Oezbekistan Homestay | Meet a local in Oezbekistan | Dimsum Reizen - Inleiding

Neem een kijkje achter de schermen en slaap bij mensen thuis in deze Oezbeekse homestay. Dit verblijf kan in uw rondreis door Oezbekistan geheel op maat ingepast worden.

Homestay Gijduvan

bouwsteen

Slapen bij mensen thuis in Oezbekistan

Maak uw reis door Oezbekistan compleet met deze 'meet-a-local 'ervaring en slaap in een homestay in Gijduvan, iets buiten Buchara. Samen met de familie kunt u een Oezbeekse lunch maken, maar ook leren potten bakken en bewerken.

vanaf 95,-
2 dagen

Homestay Gijduvan
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Meet a local in Oezbekistan
Als u Oezbekistan echt wilt leren kennen, moet u in elk geval een nacht doorbrengen bij een Oezbeekse familie. Gelukkig hebben wij de familie van Abdulla Nazrullaev bereid gevonden om onze gasten te ontvangen. Ze wonen in het stadje Gijduvan, zo'n 50 kilometer buiten Buchara.
Dit is een klein  provinciestadje, waar het tempo van het leven allemaal net een tandje trager gaat. Gijduvan is beroemd om z'n keramiek en uw gastfamilie is ook al 8 generaties lang gespecialiseerd in keramiek.
De zoon van Abdulla is nu de meester-keramist en spreekt Engels. De vrouw van Abdulla spreekt Frans en maakt de beroemde suzane, Oezbeekse borduurwerken.
U slaapt in het huis zelf, waar beneden een soort van familie museum is, met de keramiekwerken van alle generaties, een traditionele oven en op de eerste verdieping zijn de slaapkamers.
Samen met de familie geniet u van een traditioneel Oezbeeks diner en maakt u samen een Oezbeekse lunch, waarvoor u ook inkopen doet op de lokale markt.
Kort reisplan (2 dagen / 1 nacht)
Dag 1 aankomst Gijduvan
Dag 2 vertrek Gijduvan

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen