Sentyab bergwandelen bij Naruta | Oezbekistan reis | Dimsum - Inleiding

Maak een mooie bergwandeling bij het groene dorpje Sentyab bij Naruta, Oezbekistan. Laat uw ideale Oezbekistan rondreis samenstellen bij Dimsum Reizen.

Sentyab bergwandelen

bouwsteen

mooie wandeling door groene bergvallei

Een bijzondere toevoeging aan uw reis: het groene bergdorpje Sentyab bij Nurata. De jeugd scheurt voorbij op ezels en jong en oud poseert graag voor uw foto's tijdens een mooie wandeling door de vallei.

vanaf 195,-
2 dagen

Sentyab bergwandelen
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Wandelen in de bergen - meet a local
Een bijzondere toevoeging aan uw reis: het groene bergdorpje Sentyab bij Nurata. Deze bouwsteen is bijvoorbeeld goed in te passen tussen Buchara en Samarkand en uitstekend te combineren met een stop bij het nabijgelegen Nurata/Aydarkul. De jeugd scheurt voorbij op ezels en jong en oud laat zich graag door u fotograferen tijdens een mooie wandeling voor de vallei.
U overnacht in een homestay of klein guesthouse bij een gastvrije familie.
 
 
Kort reisplan (2 dagen / 1 nacht)
Dag 1 Buchara - Nurata - Sentyab
Dag 2 Sentyab - Samarkand

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen