer dan met een tevreden blik kijken wij terug en zullen in de toekomst zeker weer gebruik kunnen maken van jullie diensten als is deze bestemming voor nu nog onbekend.

Augustus, 2023

Wij zijn dit weekend teruggekomen uit Vietnam en hebben een geweldige vakantie gehad!

Alles was tot in de puntjes verzorgd. De locaties, de gidsen, chauffeurs, excursies, de afstemming van alles, echt een dikke 10! En de afwisseling tussen 'vrije tijd' en 'excursies' was ook perfect. We hebben regelmatig scootertjes gehuurd om zelf de omgeving te verkennen. En op pad met een gids was ook heel leuk en leerzaam. Onze hoogtepunten waren: Hanoi (met name voor Linh, de perfecte gids!), Topas Ecolodge (uitzicht, heerlijk eten en accommodatie), de eerste homestay (lieve, gastvrije mensen, fantastisch eten), de kookworkshop van Mr. Tanh in Hue, Hoi An (gezellige stad!) en de Mekong Delta (cosy homestay, lieve mensen, leuke fietstochtjes en Cao Dai tempel). De Cao Dai tempel en z'n volgelingen daarentegen is erg fascinerend en mooi. We moesten op de foto met de dames en ze raakten niet uitgepraat met elkaar. Heel leuk om mee te maken. 

Vietnam & Cambodja, april 2023

"Wij zijn zeer tevreden over de gidsen/lokale agenten/chauffeurs. Ze waren
altijd zeer goed op tijd, we hebben geen enkele keer moeten wachten op een chauffeur of gids. We voelden ons in de wagen ook altijd veilig (desondanks het chaotische verkeer in Cambodia/Vietnam). De tuk tuk ervaringen waren zeker de moeite! Alle gidsen spraken ook voldoende Engels en waren zeer hulpvol (ook nuttige tips voor andere steden en qua eten).   

Alle hotels waren zeer goed. Het was telkens een leuke verrassing dat we in de meeste hotel 'zwaantjes' op het bed kregen omwille van onze huwelijksreis. De hotels waren echt een uitstekende keuze. Vooral de homestay in Ben Tre (Mekong Homestay) verdient een pluim! Dat vonden we de leukste, gelet op de totaalervaring die we daar kregen. Zeer tevreden over de communicatie en organisatie. En dank jullie wel voor de heerlijke taart die we in Ho Chi Minh mochten krijgen, we hebben ervan gesmuld :-). 

De route was ideaal, ook het tempo lag goed. Af en toe twee of drie nachten in een hotel verblijven was ook aangenaam zodat we niet elke dag telkens moesten reizen.  We zouden in de toekomst zeer zeker nog eens met Dimsum Reizen op pad gaan!"

December, 2022

We hebben een prachtige rondreis gemaakt door het noorden van Vietnam als onderdeel van een grotere reis door Vietnam. Het was een goede mix van cultuur en natuur. Van eten met locals in de bergen van Sa Pa tot de luxe van een traditionele cruise door Ha Long Bay en het stedelijke leven in Hanoi. Tevens zijn een een paar dagen in Bao Yen geweest, een plek waar het toerisme vlak voor corona wat is opgekomen, maar wat nu weer helemaal stil lag. Zo groen heb je het nog nooit gezien! Dat de sector nog moest herstarten was overigens ook wel te merken, soms waren de beschrijvingen van accomodaties nog niet heel erg helder. Het feit dat de lokale bevolking geen Engels spreekt maakt dit wel lastig! De ongekende gastvrijheid vergoedde echter veel.

November, 2022

"Het was een overweldigende ervaring, mede dankzijn de voortreffelijke voorbereiding door Dimsum!"

Alles klopte: de gidsen waren prima, de ontmoetingen met dorpsbewoners waren hartverwarmend, de kwaliteit van het eten en de hotels waren boven verwachting, kortom : een 10 voor de organisatie! 

Onze gidsen Linh, Ten en Micky, gaven elk hun eigen invulling aan de begeleiding maar over allen zijn we erg te spreken. 
 
De vooraf begeleiding door reisspecialist Sarah was heel prettig, onze wensen zijn omgezet tot een prachtig programma, met veel activiteiten in de vorm van hiken, fietsen en ontmoetingen met “ locals”. De samenwerking tussen DimSum en de lokale agent loopt erg goed. De diversiteit van het programma was enorm en ook erg prettig beschreven door de lokale agent en het verzorgde mapje van Dimsum. De bagagelabels hebben we aan onze koffers gehangen, het kaartje met Vietnamese woorden en hun vertaling werd geregeld gebruikt. DimSum is ongeëvenaard qua organisatie en begeleiding.  Een volgende keer gaan we jullie zeker weer benaderen, omdat jullie een “ off the beaten track”  reisorganisatie zijn!

Juli/Augustus, 2022

“We hebben een fantastische reis achter de rug met  onvergetelijke ervaringen.  Het noorden van Vietnam heeft ons hart gestolen; we waren iets minder enthousiast over het Hué en Hoi An (mede omdat dit erg toeristisch was)  maar het was goed om ook wat rust te vinden in dit gedeelte van het land.

We vonden de organisatie van de reis erg geslaagd; iedereen was op het moment waar hij moest zijn – alles is gesmeerd gelopen, zeker ook door het toedoen van onze eerste gids in het noorden van Vietnam. Zijn voornaam was Thang.  Hij heeft onze reis echt wel een extra dimensie gegeven door ons kennis te laten maken met hoe de bevolking van Vietnam leeft en denkt, over hun (bij)geloof en hun complexe geschiedenis. Hij gaf ons het gevoel dat we het land enigszins hebben mogen leren kennen, verder dan zijn cultuur en natuur.  Zijn kennis van het Engels was van een uitzonderlijke kwaliteit, en bovenal is hij met ons gezin een relatie aangegaan als mens. Het gaf een ongedwongen sfeer aan het contact; onze dochters hebben hem op handen gedragen – ze weten nu hoe ze een vliegtuigje kunnen maken met een rijstplant en ook de chopsticks hebben geen geheimen meer voor hen :-).  Ook de chauffeur in het Noorden, Phong, verdient een vermelding: we voelden ons erg veilig met hem op de toch wel erg kwakkelende wegen.

Wat betreft de route zijn we erg positief; vooral de contacten met de lokale bevolking werden gesmaakt, zeker omwille van het lekkere eten dat telkens voor ons werd bereid.  Ook het feit dat er wat afgeweken werd van de toeristische paden hebben we erg fijn gevonden.  

De hotels waarin wij verbleven waren van erg goede kwaliteit; het zijn de hotels waar we graag verblijven, niet te groot, karaktervol, en zeker in Hoi An, persoonlijk.  We hebben dit erg gewaardeerd, ook de homestay Pu Luong was reuzefijn, zo gezellig midden in de overweldigende natuur. 

Erg fijn aan Vietnam is dat er ook af en toe wat Westers kan gegeten worden en dat er overal WIFI is – voor twee pubers is dit van groot belang :-).  We zouden zeker terug met Dimsum op vakantie willen gaan, maar een land is nog niet in zicht. In ieder geval veel dank voor jullie goede service!”

Augustus, 2019

"Ik heb een fantastische reis gehad door Vietnam. Ik reisde alleen en in het begin was dat toch wel even spannend, maar alles was erg goed georganiseerd. Over het algemeen waren de gidsen erg informatief, leuk en professioneel. In Hue heb ik een leuke kookworkshop met Mr. Thanh gemaakt – een charmante man. De hotels waarin ik sliep waren ook allemaal erg goed. In het Hidden Charm hotel (Ninh Bin) was het personeel heel lief, evenals in Hoi An thuy Dong hotel. De (toch best luxe) homestays waren fantastisch gelegen en zijn makkelijker om contact te leggen met anderen.  

Ik zou, zonder meer, weer met jullie op reis gaan. Bedankt voor jullie zorgen, Dimsum Reizen!"

Juli/Augustus, 2019

“We hebben genoten! We hebben een prachtige rondreis gemaakt en zijn erg tevreden over de route. En daarnaast ben ik ook heel tevreden over de service en snelheid van handelen van Dimsum Reizen. Chapeau!   Wat betreft de gidsen, onze gids in Noord-Vietnam, Than, was een kanjer. Spreekt goed Engels, staat 100% in dienst van de klant, is gezellig en weet ontzettend veel van de geschiedenis. Onze gids in Centraal Vietnam heette Viet en ook met hem waren wij erg blij.Viet deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Ook  zijn we enorm tevreden over de hotels.

Mochten wij in de toekomst weer plannen hebben om naar Azië te gaan, weten we Dimsum Reizen zeker weer te vinden!”

Mei, 2019

"Wij hebben een geweldige vakantie gehad die ons nog lang zal bijblijven.  

De kwaliteit van de lokale gidsen was uitstekend. Invoelend als het programma voor ons te zwaar zou zijn, behulpzaam, goede kennis die voor ons interessant was. Onze gidsen waren, Ms Phuong, Mr An,  Ms  Dong.  Het Engels van Ms Phuong was het best te verstaan, dan dat van Mr. An en bij Ms Dong die heel veel over de maatschappelijke ontwikkelingen wist te vertellen ging het soms wat moeizaam. Maar alle 3 de gidsen verdienen een dikke 10. We zouden zo weer bij ze terugkomen.

De chauffeurs reden prettig, geconcentreerd en veilig en de auto’s waren comfortabel.  
De kwaliteit van de hotels was prima. Ook de route was prima. We hebben heel veel gezien en de route van Noord naar Zuid sloot heel goed bij ons aan. De dagen in de Mekong waren een kers op de taart, al was de hitte soms iets te veel. De Homestay was zo prachtig gelegen. Onze gids ms Dong regelde het zo dat we bij de aanlegsteiger van het park konden instappen. Ook het alternatieve vervoer was uitstekend geregeld! 

Wij zijn heel tevreden over Dimsum Reizen en zullen het anderen van harte aanbevelen.
Mochten wij ooit weer zo een verre reis kunnen maken dan staat Dimsum hoog op ons lijstje. Op dit moment zijn we nog zo vervuld van Vietnam dat we niets anders kunnen bedenken.  Ook Sarah was een prettig en uitstekend aanspreekpunt! Haar beschikbaarheid op afstand gaf een veilig gevoel. Nogmaals grote dank voor haar alertheid en meedenken!"   

Maart, 2019

"We zijn net terug van een geweldig leuke vakantie in Vietnam. Onze complimenten aan het Dimsum-team! De gehele reis was perfect georganiseerd (tot en met het welkom thuis kaartje) en we hebben het alle vier heel erg naar ons zin gehad. Ook de dimsummetjes - de fietstocht in Hue en Oma's kookworkshop in Hoi An - waren een groot succes. Ontzettend bedankt en onze volgende Azië reis gaat zeker via Dimsum!"

Vietnam & China Maart, 2019

"Dank voor jullie kaartje dat vannacht bij thuiskomst op de vloermat lag.  

De reis was extreem goed georganiseerd zowel in Vietnam als in China.!!!  Value for money.  
In Vietnam kregen we zelfs een ongevraagde upgrade naar een deluxe suite tijdens de cruise. De gids Ai waar we acht dagen mee hebben gereisd in China sprak voortreffelijk Engels en was uiterst behulpzaam. Zeer belangrijk in de berglanden van Yunnan.  

In de toekomst zullen we absoluut weer bij jullie boeken voor Azië bestemmingen.."

Januari, 2019

"Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Vietnam. De reis is goed verlopen en alles klopte! We hebben heel erg genoten van de dag excursie tussen Hue en Hoi An. Op stap met de visser en het lokale eten. De gidsen en/of chauffeurs waren op de afgesproken plekken en tijden, dat verliep goed! De gidsen gaven ruim informatie en spraken goed tot redelijk goed Engels.

De kwaliteit van de hotels was goed en voldeed aan onze verwachtingen. De accommodatie in Hoi-An stak er in positieve zin bovenuit, pracht kamers. De route zou ik (nu ik het land ken) denk ik wel iets anders zouden doen (wellicht nog de bergen in (Sapa) en dan geen Ho Tram en wellicht een dag Mekong Delta. Maar al met al zijn wij dik tevreden over de reis!"

Vietnam & Cambodja, oktober 2018

“ Afgelopen oktober hebben wij een erg mooie reis door Vietnam gemaakt. De kwaliteit van alle services was boven verwachting. Vooral de goed Engelssprekende gidsen waren heel fijn, maar ook de chauffeurs die elke keer weer op tijd voor ons klaar stonden was perfect geregeld. Ook over de hotels zijn wij erg tevreden, vooral het hotel in Siem Reap waarin wij overnachtten was boven verwachting! We zijn zeer tevreden over de organisatie van Dimsum Reizen en in de toekomst zouden wij zeker nog eens op reis gaan met Dimsum Reizen. Heel erg bedankt voor het organiseren van onze reis door Vietnam!”

Augustus, 2018

" Wij hebben een mooie reis door Vietnam gemaakt. De route was goed, fijn om alle echt toeristische plekken een beetje te ontlopen, al is dat in Hoi An best wel moeilijk. Prachtige natuur gezien, vooral in het noorden.  Vooral de eerste tien dagen hebben wij in het noorden gebruik gemaakt van een gids waar wij zeer tevreden over zijn. Hij was erg sympathiek, sprak goed Engels en probeerde ons echt wat meer te vertellen over het land en de gebruiken. Ook onze chauffeur reed erg netjes, alles liep perfect. De hotels waarin wij sliepen waren prima: erg mooi en overal goede service. Wij waren vooral over het Tam Coc Resort erg te spreken. Wij zijn erg tevreden over de organisatie door Dimsum Reizen, wij zouden zo weer een reis bij jullie boeken!"

Juli, 2018

"Wat een prachtige reis door Vietnam hebben wij gemaakt afgelopen zomer. Overal werden we verwacht, opgehaald en onthaald. Alle aansluitingen en overgangen klopten en we konden zorgeloos reizen en verblijven.  

Tijdens onze reis door Vietnam hebben wij met drie verschillende gidsen gereisd en hebben we veel informatie gekregen over het land, de omgeving, de gewoonten en zeker ook over hoe het land in het noorden, het zuiden en het midden, de oorlog(en) heeft   (hebben) ervaren, de aanloop er naar toe en de verwerking er van. Hoewel wij denken dat er nog heel veel te verwerken is. We hebben drie verhalen gehoord, vanuit drie gezichtspunten. We konden heel veel vragen en de gidsen hebben veel persoonlijke verhalen verteld. Dat voegde een dimensie toe aan onze reis en dat kan alleen als je met mensen uit het land in goed contact komt en zij open staan voor wat wij graag willen weten.  

Via Dimsum Reizen zijn wij op plaatsen geweest waar anders weinig toeristen komen. Dien Bien Phu (voldeed volkomen aan onze verwachtingen), Son La, the hidden Bia, plekken in Hanoi, de Melkong Delta.. Precies wat wij wilden. We waren er blij mee.  

De rondreis in het Noorden was fantastisch, wat hebben wij mooie dingen gezien. Toen wij aankwamen in Hanoi was er juist een tyfoon geweest met enorme overstromingen in het noorden. We konden en mochten de weg naar Nghia Lo niet in, er stond een brug op instorten. Op de terugweg hebben we dat zelf kunnen zien. We moesten de reis dus in tegengestelde richting maken, maar dat ging naadloos. Dat duidt op goede organisatie!  

De Homestays in het noorden waren leuk, daar verblijven is een ervaring. Zeker het homestay in Nam Cat, wat een plek zeg! In Hue sliepen we in een heerlijk hotel op een fantastische locatie. De excursie naar de DMZ was prima, ook hier weer deels buiten de toeristenroutes gereden en dus vrijwel alleen op allerlei plekken geweest. Ook zijn we met de taxi vanuit Hue stad naar het strand gegaan: een aanrader. Prachtig strand, mooie zee en ontzettend rustig. In Saigon wederom een uitstekend hotel op een goede plek maar ons verblijf in de Mekong Delta was een hoogtepunt. De homestay, de rivieren, het fietsen, het eten, de kokosnootbossen, de sfeer..: fantastisch!  

Als afsluiter een aantal nachten aan in het Ho Tram Beach resort, waarover we kort kunnen zijn: alles was daar even mooi en goed (en luxe). Een heerlijk ontspannen eind van een intensieve reis. Wij waren vaak bijna alleen op het strand, samen met de vissers.  

Tja, Vietnam. Wat een land! Het landschap, de hectiek van de brommertjes, het eten, de mensen, de cultuur en de sporen van de oorlogen. Het eten was overal bijzonder en goed. Iedereen ontving ons buitengewoon gastvrij en we hebben zo veel mooie dingen/landschappen gezien. Goed gedaan Dimsum. Jullie kunnen op onze aanbevelingen rekenen. Reisbescheiden en alle info daar omheen: prima. Gidsen, chauffeurs en routes uitstekend. Mochten wij in de toekomst naar Azië gaan, dan weten we jullie te vinden!"

Juli, 2018

"Wij hebben een prachtige reis gehad door Vietnam, met goede gidsen en leuke en erg originele excursies. De hotels waarin wij sliepen waren allen fantastisch, echte aanraders. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de organisatie van Dimsum Reizen!"

Juni, 2018

'We genieten nog na van een onvergetelijke beleef-reis! Het programma hield een hoop positieve verrassingen in die door de lokale gidsen schitterend werden georganiseerd. Zeer tevreden over beide gidsen. Spraken allebei perfect frans en hielden rekening met onze wensen. Brachten ons naar unieke plaatsen voor de lunch. Enkele van de homestays boden minimum comfort maar was voor ons zeer goed om contacten te hebben met de lokale bevolking. De hotels waren comfortabel. Organisatie door DimSum reizen was prima.

We hadden vele contacten om het reisprogramma op te stellen en het programma werd volledig naar onze wensen opgemaakt. Wij zouden zeker nog eens met Dimsum op reis gaan!'

April, 2018

"We hebben een fantastische reis door Vietnam gehad! Alles klopte, de gidsen en chauffeurs waren continue netjes op tijd en alles was goed geregeld. Ook de excursies die wij extra bij hadden geboekt waren erg leuk en een stuk minder toeristisch dan de meeste aangeboden excursies ter plaatse.  Wij vonden Hoi An echt helemaal te gek, alsmede de wat kleinere boot in Halong Bay, waarbij wij door het minder bekende Bai Tu Long vaarde. 

Nogmaals heel veel dank aan Dimsum!"

Februari, 2018

"Mijn reis naar Vietnam was fantastisch. Ik had een erg goede
gids en chauffeur die mij plekken hebben laten zien in Vietnam, waar ik anders (op eigen gelegenheid) nooit was geweest! Hotels waren allen erg goed; de homestays waarin ik verbleef waren echt een hele mooie ervaring.

De uitgestippelde route die ik heb gevolgd was goed; ik ben erg blij dat ik dan ook eerst het noorden en dan pas het zuiden hebt bezocht. Mijn reis in het noorden wat vrij actief met vele wandelingen. In het zuiden kon ik wat rustiger aan doen en bijkomen van de reis. In de toekomst zal ik zeker weer een reis bij Dimsum boeken. Nogmaals bedankt voor het regelen van deze onvergetelijke reis."

Januari, 2018

"Na een prachtige reis door Vietnam zijn we terug in Nederland.
We willen Dimsum Reizen bedanken voor het organiseren van de rondreis. Alles ging goed, iedereen was op tijd op het goede moment.  

We hebben genoten van Hanoi, vooral de tweede keer toen we een extra dag hadden in de stad. De streetfood tour met de lokale agent was geweldig. Hij leerde ons wat te eten en hoe. Als bonus nam hij ons mee naar een dak restaurant voor een ei-koffie!  

We vonden de Zondagse markt in Bac Ha ook erg mooi, daar konden we de hele dag blijven. De mensen, de groenten, het fruit, alles was interessant. Hier hebben we veel foto’s gemaakt.

De hotels waren goed en schoon en de service was geweldig. Het Golden Rice Villa in Hoi An was speciaal vanwege het uitzicht, de grootte van de kamer en de gastvrije en zorgzame familie. Ook het Sapa Centre Hotel was erg goed, mooie kamer.  

De tour met de gids in Saigon was interessant en flexibel. Hij nam ons mee naar een klein restaurant van een vriend voor een traditionele Vietnamese koffie. Sterk maar goed!  

De auto’s met chauffeur waren comfortabel, wat fijn was omdat we veel door het land hebben gereden. De gids in de Mekong Delta sprak goed Engels en kon ons veel vertellen over de geschiedenis van Vietnam en het leven in de Delta.

Dus nogmaals bedankt voor de hulp en de organisatie. Het heeft bijgedragen aan een speciale reis in Vietnam."

Ontvang onze nieuwsbrief

Uw e-mail adres:

Cookies en privacy

De website van Dimsum Reizen maakt gebruik van cookies. Deze cookies onderscheiden we in de categorieën functionele, analytische, advertentie en Social Media Cookies.

Cookiebeleid Dimsum Reizen
Privacy policy

Social media

Facebook Flickr Twitter Instagram Youtube