India Gouden driehoek reis | India reis | Dimsum - Inleiding

De klassieke India Gouden driehoek reis boekt u bij Dimsum Reizen. Laat uw ideale India reis door de reisspecialisten van Dimsum samenstellen.

India, Gouden Driehoek rondreis

bouwsteen

Delhi - Varanasi - Jaipur - Agra

Dit is de klassieke India reis; de Gouden Driehoek India rondreis brengt u naar Varanasi, Jaipur en Agra. U ziet zo India's meest heilige stad; Varanasi langs de Ganges, de hoofdstad van Rajasthan met z'n paleizen en de wereldberoemde Taj Mahal.

vanaf 815,-
8 dagen


India, Gouden Driehoek rondreis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

reis naar Delhi, Varanasi, Jaipur en Agra
Dit is de klassieke India reis die u in korte tijd naar de bekendste hoogtepunten van Noord-India brengt. U kunt deze reis goed laten aansluiten op een van onze andere India reizen of desgewenst combineren met bijv. Bhutan of Nepal.
In korte tijd bezoekt u de heiligste stad van India, het aan de Ganges gelegen Varanasi. Bezoek hier de ghats waar de pelgrims hun bad nemen. Met de nachttrein reist u via Delhi naar Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan met z'n kleurrijke haveli's, paleizen, waaronder het beroemde 'Paleis der Winden' en het Amber Fort. Tot slot reist u naar Agra, wereldberoemd om de Taj Mahal, een van 's werelds bekendste bouwwerken.
 
We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis nog completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen. Zo kunt u de reis helemaal aanpassen aan uw wensen. Uiteraard is het ook mogelijk de route geheel op maat aan te passen.
Kort reisplan India Gouden Driehoek reis ( 8 dagen / 7 nachten)
Dag 1 aankomst Delhi
Dag 2 Delhi / stadstour - vlucht Varanasi
Dag 3 Varanasi / Boottcht Ganges / excursie Sarnath
Dag 4 Nachttrein Varanasi - Delhi
Dag 5 aankomst Delhi - transfer Jaipur
Dag 6 Jaipur / bezoek Amber Fort
Dag 7 Jaipur - Agra via Fatehpur Sikri
Dag 8 Agra / bezoek Taj Mahal - vertrek

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen