Thailand in Stijl reis | Thailand reis | Dimsum - Inleiding

Rondreis door Thailand in sfeervolle accommodaties. Laat uw ideale Thailand reis op maat samenstellen door Dimsum Reizen.

Thailand in Stijl

Op deze tweeweekse reis bezoekt u de klassieke hoogtepunten van Thailand. Daarbij natuurlijk een uitgebreid bezoek aan de bruisende stad Bangkok. U bezoekt de steden Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden en maakt kennis met de "Gouden Driehoek". U eindigt de reis op het prachtige strand van Ko Yao Yai in het zuiden van Thailand. De reis is zo samengesteld dat u overnacht in sfeervolle accommodaties zodat u op een comfortabele manier kunt genieten van het prachtige Thailand "het land van de glimlach"

Lees meer Offerte aanvragen In offertemandje

Rondreis door Thailand in sfeervolle accommodaties

Op deze tweeweekse reis bezoekt u de klassieke hoogtepunten van Thailand. Daarbij natuurlijk een uitgebreid bezoek aan de bruisende stad Bangkok. U bezoekt de steden Chiang Mai en Chiang Rai in het noorden en maakt kennis met de "Gouden Driehoek". U eindigt de reis op het prachtige strand van Ko Yao Yai in het zuiden van Thailand. De reis is zo samengesteld dat u overnacht in sfeervolle accommodaties zodat u op een comfortabele manier kunt genieten van het prachtige Thailand "het land van de glimlach"

Reisplan (15 dagen / 14 nachten)

Dag 1  aankomst Bangkok
Dag 2  Bangkok
Dag 3  Bangkok
Dag 4  Binnenlandse vlucht Bangkok - Chiang Mai
Dag 5  Chiang Mai
Dag 6  Chiang Mai
Dag 7  Chiang Mai - Lisu Lodge 
Dag 8  Lisu Lodge - Chiang Mai
Dag 9  Chiang Mai  - Gouden driehoek
Dag 10 Gouden driehoek - Chiang Mai
Dag 11  Binnenlandse vlucht Chiang Mai - Phuket / ferry naar Ko Yao Yai
Dag 12 Ko Yao Yai
Dag 13 Ko Yao Yai
Dag 14 Ko Yao Yai
Dag 15 vertrek Ko Yao Yai 

Kort reisplan
& reisbeschrijving

Dag 1 aankomst Bangkok

Op het vliegveld Suvarnabhumi wordt u opgewacht door onze vertegenwoordiging. De transfer naar het hotel gaat per airconditioned minivan. Voordat u naar het hotel gaat maakt u eerst een korte stop bij het kantoor van onze lokale agent in Thailand waar de reis nog even met u doorgenomen wordt onder het genot van kopje koffie. Tijdens de rit naar het hotel doet u al uw eerste indrukken op van de immense metropool Bangkok. Zodra de uitgestrekte buitenwijken plaats maken voor de vele knetterende tuk-tuks, kleurrijke eetstalletjes en overal glimlachende Thai waant u zich al direct in een andere wereld.

Na het inchecken heeft u de rest van de dag ter vrije besteding om zelf de omgeving te verkennen en nieuwe indrukken op te doen en te genieten van een echte Thaise maaltijd.

Dag 2 Bangkok / fiets -en boottocht

Fietsen in Bangkok, het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het is echt mogelijk en vandaag stapt u zelf op de fiets om deze Aziatische metropool te verkennen ! Na ontbijt gaat u op eigen gelegenheid v.v. naar het opstappunt van de beroemde Bangkok fietstour waar u zich om uiterlijk 13:00 uur dient te melden. Na een kopje koffie stapt u op de fiets. Tijdens deze fietstocht komt u op plaatsen waar bijna geen toeristen komen.

U fietst door smalle steegjes langs kleine plaatselijke marktjes, langs huisjes onder de grote tolwegen en u zult een geheel ander beeld krijgen van Bangkok en haar inwoners. Vervolgens gaat men met een boot naar ‘de longen van Bangkok’ aan de overzijde van de Chao Phraya rivier. Hier begint een ware oase van rust en groen waar fruitplantages afgewisseld door typisch Thaise huizen de boventoon voeren. Bijna geen auto’s, geen winkelcentra en geen hoogbouw en u krijgt het gevoel dat u op honderden kilometers van Bangkok bent. Snack en drinken inbegrepen.

Dag 3 Bangkok

Deze dag is ter vrije besteding en het zal in Bangkok geen enkel probleem zijn om deze dag in te vullen. Eigenlijk moeten we zeggen Krung Thep (Stad der Engelen), want zo noemen de Thai zelf hun bruisende hoofdstad. Bezoek bijvoorbeeld de bekendste tempels van Bangkok: het Grand Palace met de Wat Phra Kaew ( Tempel van de Smaragden Boeddha) waar zich het belangrijkste Boeddhabeeldje van het land bevindt; Wat Pho met de zeer vereerde en reusachtige liggende Boeddha; Wat Arun (Tempel van de Dageraad) met zijn indrukwekkende, meer dan 70 meter hoge prang (toren), en Wat Benchamabophit die bekend staat om zijn elegante, witte marmeren verschijning en de grote collectie Boeddhabeelden die op de binnenplaats te vinden zijn. 

Of neem eens een kijkje in het fascinerende Chinatown en neem vervolgens een taxi naar de nachtmarkt in de omgeving van Silom Road. Of bekijk Bangkok eens van het hoogste gebouw van Thailand: de Baiyoke Tower. Op de 84ste verdieping heeft u een waanzinnig uitzicht (en u kunt er ook lunchen of dineren). Vervolgens wandelt u van hier naar de lokale markt van Pratunam of kunt u een taxi nemen naar de meest luxe winkelcentra in de omgeving van Siam Square. Met name Siam Paragon met haar overdadigheid aan luxe en het MBK (Mahboonkrong) zijn aanraders. Hier ziet u wederom een geheel andere kant van de stad en verblijft u tussen de Thaise middle- en upperclass. ’s Avonds kunt u de spectaculaire Siam Niramit theatershow (inclusief diner) bijwonen.

Dag 4 Bangkok - Chiang Mai

Vandaag wordt u bij het hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht voor de vlucht naar Chiang Mai, ook wel genoemd “Roos van het Noorden” genoemd. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door uw chauffeur en naar uw fijne hotel in het centrum van de stad gebracht. 

De rest van de dag is vrij te besteden. Chiang Mai is de op één na grootste stad van Thailand. De sfeer is er gemoedelijk en thuis voelen zult u zich er zeker. Gedurende deze dagen kunt u de stad gaan verkennen!

Dag 5 Chiang Mai

U heeft vandaag een vrije dag ter besteding.  U kunt natuurlijk lekker luieren bij het zwembad van het hotel, maar u kunt ook heel eenvoudig op eigen gelegenheid een aantal beroemde attracties van deze stad bezoeken.   Hieronder valt zeker de Wat Phra Singh (de mooiste en één van de oudste tempels middenin het centrum van Chiang Mai) of de Wat Chedi Liam (de pyramide tempel van Chiang Mai), maar ook de prachtige wijds opgezette dierentuin aan de voet van de bergen, snakefarms, orchideeën-kwekerijen, en nog veel, veel meer. U kunt een tuk-tuk of ‘songtaew’ (pick-up truck met bankjes achterin) voor weinig geld voor een dag huren om deze bezienswaardigheden te bezoeken.   Mocht u vrienden en familie bij thuiskomst culinair willen verrassen, dan is dit misschien een geschikte dag voor een cursus Thais koken. Voor de actievelingen is er onze welbekende ‘’heilige koe’’, de fiets, waarmee Chiang Mai en omstreken eens nader mee onder de loep kunnen worden genomen. Of breng een bezoek aan de vele nijverheidsbedrijfjes die Chiang Mai rijk is: de zijdewevers te San Kampaeng, de parasolmakers te Bor Sang en de houtsnijders in Chiang Mai.

Dag 6 Chiang Mai

Nog een vrije dag in Chiang Mai. Breng 's avonds ook zeker eens een bezoekje aan de levendige en kleurrijke avondmarkt in het centrum van de stad. Ga op zoek naar de perfecte souvenir, geniet van het lekkere eten op straat en de gezellige drukte om u heen.

Dag 7 Chiang Mai - Lisu Lodge

U wordt in de ochtend bij uw hotel in Chiang Mai opgehaald en vertrekt naar het dorp in de bergen (join in transfer per minivan). Bij aankomst wordt een traditioneel welkomstdrankje aangeboden en wordt u voorgelicht over de tradities en gewoontes van het Lisu volk. Een Lisu gids zal u rondleiden in het dorp. Tijdens de rondleiding bezoekt u een plaatselijke tempel en een uitgebreide Lisu-kruidentuin, en zult u kennismaken met een aantal Lisu families en met hen een kopje thee drinken. Ook laat de Shaman van het dorp u graag zijn traditionele medicijnenkast zien. Daarna is het tijd voor een smakelijke lunch. In het dorp is ook een klein museum, door de dorpelingen zelf opgezet, dat u kunt bezoeken. U vindt er met name objecten van huishoudelijke aard en zeer ingenieus gereedschap, zowel van de Lisu- als ook van de nauw met hun verbonden Akha bergstam.

Verder heeft u vanmiddag de keuze uit een aantal activiteiten:
- een fietstocht met gids door de omgeving,
- een rit met een ossenkar door het boerenland,
- een traditioneel stoombad of - een massage.

In de vrije tijd tot aan het avondeten kunt u ook nog zelf wat gaan fietsen in de omgeving, zonder gids maar met een kaart en een route, of u wandelt nog wat en laat de indrukken van de dag nog eens op u inwerken. Of u kunt ook gewoon ontspannen genieten van het prachtige uitzicht. ‘s Avonds krijgt u een Thais diner aangeboden dat wordt begeleid door traditionele Lisu-dansen.

Dag 8 Lisu Lodge - Chiang Mai

Nadat u door de typische junglegeluiden bent gewekt en uw ontbijt heeft genoten, wordt u teruggebracht naar uw hotel in Chiang Mai (join in transfer per minivan).

Dag 9 Chiang Mai - Gouden driehoek

U vertrekt vandaag vroeg per minivan die u in ongeveer 3,5 uur naar het plaatsje Thaton brengt. Onderweg kunt u genieten van de schitterende natuur: bergketens afgewisseld door rijstvelden en plantages. Na de lunch aan de rivier in Thaton gaat u per traditioneel Thaise longtail-boot naar de stad Chiang Rai. De tocht over het water duurt ongeveer vier uur en gaat over de zich door de jungle slingerende rivier Mae Kok. Naast het prachtige natuurschoon kunt u hier en daar ook een dorpje aan de oever zien liggen. Vanaf de aanlegsteiger in Chiang Rai wordt u tenslotte naar the Legend Chiang Rai gebracht. In de buurt is een grote keus aan restaurants voor het diner en vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de plaatselijke Night Bazaar!

Dag 10 Gouden driehoek - chiang mai

Na het ontbijt bezoeken we de beruchte Gouden Driehoek. Hier heeft u uitzicht op de grenslanden Birma en Laos. Tevens brengen we daar een bezoek aan het House of Opium, een museum waar de geschiedenis van de teelt, de handel en het gebruik van opium en heroine wordt toegelicht door de gids. Vervolgens rijden we langs de Birmese grens naar het plaatsje Mae Sai. Nabij de brug die de beide landen daar verbindt, lunchen we in een Thais/Birmees restaurant. Na de lunch bezoeken we interessante ruines in het oude stadje Chiang Saen dat ooit de hoofdstad van het Yanok Koninkrijk is geweest. Het stadje ontleende deze status aan haar strategische positie aan de Mekhong rivier die een rechtstreekse handel met China mogelijk maakte. U zult zien dat sinds de haven enkele jaren geleden is verdiept en enigzins is gemoderniseerd, is deze handel opnieuw op gang is gekomen.   Met nog een stop bij het King Mengrai beeld in Chiangrai en de beroemde witte tempel even ten zuiden daarvan, gaan we tenslotte terug naar Chiang Mai.

Dag 11 binnenlandse vlucht Chiang Mai - phuket / ferry naar Ko Yao Yai

Vandaag wordt  's ochtends bij uw hotel opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Hier vandaan vliegt u in ongeveer 2 uur naar Phuket. Eenmaal aangekomen op Phuket staat uw chauffeur op u te wachten om u naar de pier te brengen vanwaar de ferry naar  Koh Yao Yai vertrekt. 

Dag 12 Ko Yao Yai

Deze dagen heeft u vrij te besteden en kunt u volop genieten van zon, zee en strand. Het eiland Yao Yai is gelegen in de Andaman zee in zuid Thailand die is bezaaid met veel onbewoonde eilandjes en kalkstenen rotspartijen die loodrecht uit de zee oprijzen. Van alle eilanden in Thailand gelegen in de Phang Nga baai is Koh (eiland) Yao Yai wellicht nog het meest orgineel, ongestoord en rustig. Het is zeer geschikt voor reizigers die een bungalowtje aan het strand zoeken. De bewoners van het eiland zijn, in tegenstelling tot veel andere eilanden, niet afhankelijk van het toerisme.

Dag 13 Ko Yao Yai

Nog een dag genieten op dit heerlijke eiland!

Dag 14 Ko Yao Yai

Een laatste vrije dag op Ko Yao Yai.

Dag 15 vertrek Ko Yao Yai

Vandaag verlaat u Ko Yao Yai en per ferry vaart u terug naar Phuket, voor een aansluitende transfer naar het vliegveld. 

Offerte aanvragen

Nog meer inspiratie voor uw reis

U kunt nu direct een offerte aanvragen of deze reis toevoegen aan uw offertemandje en weer verder plannen of inpsiratie opdoen.

Verder plannen

Onze keuze hotels

Onze Dimsum Thailand reisspecialist kiest fijne liefst karakteristieke hotels uit voor u. Wilt u meer comfort of een verblijf op een écht onvergetelijke locatie? Kijk dan naar onze extra comfortabele opties.

Wij hebben deze hotels voor u geselecteerd

Hier ziet u onze eerste keuze hotels. Wij kiezen middenklasse hotels, liefst boutique en op een prima locatie. Wilt u onze extra comfortabele hotels, upgrade dan hier naar een comfort hotel per plaats.

Geen alternative hotel opties

Extra comfortabele opties

Uw reis uitgestippeld

Aanbevolen exursies voor deze rondreis

Onze Thailand reisspecialist kiest met zorg fantastische excursies voor u uit. Bekijk hier wat we te bieden hebben en voeg ze direct toe aan het offertemandje

Excursies

Thailand, Bangkok, bijzonder Bangkok

excursie

Laat u meenemen op deze excursie langs de meest bijzondere plekken in Bangkok! U zult vandaag beginnen met een bezoek aan de zoutvlaktes waar u leert hoe er op traditionele manier zout wordt gewonnen. Hierna bezoekt u de Mae Klong markt, die zijn bekendheid heeft te danken aan de trein die dwars door de markt rijdt! U zult versteld staan van alle geuren en kleuren en de manier waarop hier handel wordt gedreven. Na het bezoekje aan deze levendige markt brengt u een bezoekje aan een nog specialere markt; de drijvende markt Damnoen Saduak, waar u per longtailboot een tocht maakt langs de kraampjes.

Na een heerlijke Thaise lunch, zult u uw weg vervolgen richting de Bencharong porselein fabriek. Bencharong is een traditionele vorm van Thaise keramiek, bekend om zijn multi-color hand geschilderde patronen. De geschiedenis van Bencharong begint in de tijd van de oude Thaise Koninkrijk Ayutthaya (1351-1767), waar de kunst werd gebruikt om huishoudelijke artikelen van het hof en van de adel te decoreren. The Het woord Bencharong ontleent zijn naam aan de Sanskrit panch rang betekenis “vijf kleuren”.

Aan het eind van de tour zult u de tempel Wat Bang Kung bekijken, waar u de prachtige banyan boom kunt aanschouwen die de kapel van de temple volledig omsluit. 

De prijs is inclusief lunch.

Prijs is op aanvraag.

Thailand, Bangkok, Historische food-tour in Bangrak

excursie

Tijdens deze tour nemen wij u mee om de geweldige smaken van het Thaise eten te ervaren en om enkele bezienswaardigheden in de culinaire wijk Bangrak te verkennen. Tijdens deze food-tour combineert off the beaten track sightseeing met heerlijk eten. Tijdens de tour ervaart u de cultuur van de familierestaurantjes die de wijk Bangrak zo populair hebben gemaakt. De wijk is een ware smeltkroes van allerlei culturen en streken van Thailand. U vindt hier dan ook verschillende Thaise delicatessen uit verschillende regio's. Terwijl u al wandelend de wijk verkent, ontmoet u ongetwijfeld enthousiaste restauranteigenaren en krijgt u van alles te proeven. De meeste families koken nog op basis van generaties oude, ambachtelijke recepten die van familie naar familie gaan. U bezoekt tevens fascinerende lokale bezienswaardigheden en zult merken dat deze wijk nog niet erg ontdekt is door toeristen. *

NB: Wij kunnen een transfer voor u regelen naar het startpunt van de Historische Foodtour. De kosten voor een transfer zijn op aanvraag.

Prijs van deze excursie is op aanvraag. 

Thailand, Bangkok, Bamboe Fietstocht

excursie

Deze fietstocht begint met een boottochtje over der Chao Phraya rivier, de zogenoemde "longen van Bangkok". U wordt welkom geheten met een lekker welkomstdrankje en zult samen met uw gids de juiste fiets uitzoeken, gemaakt van bamboe. 

In een ontspannen tempo fietst u door de groene jungle gevuld met vele palmen, mangroven en bananenbomen. Wellicht vangt u een glimp op van het prachtig blauwe ijsvogel of van een water-varaan die wel meer dan twee meter lang kan worden. 

Tijdens de fietstocht bezoekt u een klein dorpje waar u de vriendelijkheid van de lokale bevolking zult ervaren, een aantal tempels, traditionele huizen en een prachtig beschermd natuurgebied. Onder het genot van een koel drankje neemt u een korte pauze in het park en kunt u de gulzige meervallen voeren in de vijver.  Tijdens de fietstocht verteld uw gids u graag meer over de geschiedenis van dit unieke gebied, over de bevolkingen over de rijke flora en fauna. Het zal een dag vol met prachtige natuur, architectuur en authenticiteit worden!

De tour duurt een halve dag en de maaltijd is inbegrepen.
Transfer van / naar hotel is niet inbegrepen. 

Prijs is op aanvraag

Thailand, Chiang Mai, Elephant Parade House

excursie

Een creatieve excursie; leer zelf je olifant maken. Overal in Thailand worden ze verkocht; beeldjes van olifanten in alle soorten en maten. Maar wat is er nu leuker dan je eigen olifant maken. Dit kan in 'The Elephant Parade House'. Je wordt 's ochtends opgehaald bij het hotel en krijgt eerst een rondleiding om je een idee van de mogelijkheden te geven. Vervolgens nog een quiz over olifanten en dan begint de echte workshop. Maak je een staande, zittende of slapende olifant? Wat voor kleur, wat voor materiaal? Na een halve dag knutselen kun je je eigen olifant, mooi ingepakt, mee naar huis nemen. En wie weet, als je een echt mooie olifant hebt ontworpen, worden misschien de rechten erop wel gekocht om hem wereldwijd te verkopen.

€ 65 per persoon

Thailand, Chiang Mai, Thee plantage & Bergstammen

excursie

Via een auto tocht door de prachtige groene landschappen in het Mae Tang gebied, komt u aan bij de Araksa thee Plantage. Dit is één van Thailands oudste thee plantages en hier zult u leren hoe thee wordt geplukt en verwerkt.

Eenmaal aangekomen op de plantage zult u de locals ontmoeten, waarna zij u de processen en methodes uitleggen van het plukken / bewerken van thee. Daarna zal u met een plukker mee op pad gaan om de planten van dicht bij te bekijken en er over te leren. Als laatste gaat u naar de roosters waar men de theebladeren roostert en kneedt. Hierna is de thee klaar en mag u uiteraard de verschillende soorten thee proeven! 

Na uw bezoek gaat u naar een nabij gelegen Lisu Lodge village voor een overheerlijk lokale lunch. Hier maakt u kennis met de bewoners van een lokale stam die u graag over hun gebruiken vertellen. Een van de dorpelingen neemt u graag mee door het dorp en laat de diverse projecten zien waarmee zij een duurzaam bestaan proberen op te bouwen. Het is een prachtige omgeving tussen de rijstvelden.

De tour duurt een halve dag en is inclusief snacks en lunch.
Transfer van/naar hotel is inbegrepen. 

Prijs is op aanvrag.

Thailand, Chiang Mai, Authentieke kookcursus

excursie

Vandaag kunt u genieten van een echte authentieke kookervaring bij een lokale familie in Hangdong, wat op ongeveer een half uur rijden van Chiang Mai ligt. Deze dag zal u niet alleen leren hoe u traditioneel Thaise gerechten bereidt, maar zult u ook veel over de Noord-Thaise cultuur te weten komen. De manier van leven en alles over verschillende Thaise kruiden.het gezin toont hun tuin waar u uw ingrediënten selecteert die u later bij het koken gebruikt. U leert het geheim achter de Thaise keuken en u bent te gast bij een echte Thaise familie!

U zult vandaag  traditionele gerechten maken zoals Obb Kai, Nam Prik Ong, Phad Ma Khaue Yao, Tom Som Kai en Klauy Boud Chee.

Transfer van / naar uw hotel is inbegrepen

Prijs is op aanvraag. 

€ 45

Thailand, Bangkok, Historische food-tour in Bangrak

 • excursie

Thailand, Bangkok, Historische food-tour in Bangrak

excursie |

Tijdens deze tour nemen wij u mee om de geweldige smaken van het Thaise eten te ervaren en om enkele bezienswaardigheden in de culinaire wijk Bangrak te verkennen. Tijdens deze food-tour combineert off the beaten track sightseeing met heerlijk eten. Tijdens de tour ervaart u de cultuur van de familierestaurantjes die de wijk Bangrak zo populair hebben gemaakt. De wijk is een ware smeltkroes van allerlei culturen en streken van Thailand. U vindt hier dan ook verschillende Thaise delicatessen uit verschillende regio's. Terwijl u al wandelend de wijk verkent, ontmoet u ongetwijfeld enthousiaste restauranteigenaren en krijgt u van alles te proeven. De meeste families koken nog op basis van generaties oude, ambachtelijke recepten die van familie naar familie gaan. U bezoekt tevens fascinerende lokale bezienswaardigheden en zult merken dat deze wijk nog niet erg ontdekt is door toeristen. *

NB: Wij kunnen een transfer voor u regelen naar het startpunt van de Historische Foodtour. De kosten voor een transfer zijn op aanvraag.

Prijs van deze excursie is op aanvraag. 

Thailand, Bangkok, Bamboe Fietstocht

 • excursie

Thailand, Bangkok, Bamboe Fietstocht

excursie |

Deze fietstocht begint met een boottochtje over der Chao Phraya rivier, de zogenoemde "longen van Bangkok". U wordt welkom geheten met een lekker welkomstdrankje en zult samen met uw gids de juiste fiets uitzoeken, gemaakt van bamboe. 

In een ontspannen tempo fietst u door de groene jungle gevuld met vele palmen, mangroven en bananenbomen. Wellicht vangt u een glimp op van het prachtig blauwe ijsvogel of van een water-varaan die wel meer dan twee meter lang kan worden. 

Tijdens de fietstocht bezoekt u een klein dorpje waar u de vriendelijkheid van de lokale bevolking zult ervaren, een aantal tempels, traditionele huizen en een prachtig beschermd natuurgebied. Onder het genot van een koel drankje neemt u een korte pauze in het park en kunt u de gulzige meervallen voeren in de vijver.  Tijdens de fietstocht verteld uw gids u graag meer over de geschiedenis van dit unieke gebied, over de bevolkingen over de rijke flora en fauna. Het zal een dag vol met prachtige natuur, architectuur en authenticiteit worden!

De tour duurt een halve dag en de maaltijd is inbegrepen.
Transfer van / naar hotel is niet inbegrepen. 

Prijs is op aanvraag

Thailand, Chiang Mai, Authentieke kookcursus

 • excursie
 • €45

Thailand, Chiang Mai, Authentieke kookcursus

excursie | € 45

Vandaag kunt u genieten van een echte authentieke kookervaring bij een lokale familie in Hangdong, wat op ongeveer een half uur rijden van Chiang Mai ligt. Deze dag zal u niet alleen leren hoe u traditioneel Thaise gerechten bereidt, maar zult u ook veel over de Noord-Thaise cultuur te weten komen. De manier van leven en alles over verschillende Thaise kruiden.het gezin toont hun tuin waar u uw ingrediënten selecteert die u later bij het koken gebruikt. U leert het geheim achter de Thaise keuken en u bent te gast bij een echte Thaise familie!

U zult vandaag  traditionele gerechten maken zoals Obb Kai, Nam Prik Ong, Phad Ma Khaue Yao, Tom Som Kai en Klauy Boud Chee.

Transfer van / naar uw hotel is inbegrepen

Prijs is op aanvraag. 

BELEEF Thailand MET DIMSUM REIZEN

Ter inspiratie presenteren wij mooie bouwstenen, excursies en extra comfortabele hotels. Onze reisspecialisten maken uiteindelijk graag uw rondreis persoonlijk en 100% op maat.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Foodies

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Meer tips voor uw Thailand reis

Meet a local

Foodies

Ruig

Actief

Mindful

Tropisch eilandparadijs

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €595 per persoon

Tropisch eiland vlakbij Cambodja

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €525 per persoon

idyllische eiland in de Andaman zee

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €450 per persoon

Reissom

15 dagen | vanaf €2750,-

Reissom vanaf € 2750,- per persoon, op basis van twee personen in een tweepersoonskamer.

Het arrangement is inclusief:
- accommodatie in luxe Dimsum hotels, inclusief ontbijt
- vermelde maaltijden
- privé transfers incl. chauffeur zoals vermeld 
- vermelde tours met Engelssprekende gids
- binnenlandse vlucht Bangkok - Chiang Mai
- binnenlandse vlucht Chiang Mai - Phuket

Het arrangement is exclusief:
- overige niet genoemde maaltijden en drankjes
- tips en fooien
- persoonlijke uitgaven
- entreegelden bezienswaardigheden tenzij anders vermeld
- optioneel bij te boeken excursies

Offerte aanvragen In offertemandje

Reissom

Thailand in Stijl

exclusief internationale vluchten

Reissom vanaf € 2750,- per persoon, op basis van twee personen in een tweepersoonskamer.

Het arrangement is inclusief:
- accommodatie in luxe Dimsum hotels, inclusief ontbijt
- vermelde maaltijden
- privé transfers incl. chauffeur zoals vermeld 
- vermelde tours met Engelssprekende gids
- binnenlandse vlucht Bangkok - Chiang Mai
- binnenlandse vlucht Chiang Mai - Phuket

Het arrangement is exclusief:
- overige niet genoemde maaltijden en drankjes
- tips en fooien
- persoonlijke uitgaven
- entreegelden bezienswaardigheden tenzij anders vermeld
- optioneel bij te boeken excursies

Toevoegen aan offertemandje

Nog meer inspiratie voor uw reis

U kunt nu direct een offerte aanvragen of deze reis toevoegen aan uw offertemandje en weer verder plannen of inpsiratie opdoen.

Verder plannen

Klaar om op reis te gaan naar Thailand?
onze reisspecialist maakt uw reis verder 100% op maat!

Offerte aanvragen In offertemandje

Reistips

Last minute tips en tricks

Bekijk alle tips

Reistips