Ontdek de Hoogtepunten van Zuid India | Dimsum Reizen - Inleiding

Een prachtige rondreis door het kleurrijke Zuid India. Uw prachtige rondreis door India laat u op maat samenstellen door de India reisspecialisten van Dimsum Reizen.

Kleurrijk Zuid India reis

rondreis

Mamallapuram - Tanjore - Madurai - Periyar - Kochi - Backwaters - Marari

Een prachtige rondreis door Zuid-India. Op deze reis door het zuiden van India maakt u kennis met de kleurrijke verscheidenheid van India. De felgekleurde tempels van Tamil Nadu vormen een mooi contrast met de prachtige natuur van Kerala.

vanaf 1125,-
14 dagen


Kleurrijk Zuid India reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Tempels, natuurparken, backwaters en strand in tropisch Zuid-India
Sfeervolle, karakteristieke hotels inclusief ontbijt
Fietsen door Madurai en Marmallapuram
Bootsafari's en plantagetours
Alle transfers en vervoer met privéchauffeur en lokale gidsen
Ruik, proef, voel en beleef het 'echte India'


Het zuiden van India wordt minder bezocht dan het noorden van dit subcontinent. Onbegrijpelijk eigenlijk want het zuiden is zowel landschappelijk als cultureel mooier en afwisselender dan bijvoorbeeld de regio rond Delhi, Jaipur en Agra. De felgekleurde tempels van Tamil Nadu vormen een mooi contrast met de prachtige natuur van Kerala. Ervaar zelf waarom de India liefhebbers het zuiden ‘het echte India' noemen.

De reis begint met enkele hoogtepunten uit de hindoeïstische tempelarchitectuur in plaatsen als Mahabalipuram, Kanchipuram en Trichy, tot een hoogtepunt komend in de Meenaskhi tempel in de heilige stad Madurai. Van de prachtige natuur geniet u bij het olifantenreservaat van Periyar. U maakt kennis met het Hollandse verleden in Kochi en kunt heerlijk ontspannen op een woonboot in de fraaie ‘backwaters’ bij Alleppey en op het mooie strand bij Mararikulam. Geniet ook van de heerlijke, vaak vegetarische, Zuid-Indiase keuken zoals de beroemde thali’s.
 
We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis nog completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken. 

In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u de reis helemaal aanpassen aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk de route geheel op maat aan te passen.

Reisverslag:
Mumbai en Zuid India reisverslag

Foto's:
Zuid-India & Mumbai

Kort reisplan Kleurrijk Zuid-India reis (14 dagen / 13 nachten)
Dag 1 aankomst Chennai, transfer Mamallapuram
Dag 2 Mamallapuram
Dag 3 Mamallapuram - Tanjore
Dag 4 Tanjore - Madurai via Trichy
Dag 5 Madurai
Dag 6 Madurai - Periyar
Dag 7 Periyar
Dag 8 Periyar - Kumarakom
Dag 9 Kumarakom - Kochi
Dag 10 Kochi
Dag 11 Kochi - Allepey (backwaters)
Dag 12 Allepey - Mararikulam
Dag 13 Mararikulam
Dag 14 vertrek Mararikulam

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen