Meet a local Sri Lanka | Dimsum Reizen

Persoonlijke excursies in Sri Lanka, kookcursussen, fietstochten en ontmoetingen in Sri Lanka.

Reisadvies individuele Sri Lanka reis

Sri Lanka Reis | Individuele Sri Lanka Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Sri Lanka rondreizen en Sri Lanka bouwstenen. Elke Sri Lanka rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Sri Lanka om uw Sri Lanka reis nog completer te maken. De Sri Lanka rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld India. Uiteraard zijn alle individuele Sri Lanka rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Sri Lanka voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Sri Lanka reis geheel naar eigen wens samenstellen.

U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.
Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Sri Lanka reisadvies.

Individuele Sri Lanka rondreis. Onderweg in Sri Lanka

Dimsum Reizen maakt gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare (Engelssprekende) chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Sri Lanka kan ook per trein worden afgelegd. Uiteraard wordt dit allemaal van tevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.
Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties.
 
U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale Vluchten naar Sri Lanka

Dimsum Reizen helpt u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Sri Lanka.
Er zijn goede verbindingen naar de luchthaven van Colombo, met o.a. een tussenstop in Dubai, Qatar of Frankfurt. 
Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Sri Lanka aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Emirates, Qatar Airways en Air Lanka.
Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Sri Lanka in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in uw offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.
Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen.
Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het reismandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Sri Lanka reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Sri Lanka boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Sri Lanka reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Sri Lanka? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Sri Lanka geheel op maat laten maken door Dimsum Reizen. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.