Laos Visum | Laos reisdocumenten | Dimsum Reizen

Laos Visa: Welke reisdocumenten heb je nodig voor een reis door Laos?

Reisdocumenten Laos


Laos Visum

Reizigers die Laos willen bezoeken dienen er zelf zorg voor te dragen te beschikken over de juiste reisdocumenten. Hieronder vindt u informatie over de benodigde reisdocumenten zoals bekend op moment van schrijven.
 
Voor een reis naar Laos heeft u een paspoort nodig. Dit paspoort moet minimaal nog zes maanden geldig zijn na terugkomst van de reis. Tevens heeft u een visum nodig voor Laos.
 
Dit visum kan verkregen worden bij aankomst aan de grens of op de luchthaven van Luang Prabang, Vientiane of Paksé. Op dit moment kost dit visa-upon-arrival - voor een verblijf van maximaal 30 dagen - 35 USD, die u ter plaatse cash moet betalen; tevens dient u één kleurenpasfoto aan te leveren.