Oezbekistan Reizen | Oezbekistan Reis op Maat | Dimsum

Oezbekistan Reizen. Bijzondere, Authentieke Oezbekistan Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Oezbekistan. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Oezbekistan.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Oezbekistan MET DIMSUM REIZEN

Tashkent - Khiva - Buchara - Samarkand

 • rondreis
 • 10 dagen
 • €895 per persoon

Tashkent - Kokand - Fergana - Nukus - Khiva - Buchara - woestijn - Samarkand

 • rondreis
 • 15 dagen
 • €1450 per persoon

Tashkent - Aral Meer - Khiva - Buchara - Samarkand - Chimgan - Fergana vallei

 • rondreis
 • 21 dagen
 • €2350 per persoon

slapen in yurt, kamelentocht en zwemmen in Aydarkul meer

 • bouwsteen
 • 2 dagen
 • €235 per persoon

mooie wandeling door groene bergvallei

 • bouwsteen
 • 2 dagen
 • €195 per persoon

slapen in homestay in bergdorpje

 • bouwsteen
 • 2 dagen
 • €195 per persoon

Rondreis Oezbekistan op uw manier

De ideale Oezbekistan rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Oezbekistan reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Oezbekistan individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Oezbekistan reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Oezbekistan aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Oezbekistan zien. De beroemde en fascinerende zijderoute steden Khiva, Buchara en Samarkand, overnachten in een yurt kamp aan de oevers van het Aral meer, een pittige trektocht in het Ugam-Chatgal Nationaal Park in het Tien Shan gebergte, het provinciestadje Shachrisabz wat de geboortegrond is van de voormalige heerser Timur Lenk, de bergdorpjes Sentyab en Tesak waar het leven stil lijkt te staan en de katoenplantages in de Fergana vallei wat bekend staat als het kloppende hart van Oezbekistan.

Maar ook: informatieve stadswandelingen in de beroemde steden, duizenden jaren terug de tijd in bij de oude forten Toprak Kala en Ayaz Kala, kamelenritten, yurt overnachtingen en homestays. Oezbekistan heeft enorm veel te bieden en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels, op de must-see-locatie van een stad of bij de mensen thuis. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Uw rondreis Oezbekistan 100% op maat

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke Oezbekistan rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Oezbekistan gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Oezbekistan| Dimsum Reizen


Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Oezbekistan. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van Oezbekistan waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandelen in Tian Shan), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten bij Oezbeken thuis), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track), Mindful in slow (eco) travel, en voldoende voer voor foodies.

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Oezbekistan reisspecialisten

Elske Spanjerberg
Oezbekistan is en blijft één van mijn favoriete landen. Het pareltje van Centraal Azië en het centrum van de Zijderoute. In 2018 besloot ik spontaan een retourtje Tashkent te boeken en in mijn eentje op ontdekkingstour door Oezbekistan te gaan. Dit bleek een van mijn beste beslissingen ooit want Oezbekistan was nog mooier dan ik had durven dromen. Zo stond ik onder het standbeeld van Timoer Lenk in Tashkent, slenterde door de straatjes van Khiva, zat ik uren op de pleintjes van Buchara en genoot ik van al het moois dat Samarkand te bieden heeft. De islamitische architectuur gecombineerd met de overblijfselen uit communistische tijden maken van Oezbekistan een unieke bestemming die helemaal in mijn straatje past.

Michel Hermans
Mijn eerste kennismaking met het land was in Khiva; ik keek m'n ogen uit en genoot van de prachtige gebouwen en mozaïeken in de oude binnenstad. Toch miste ik iets en daar kwam ik in Buchara achter. Daar werd er geleefd in het oude centrum!. Gezinnen met kinderen flaneerden er over het centrale plein; verliefde stelletjes op bankjes; er was eten, muziek kortom gezelligheid. Toen ik vervolgens in Samarkand het Registan plein bij zonsondergang mocht zien voelde ik mij dolgelukkig!