Myanmar Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Myanmar reis zelfs samenstellen met de Myanmar rondreizen en Myanmar bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele Myanmar reis

Myanmar Reis | Individuele Myanmar Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Birma rondreizen en Birma bouwstenen. Elke Birma rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Birma om uw Birma reis nog completer te maken. De Birma rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld Laos. Uiteraard zijn alle individuele Birma rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Birma voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Birma reis geheel naar eigen wens samenstellen.
U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.
Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Birma reisadvies.

Individuele Myanmar rondreis. Onderweg in Myanmar

Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurt heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Birma kunnen ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten zelfs per boot. Uiteraard wordt dit allemaal van tevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.
Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties.
Over het algemeen is een lokale gids die de hele reis meereist niet inbegrepen, maar u kunt er altijd voor kiezen om deze bij te boeken. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan bergvolkeren etc.).
U reist altijd geheel op prive-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een prive-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale Vluchten naar Myanmar

We helpen u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar Birma.
Er zijn geen rechsstreekse vluchten naar de luchthaven van Yangon. U zult dus altijd via bijv. Singapore, Kuala Lumpur, Bangkok, Doha of Hanoi moeten vliegen.
Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Birma aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Singapore Airlines, Qatar Airlines, Vietnam Airlines of Malaysian Airlines.
Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Birma in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in uw offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.
Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen.
Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het offertemandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Birma reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Birma boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Birma reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Birma? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Birma geheel op maat laten maken door ons. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.