Azerbeidzjan Reviews | Azerbeidzjan Reizigerservaringen

Feedback van Azerbeidzjan Reizigers bij onze Azerbeidzjan Reviews.

Wat vonden andere reizigers van Azerbeidzjan?

Azerbeidzjan Reviews | Klanten Ervaringen over onze Azerbeidzjan Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Mei 2019 Michael en Jacqueline

We hebben weer een erg leuke, mooie reis gemaakt in Azerbeidzjan. Onze chauffeur was Abid, een enthousiaste jonge vent, die goed Engels sprak. Hij was erg behulpzaam en leuk gezelschap. Hij wist goed de weg en op plekken waar hij wat minder bekend was, vroeg hij direct naar de weg en ging niet eerst rondrijden :-) Hij had goede suggesties voor restaurants en stond altijd voor ons klaar.

In Baku was Leyla onze gids. Ook een leuke, enthousiaste jonge vrouw, die goed Engels sprak en veel kennis had en ook leuk gezelschap was. We hebben leuke gesprekken gehad met elkaar en ook met elkaar gelachen.

De hotels in Azerbeidzjan zijn supergoed. Voor onze smaak soms wat te luxe, maar erg prettig om te verblijven. Hotel Shah Palace in Baku is een erg fijn hotel. Prachtig gebouw, goede ligging, fijne, ruime kamers en behulpzaam personeel.
Het Caravanserai hotel in Sheki is wel basic, maar schoon en erg authentiek. Wij zijn blij dat we hiervoor hebben gekozen.

De route was prima. Variatie in de te bezoeken plekken, niet te lange reistijden. Voor ons doen ook een relaxte reis (niet te vroeg op staan en wat rustiger aan door het programma); dat was erg plezierig. We zijn erg tevreden over DimSum en ook de organisatie ter plaatse. Wij hebben ook onze volgende reis weer bij DimSum geboekt, dus dat zegt genoeg!

Michael en Jacqueline