Bumthang Reis | Individuele Reizen naar Bhutan | Dimsum - Inleiding

Reis naar Bumthang in Bhutan, prachtige vallei vol kloosters, tempels en festivals in Bhutan. Individuele Bhutan reis, geheel op maat samen te stellen door Dimsum Reizen.

Bhutan Homestay Bhumtang Vallei

bouwsteen

een nachtje bij een familie

Een persoonlijke ontmoeting met een Bhutanese familie is een top-ervaring! U slaapt in hun mooiste kamer in hun traditioneel houten huis en eet samen in de keuken

vanaf 220,-
1 dagen


Bhutan Homestay Bhumtang Vallei
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Home stay Bhumtang Vallei
Een persoonlijke ontmoeting met een Bhutanese familie is een top-ervaring. De familie heet Tsomo. Beide ouders leven hier met de kinderen en kleinkinderen. Het is een prachtig houten huis van twee verdiepingen midden in het groen en een fruitboomgaard. De weg er naar toe vanaf Jakar is spectaculair want u gaat een mooie en stevige hangbrug over. De keuken is groot en voor prachtige metalen potten en pannen. Hier staat ook het weefgetouw van de dochter die erg goed kan weven. Het huis is netjes en schoon. Het familiealtaar in een aparte kamer is een juweeltje. U slaapt in deze altaarkamer of in een ander zijkamer met prachtige zelf gemaakte geweven kleed op uw bed!

We hebben meerdere adressen waar u kan blijven slapen, dus niet alleen bij familie Pomo in de Bhumtang vallei maar ook elders. Vraag het aan onze Bhutan medewerker op kantoor! (Michel of Joeri).

Joeri kookt bij Peday (korte video)


Kort reisplan
1 aankomst Familie rand Bhumtang Vallei
2 vertrek familie 
 

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen