Tibet Hoogtepunten reis vol Tibet bezienswaardigheden | Dimsum - Inleiding

Bezoek de belangrijkste bezienswaardigheden van Tibet op deze individuele Tibet Hoogtepunten reis. Laat uw ideale Tibet rondreis op maat samenstellen door Dimsum Reizen.

Tibet Hoogtepunten reis

rondreis

Over het Dak van de Wereld van Chengdu naar Kathmandu

Tibet Hoogtepunten reis: Wilt u in korte tijd niet alleen de belangrijkste Tibetaanse kloosters bezoeken, maar ook een tocht over de Friendship Highway reizen en oog in oog staan met Mt. Everest? Dan is dit de ideale individuele Tibet reis voor u.

vanaf 3075,-
15 dagenTibet Hoogtepunten reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Over het Dak van de Wereld reis: van Chengdu via Lhasa naar Kathmandu
Met privévervoer over de Friendship Highway
Bezoek vele kloosters
Mt. Everest en Yamdrok Tso meer
Relaxte afsluiter Nepal

Een reis die elke liefhebber ooit gemaakt moet hebben; een tocht naar het ooit zo gesloten Tibet. Nog steeds is het een uitdaging voor avonturiers om naar het Dak van de Wereld te reizen. Wij kunnen u daarbij helpen. Vanuit Chengdu vliegt u naar Tibet en start u uw reis in Lhasa. We hebben een excursie naar de beroemde tempels van Drepung en Sera, een bezoek aan het Potala Paleis en de Jokhang tempel al voor u inbegrepen. Van daaruit reist u met een eigen auto met gids en chauffeur naar het oudste klooster van Tibet, dat van Samye. Hierna reist u over een van ’s werelds mooiste routes, de beroemde Friendship Highway, dwars door de Himalaya naar Tibet. Uiteraard maakt u diverse stops, waaronder bij de kloosters van Shigatse en Sakya. En natuurlijk bij het basiskamp van Mt. Everest. U sluit de reis relaxt af in het mooie Nepal. Vanuit Kyirong kijkt u nog eens terug naar de Himalaya en dan is het verder naar Kathmandu, een stad waar iedereen langer blijft dan gepland omdat er zoveel te doen is.

We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.
Reisplan (15 dagen / 14 nachten)
Dag 1 Aankomst Chengdu
Dag 2 Chengdu / vlucht naar Lhasa
Dag 3 Lhasa / excursie Drepung en Sera
Dag 4 Lhasa / excursie Jokhang, Barkhor en Potala paleis
Dag 5 Lhasa – Samye via Dorjee Drak
Dag 6 Samye – Gyantse via Yamdrok Tso meer
Dag 7 Gyantse – Shigatse via Shalu
Dag 8 Shigatse – Sakya
Dag 9 Sakya – Rongbuk
Dag 10 Rongbuk – Kyirong
Dag 11 Kyirong - Battar
Dag 12 Battar– Kathmandu
Dag 13 Kathmandu
Dag 14 Kathmandu
Dag 15 Vertrek Kathmandu

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen