Bhutan Homestay Reis | Individuele Reizen naar Bhutan | Dimsum - Inleiding

Ontmoet de bevolking van Bhutan tijdens deze Bhutan reis met verblijf in homestays. Individueel en geheel op maat samen te stellen.

Bhutan rondreis met homestays

rondreis

West en Centraal Bhutan / met overnachtingen bij mensen thuis

Tijdens een Bhutan homestay reis ontdekt u Bhutan op geheel unieke wijze. Verschillende overnachten zijn bij mensen thuis in hun traditionele boerderijen. Speciaal voor mensen die het dagelijks leven van de Bhutanese graag van dichtbij willen meemaken.

vanaf 2565,-
12 dagen


Bhutan rondreis met homestays
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Slapen bij de mensen thuis
11 dagen Bhutan
Af en toe slapen in homestays
Bezoek onbekende Haa vallei

Ontdek Bhutan op geheel unieke wijze. Het echte Bhutan leert u kennen als u overnacht bij mensen thuis, in hun traditionele boerderijen. Speciaal voor mensen die het dagelijks leven van de Bhutanese bevolking graag van dichtbij willen meemaken, hebben we een reis samengesteld waarbij u regelmatig bij mensen thuis overnacht. Een bijzondere en onvergetelijke ervaring! De overnachtingen zijn niet altijd even comfortabel, maar de gastfamilies zullen u zonder uitzondering hartelijk ontvangen en dat maakt het gebrek aan comfort ruimschoots goed. Het is natuurlijk mogelijk om te variëren in het aantal nachten dat u in een homestay wilt overnachten, u kunt er ook voor kiezen om het af te wisselen met guesthouses of standaard hotels. De reissom blijft gelijk!

We raden u aan de vertrekdatum zo afstemmen dat u in Bhutan een festival kunt meemaken, een kleurrijk hoogtepunt van uw reis. 

In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.
Reisplan (12 dagen / 11 nachten)
Dag 1 aankomst Paro
Dag 2 Paro / bezoek Tijgernestklooster 
Dag 3 Paro – Haa
Dag 4 Haa – Thimpu
Dag 5 Thimpu – Samtengang via Punakha
Dag 6 Samtengang – Phobjika
Dag 7 Phobjika – Bumthang vallei
Dag 8 Bumthang vallei
Dag 9 Bumthang vallei – Tahang Tandingang
Dag 10 Tahang Tandingang – Wangdue via Trongsa
Dag 11 Wangdue – Paro
Dag 12 vertrek Paro

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen