Trekking in Kalap | India rondreis | Dimsum - Inleiding

Authentieke cultuur in de Indiase Himalaya. Maak een trekking in Kalap. Laat uw ideale India rondreis samenstellen door Dimsum.

India, trekking in Kalap

bouwsteen

Authentieke cultuur in Indiase Himalaya

Ver weg van alle drukte in India ligt Kalap, een vallei in Gharwal in de Indiase Himalaya. Moeilijk te bereiken en daardoor een geheel authentieke cultuur weten te behouden. Voor de liefhebbers van wandelen in de bergen weg van het massatoerisme.

vanaf 425,-
6 dagen
India, trekking in Kalap
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Trektocht in prachtvallei in de Indiase Himalaya
Ver weg van de drukte van India ligt de verborgen vallei van Kalap. Kalap is de thuisbasis van de traditionele Garhwali architectuur. Het is een prachtige vallei met uitzicht op de met sneeuw bedekte Bandarpunch keten. Het is ook een land van legendes. De gehele Tons riviervallei wordt beschouwd als de geboorteplaats van de Mahabharata, het beroemdste mythologische epos uit Indian. De twee hoofdrolspelers in het epos, de broers Pandava en Kaurava zouden afstammen uit deze vallei. De huidige bewoners beweren nog steeds dat hun afkomst te traceren is naar een van de twee clans.
Doordat Kalap niet verbonden is met een grote weg en ver weg ligt van de belangrijkste trekking routes in Uttarakhand, is Kalap nog onaangetast door toerisme en moderne ontwikkelingen.

NB; het is ook mogelijk langere trektochten van 7,8 of 9 dagen te maken in deze regio. Uiteraard kunnen we voor vervoer naar en van Dehra Dun zorgen. Het is een uur of zes rijden van Dehra Dun naar Delhi.

Het is ook mogelijk om deze regio te verkennen als u liever niet wandelt. U rijdt dan rond met een privé-auto en bezoekt de dorpjes Purola, Jakhol, Satta en de Rupon vallei in 5 dagen (heen en weer vanuit Dehra Dun). Zo'n reis kost ongeveer € 375,- p.p.

Met deze trek steunt u de Kalap Trust, die scholen en andere community based projecten in Kalap ondersteunt. Voor meer informatie zie www.kalaptrust.org.
Kort reisplan India, Kalap reis (6 dagen / 5 nachten)
Dag 1 Dehra Dun - Sankhri
Dag 2 start trek naar Unani
Dag 3 trek naar Karba
Dag 4 trek naar Jhai
Dag 5 trek naar Kalap
Dag 6 trek naar Netwar, transfer Dehra Dun

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen