Turkmenistan Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Turkmenistan reis zelfs samenstellen met de Turkmenistan rondreizen en Turkmenistan bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies individuele Turkmenistan reis

Turkmenistan Reis | Individuele Turkmenistan Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Turkmenistan rondreizen en Turkmenistan bouwstenen. We laten u graag de hoogtepunten zien maar kijken ook graag een straatje verder. Daar waar het kan ontwijken we het massatoerisme en gaan we op zoek naar persoonlijke ontmoetingen. 

Elke Turkmenistan rondreis kunt u aanvullen met een van de bouwstenen naar Turkmenistan om uw Turkmenistan reis nog completer te maken. De Turkmenistan rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook  combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken, bijvoorbeeld Iran of Oezbekistan. Uiteraard zijn alle individuele Turkmenistan rondreizen en bouwstenen nog aan te passen aan uw wensen. Ook kunt u zelf excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden.

Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de  internationale vluchten naar en van Turkmenistan voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale Turkmenistan reis geheel naar eigen wens samenstellen.

U kunt  vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk  Turkmenistan reisadvies.

Individuele Turkmenistan reis. Onderweg in Turkmenistan

Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc.) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Turkmenistan kunnen ook per (tijdsbesparende) binnenlandse vlucht worden afgelegd en enkele trajecten zelfs per trein. Uiteraard wordt dit allemaal vantevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.

Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle, kleinschalige hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties. In Darwaza kunnen we ook zorgen dat u in tent slaapt, een uiterst sfeervolle overnachting! 

We kiezen voor mooie originele excursies. Wat dacht u van een jeeptocht door de Karakum woestijn in Turkmenistan of een stadsexcursie door de binnenstad van Ashgabat. Ook organiseren wij graag voor u onze hartverwarmende meet a local activiteiten. U gaat op bezoek bij een familie waarmee u samen kookt en eet!

Over het algemeen is een lokale gids die de hele reis meereist inbegrepen

U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!

Internationale Vluchten naar Turkmenistan

We helpen je graag met het boeken van je internationale vlucht naar Turkmenistan
U kunt vliegen op de luchthaven van Ashgabat, Er zijn geen rechtstreekse vluchten. U zult dus altijd via bijv. Frankfurt, Riga, Moskou of Istanbul moeten vliegen.
Wij bieden u voordelige vliegtickets naar Turkmenistan aan met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als bijvoorbeeld Lufthansa, Turkish Airlines, Air Baltic of Aeroflot.
Wij doen u graag een voorstel voor voordelige vliegtickets naar Turkmenistan in onze offerte. U kunt dit aangeven bij uw aanvraag in het offertemandje of u hier de voorkeur aan geeft.
Wij raden u aan vlucht en landarrangement bij één organisatie te boeken maar uiteraard bent u niet verplicht om de vluchten bij ons af te sluiten. Dimsum Reizen kan echter in het geval van voorkomende vluchtschema wijzigingen, vertragingen en/of annuleringen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele extra kosten die u dient te maken om uw reis ter plekke te beginnen.
Let op: losse vluchten vallen niet onder de ANVR reisvoorwaarden, noch onder het Calamiteitenfonds. Ook moet u dan bij verschillende organisaties een verzekering afsluiten. Losse vluchten vallen wel onder de ANVR boekingsvoorwaarden en de voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.

Offerte aanvragen en reis boeken

Heeft u bij ons aanbod op deze website gevonden wat u wilt? Stop de verschillende reisproducten in het offertemandje en u kunt geheel vrijblijvend een offerte voor de Turkmenistan reis bij ons opvragen.

Wilt u de reis naar Turkmenistan boeken? Maak dan gebruik van ons boekingsformulier dat u met de offerte meegestuurd krijgt.

Kunt u bij ons aanbod aan Turkmenistan reizen niet vinden wat u wilt, zoekt u meer bijzondere gebieden, meer van de gebaande paden in Turkmenistan? Dan kunt u natuurlijk ook uw reis naar Turkmenistan geheel op maat laten maken door ons. Ook voor grotere groepen is dat mogelijk.