Laos Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Laos reis zelfs samenstellen met de Laos rondreizen en Laos bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele Laos reis

Laos Reis | Individuele Laos Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Laos rondreizen en Laos bouwstenen. Elke Laos rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Laos om uw Laos reis nog completer te maken. De Laos rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld Vietnam, Birma of Cambodja. Uiteraard zijn alle individuele Laos rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Laos voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Laos reis geheel naar eigen wens samenstellen.
U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Laos reisadvies.

Individuele Laos rondreis. Onderweg in Laos

Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Laos kunnen ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten zelfs per boot. Uiteraard wordt dit allemaal vantevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.
Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties.
Over het algemeen is een lokale gids inbegrepen bij onze Laos reizen, maar u kunt u er uiteraard voor kiezen zonder gids te willen reizen. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan bergvolkeren etc.).
U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale vluchten naar Laos

Dimsum Reizen helpt u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Laos.
Er zijn geen rechsstreekse vluchten naar de luchthavens van Luang Prabang en Vientiane. U zult dus altijd via bijv. Bangkok, Singapore, Kuala Lumpur, Ho Chi Minh-stad of Hanoi moeten vliegen. Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Laos aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Singapore Airlines, Vietnam Airlines of Malaysian Airlines. U kunt ook op bijv. Bangkok vliegen en zelf een goedkoop ticket boeken met de prijsvechter Air Asia.

Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Laos in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in uw offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.
Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen. 

Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het reismandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Laos reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Laos boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Laos reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Laos? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Laos geheel op maat laten maken door ons. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.