Vietnam Actief reis | Rondreis Vietnam 3 weken | Dimsum - Inleiding

Ontdek Vietnam op een actieve manier tijdens de drie weekse rondreis. Laat uw ideale Vietnam reis samenstellen door Dimsum Reizen.

Vietnam Actief reis

rondreis

Hanoi - Pu Luong - Lan Ha Bay - Hue - Hoi An - Vinh Hy - Cap Padaran - Ho Chi Minh - Ben Tre

Ga op avontuur in Vietnam! Ontdek het lokale leven in de Red River Delta, wandel door rijstvelden omringd door karstpieken in Noord Vietnam. Ontdek de onbekende Panduranga regio aan de zuid-centrale kust door de wandelen en overnachten in een tent!

vanaf 2495,-
21 dagen
Vietnam Actief reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Vietnam actief reis
Slapen en eten bij een lokale familie in Pu Luong.
Wandelen door rijstvelden omringd door karstpieken in Noord - Vietnam
Ga samen met een local tuinieren en rijst verbouwen 
Cruise door de bijzondere en minder druk bezochte Lan Ha Bay ( alternatief voor Halong Bay)
Wandelen door adembenemende landschappen langs de kust van de Panduranga

Beleef Vietnam op een avontuurlijke en bijzondere manier! Ontdek vanuit de historische hoofdstad Hanoi de  schoonheid en etnische cultuur van het noordwestelijke berggebied. Wandel door de groene valleien, langs etnische minderheidsdorpen. Duik in het lokale leven in de Red River Delta, tussen bijzonder landschap bestaande uit groene rijstvelden en grillige karstpieken. Wordt ondergedompeld in het lokale leven door deel te nemen aan activiteiten zoals tuinieren, rijst verbouwen en lokaal handwerk. Overnacht en diner samen met een lokale familie en ontmoet lokale boeren tijdens het werken op de rijstvelden. 

Kom tot rust  tijdens uw cruise door de minder bekende Lan Ha Bay al varend tussen de grillige eilandjes die verrijzen uit de Chinese zee. Aan boord wordt u samen met de andere gasten verwend met heerlijk eten en staat de tai ji chuan-meester op het dek voor u klaar bij het ochtendgloren van de dag om de slaap uit de spieren te krijgen.

U reist verder richting het zuiden en bezoekt de keizerlijke stad Hue. Vanuit Hue maakt u een hike door het Bach Ma nationaal Park voordat u in het het charmante middeleeuwse stadje Hoi An aankomt. Hier kunt u platteland al fietsend kunt ontdekken! 

Ga vanaf hier verder zuidwaarts langs de zuid-centrale kust naar de oude en onontdekte regio Panduranga. Maak prachtige wandelingen langs witte woestijn stranden en ervaar het leven van de oude Cham cultuur.  Geniet van het spectaculaire uitzicht op hoge zand duinen, die gevormd worden door constante zeewinden. 

Duik in de Mekong Delta in het kokoswonderland, vaar over de vele waterwegen en ontdek fietsend het lokale leven hier voordat u de reis eindige in het bruisende en voormalige Saigon. Heerlijk rondslenteren en lekker eten is wat u hier moet doen. Dat kan alleen of met een local die de verborgen juweeltjes graag voor u persoonlijk onthult.
Reisplan (21 dagen / 20 nachten)
Dag 1 aankomst Hanoi
Dag 2 Hanoi
Dag 3 Hanoi- Pu Luong
Dag 4 Pu Luong - Ban Hieu
Dag 5 Ban Hieu - Yen Mac
Dag 6 Yen Mac - Lan Ha Bay
Dag 7 Lan Ha Bay - Hanoi / nachttrein Hue
Dag 8 aankomst Hue
Dag 9 Hue
Dag 10 Hue - Hoi An
Dag 11 Hoi An
Dag 12 Hoi An
Dag 13 Hoi An - Vinh Hy
Dag 14 Vinh Hy - Cap Padaran 
Dag 15 Cap Padaran - Mui Ne
Dag 16 Mui Ne - Ho Chi Minh City
Dag 17 Ho Chi Minh City
Dag 18 Ho Chi Minh City - Ben Tre (Mekong Delta)
Dag 19 Ben Tre
Dag 20 Ben Tre - Ho Chi Minh City
Dag 21 vertrek Ho Chi Minh City

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen