Oezbekistan Reviews | Oezbekistan Reizigerservaringen Dimsum

Feedback van Oezbekistan Reizigers bij onze Oezbekistan Reviews.

Wat vonden andere reizigers van Oezbekistan?

Oezbekistan Reviews | Klanten Ervaringen over onze Oezbekistan Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Mei 2018

'De reis is uitstekend verlopen! Complimenten voor de organisatie! Goede kwaliteit chauffeurs en gidsen die goed telefonisch bereikbaar waren. Ook de hotels zijn ontzettend goed bevallen. Mede door de twee interessante treinreizen hebben we genoten van de route. Het verkrijgen van een visum is probleemloos verlopen onder advies van Dimsum Reizen.

Wij zijn meer dan tevreden over de organisatie van Dimsum Reizen en zouden in de toekomst weer voor deze organisatie kiezen (zodra we een nieuwe bestemming gevonden hebben ;) ).'

September 2017

Geachte Heer Hermans,

In het vliegtuig is er tijd en gelegenheid om wat feedback te geven, dus uw vraag kwam eigenlijk op het juiste moment.   We zijn heel tevreden over onze reis. De volgorde van de steden was optimaal. De dag Tashkent was niet heel boeiend maar nodig om aan te passen.

Het intermezzo in de woestijn was perfect en heel erg gesmaakt. De uitstap naar Fergana was interessant omwille van de bergen en de heel deskundige uitleg die we kregen in de silk fabriek.  
Hoogtepunten waren toch wel de interessante stadsgidsen die ons zo veel geleerd hebben en echte experten waren.   De lokale organisator had alles stipt geregeld, zonder fouten. De chauffeur tussen Bouchara en Samarkand viel wat tegen door echt maar minimale kennis vh Engels.  

In Samarkand verbleven we in City hotel met een droevige ontbijtzaal. Malika Khiva is perfect gelegen maar heeft eigenlijk weer geen ziel. Onze favoriet was Komil Boetik hotel in Bouchara. In het City hotel Tashkent hebben we echte chaos meegemaakt bij het ontbijt!   

14 dagen is meer dan nodig om de toppers te zien, maar laat wel toe om je in te leven in dit mooie land. Iran is misschien een mooie opvolger, maar dat bekijken we later graag.   We zijn heel tevreden over jullie reisprogramma en de efficiënte aanpak. Hartelijk dank daarvoor.  
Met vriendelijke groeten van de familie L, vanop 10900 m, een eind ten zuiden van Moscou!

Ervaringen van reizigers

April 2017
"Organisatie was perfect! Chauffeurs steeds op tijd met mooie busjes en goede gidsen. Hotels waren perfect, goed gelegen en rustig. Achteraf bekeken zou ik de timing lichtjes aanpassen naar dit was onze beslissing. Deze formule was voor ons een eerste ervaring die wij zeker nog zullen toepassen bij een volgende reis. Wij voelden ons vrij in doen en laten waar wij veel belang aan hechten. Ik zou zeggen 9 op 10!" 


Oktober 2016
" In het kort : geweldig! daarmee bedoel ik reis en land, maar ook mensen, wat er te zien is etc. De organisatie was voortreffelijk.  We reizen best veel, ook door landen waar het allemaal niet goed geregeld is, en moet zeggen dat ik zelden zo vlekkeloos gereisd heb.
Chauffeur: uitstekend, heel veilige rijder (geen standaard in veel landen), vriendelijke man op leeftijd, sprak aardig Engels en wist de balans tussen ruimte en interactie heel goed te vinden. Hotels: prima als hotel en prima locaties, en voor Lyabi House in Buchara ook nog eens geweldig atmosferisch.
Dimsum: heel goed georganiseerd, met een heel goede agent ter plaatse, zouden we zeker aanraden aan anderen, en zouden we zeker zelf nog in aanmerking nemen
Dank voor de organisatie!
Groeten, Rolf en Inge." 

September 2016
De 'Meet a Local' in Tashkent was erg geslaagd. We werden rondgeleid door een journalist die goed Engels sprak, erg veel vertelde en vooral ook achtergrond informatie en de achterkant van de dingen die je zag. Erg informatief!

Juni 2016
Wij hebben genoten van een prachtige reis.
Wij hadden in Oezbekistan goede en vriendelijke gidsen en de chauffeurs waren ook goed. De chauffeurs waren altijd op tijd om ons op te halen De gids en chauffeur in Kyrgyzstan hebben we natuurlijk wat langer meegemaak en we hebben het heel gezellig gehad met hen en we hadden een comfortabele auto.  
De kwaliteit van de hotels was voldoende. De situering was vaak erg goed ten opzichte van bezienswaardigheden.In Kyrgyzstan hadden wij ook vaak een CBT, dit was even wennen, maar deze vorm van overnachten beviel ook heel goed. Tegen een vergoeding kon je er ook de overige maaltijden nuttigen. Dit hebben we vaak gedaan.
Over de organisatie zijn we ook zeer tevreden.
Vooral de volgorde van de bezochte landen, eerst Oezbekistan en daarna Kyrgyzstan , was perfect. We zijn op één punt afgeweken van het programma. Er stonden 2 overnachtingen bij het Son Kul meer gepland. Het was daar echter heel onvoorspelbaar wat het weer betreft en men was heel flexibel om dat om te zetten.

April 2016
"We zijn zeer tevreden. Ter plekke chauffeurs steeds goed op tijd en behulpzaam.
Route mooi. Alleen Shachrisabz vonden we minder en anders dan in gidsen beschreven. Route via de bergen mooi, met aardige stops. Dus toch de moeite waard.
Hotels ook prima. Iets minder was Samarkand. Kleinere kamer, geen lekkere stoel, en geen gezellige binnenplaats. Verder wel goed en goede vriendelijke verzorging. Tashkent viel ook zeker niet tegen. Prachtige parken met veel mooi groen in deze tijd van het jaar. Lekker buiten eten. Samarkand heeft ook veel mooie zaken naast de bekende monumenten. Mn de Russische- en universiteitswijk en de spectaculaire fonteinen. Dus ook nog beter dan verwacht. Wij regelen reizen meestal zelf. Maar wie weet toch nog eens DimSum. We zullen jullie zeker durven aan te raden bij anderen."