Sri Lanka Visum | Sri Lanka reisdocumenten | Dimsum Reizen

Sri Lanka Visa: Welke reisdocumenten heb je nodig voor een reis door Sri Lanka?

Reisdocumenten Sri Lanka

Sri Lanka Visum

Reizigers die Sri Lanka willen bezoeken dienen er zelf zorg voor te dragen te beschikken over de juiste reisdocumenten. Hieronder vindt u informatie over de benodigde reisdocumenten zoals bekend op moment van schrijven.
 
Voor een reis naar Sri Lanka heeft u een paspoort nodig. Dit paspoort moet minimaal nog zes maanden geldig zijn bij aankomst in Sri Lanka. Tevens heeft u een visum nodig voor Sri Lanka.

Visumprocedure online aanvraag
Via onze visumpartner kunt u via deze link eenvoudig uw visum voor Sri Lanka aanvragen. U vult hiervoor het online visumaanvraagformulier (in het Nederlands) in. U ontvangt dan, na betaling via iDEAL (credit card is dus niet nodig), binnen 24 uur het visum. Doordat u met iDEAL betaalt, is dit de makkelijkste en snelste manier voor u om een visum voor Sri Lanka aan te vragen. Daarnaast is onze partner bereikbaar per telefoon (050 - 210 0245) indien u vragen heeft omtrent uw visumaanvraag. De kosten voor een visum bedragen € 49,95 per persoon.

Alternatief
U kunt uw visum voor Sri Lanka gemakkelijk zelf online aanvragen via de website van de Srilankaanse overheid. De kosten voor dit visum bedragen momenteel USD 35, - per persoon. Het visum is geldig voor 30 dagen. Kinderen jonger dan 12 jaar hebben geen visum nodig. De visumaanvraag wordt binnen 24 uur afgehandeld en de betaling kan alleen online per creditcard (Visa, Mastercard en American Express) gemaakt worden. 

Het visum kan eventueel ook bij aankomst op de luchthaven van Colombo (Sri Lanka) aangeschaft worden, maar dan betaalt u hier USD 35,- per persoon voor. Houdt u er rekening mee dat de wachttijden op de luchthaven soms erg kunnen oplopen, met name in het hoogseizoen, wanneer er veel vluchten aankomen.