India Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen India reis zelfs samenstellen met de India rondreizen en India bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele India reis

India Reis | Individuele India Reis op maat gemaakt


Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele India rondreizen en India bouwstenen.  We laten u graag de hoogtepunten zien maar kijken ook graag een straatje verder. Daar waar het kan ontwijken we het massatoerisme en gaan we op zoek naar persoonlijke ontmoetingen. We reizen ook naar plaatsen die nog nauwelijks op de toeristische kaart staan als Arunachal Pradesh, Nagaland, Asssam, Gujarat en Manipur.

Elke India rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar India om uw India reis nog completer te maken. De India rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld Bhutan, Sri Lanka of Nepal. Voor onze reizen naar Ladakh in de Indiase Himalaya hebben we zelfs een aparte website ontwikkeld.
Uiteraard zijn alle individuele India rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Zo kunt u uw reis naar India nog completer maken. 

Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van India voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale India reis geheel naar eigen wens samenstellen.

U kunt vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma in India te volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk India reisadvies.

Individuele India rondreis. Onderweg in India.

Dimsum Reizen maakt gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc.) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in India kunnen ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten ook per trein. Uiteraard wordt dit allemaal van tevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.

Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle kleinschalige hotels op een uitstekende locatie. Een heritage verblijf en zelfs een nachtje bij een familie (meestal de hoogste kaste) thuis behoort tot de mogelijkheden. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties. 

We kiezen voor mooie originele excursies. Wat dacht u van een nachtsafari op zoek naar krokodillen, fietsen door Delhi met gids, wandelen met straatkinderen in Delhi, of een filmpje pakken in een Indiase bioscoop?  Ook organiseren wij graag voor onze hartverwarmende meet a local activiteiten. U gaat op bezoek bij een familie waarmee u samen kookt en eet!

Over het algemeen is een lokale gids die de hele reis meereist niet inbegrepen, maar u kunt er altijd voor kiezen om deze bij te boeken. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan bergvolkeren etc.).

U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke India reis is dan ook anders!

Internationale Vluchten naar India

Dimsum Reizen helpt u graag met het boeken van uw internationale vlucht naar India.
Er zijn rechtstreekse vluchten naar de luchthaven van New Delhi en Mumbai. Met een tussenstop zijn vele steden in India goed bereikbaar, denk aan Kolkata, Chennai, Bangalore, Hyderabad, Ahmedabad, Kochi om er enkele te noemen.
Wij bieden u voordelige vliegtickets naar India aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld KLM, Emirates, Lufthanse, Austrian Airlines, Jet Air en Finn Air.
Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar India in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in uw offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.
Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen.
Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod aan individuele reizen naar India gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het reismandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de India reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar India boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan India reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in India? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar India geheel op maat laten maken door Dimsum Reizen. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.