Tibet Friendship highway reis | Tibet reis | Dimsum - Inleiding

Tibet reis over het dak van de wereld Lhasa naar Kathmandu. Reis over de Friendship highway. Laat uw ideale Tibet rondreis samenstellen door Dimsum Reizen.

Tibet Friendship Highway reis

bouwsteen

Tibet reis over dak van de Wereld; Lhasa naar Kathmandu

Het is misschien wel de mooiste bergtocht ter wereld. Dwars door de Himalaya van Lhasa naar Kathmandu; de beroemde Friendship Highway. De weg is enorm verbeterd de laatste jaren, het landschap is als het al eeuwenlang is; adembenemend.

vanaf 2295,-
9 dagen

Tibet Friendship Highway reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Tocht over dak van de Wereld; Lhasa naar Kathmandu

Het is misschien wel de mooiste bergtocht ter wereld. Dwars door de Himalaya van Lhasa naar Kathmandu; de beroemde Friendship Highway. De weg is enorm verbeterd de laatste jaren, het landschap is als het al eeuwenlang is; adembenemend. U kunt naar het basiskamp van ’s werelds hoogste berg, de Mt. Everest, lopen. Dit fraaie landschap wordt gecombineerd met de unieke Tibetaanse cultuur, van gebedsmolens en wapperende gebedsvlaggen tot indrukwekkende kloosters. Daarvan bezoekt u er een aantal op deze reis, waaronder die van Samye, Tashilunpo en Sakya.
U eindigt de reis in de sfeervolle Nepalese stad Bhaktapur (nabij Kathmandu)


We bieden hier ook leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk onder het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. Onder het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.

Reisplan (9 dagen / 8 nachten)

Dag 1 Lhasa - Samye
Dag 2 Samye - Gyantse via Yamdrok Tso
Dag 3 Gyantse - Shigatse via Shalu
Dag 4 Shigatse
Dag 5 Shigatse - Sakya
Dag 6 Sakya - Rongbuk
Dag 7 Rongbuk - Zhangmu
Dag 8 Zhangmu - Bhaktapur
Dag 9 vertrek Bhaktapur

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen