Azerbeidzjan Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Azerbeidzjan reis zelfs samenstellen met de Azerbeidzjan rondreizen en Azerbeidzjan bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies Individuele Azerbeidzjan Reizen

Azerbeidzjan Reis | Individuele Azerbeidzjan Reis op maat gemaakt


Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Azerbeidzjan rondreizen en Azerbeidzjan bouwstenen. Elke Azerbeidzjan rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Azerbeidzjan om uw Azerbeidzjan reis nog completer te maken. De Azerbeidzjan rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden. Uiteraard kunt u de reizen ook combineren met rondreizen naar een van de omliggende landen als Georgië, Armenie en/of Iran.
Uiteraard zijn alle individuele Azerbeidzjan rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Azerbeidzjan voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Azerbeidzjan reis geheel naar eigen wens samenstellen. U kunt  vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Azerbeidzjan reisadvies.

Individuele Azerbeidzjan reis. Onderweg in Azerbeidzjan


Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurt heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. 

Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties. Over het algemeen is een lokale gids die de hele reis meereist niet inbegrepen, maar u kunt er altijd voor kiezen om deze bij te boeken. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen).

U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale Vluchten naar Azerbeidzjan

Dimsum Reizen helpt u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Azerbeidzjan.
Er zijn goede verbindingen naar de luchthaven van Baku, met o.a. een tussenstop in Istanbul, Wenen, Praag, München of Warschau. Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Azerbeidzjan aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Turkish Airlines, Lufthansa, Austrian Airlines en Air Baltic. Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Azerbeidzjan in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in uw offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft. Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen. Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het offertemandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Azerbeidzjan reis bij ons opvragen. 

Wilt u de reis naar Azerbeidzjan boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt. Kunt u bij ons aanbod aan Azerbeidzjan reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Azerbeidzjan? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Azerbeidzjan geheel op maat laten maken door ons. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.