Parkeren Schiphol | Parkeren Luchthaven | Dimsum Reizen

Hoe kan ik goedkoop parkeren bij de luchthaven? Aanbieding Dimsum Reizen.

Parkeren bij de luchthaven - reserveer uw plek!

Gaat u binnenkort op reis en rijdt u met uw auto naar de luchthaven? Dan kunt u via Dimsum Reizen een voordelige parkeerplaats reserveren bij onder andere Schiphol, Brussel, Düsseldorf en Frankfurt. 

Reserveer direct een plek!

Shuttle parkeren
Wilt u comfortabel parkeren bij de luchthaven? Kies dan voor shuttle parkeren. U parkeert
uw auto op maximaal 15 minuten van de vertrekhal op een goed bereikbare parkeerplaats waar 24 uur per dag iemand aanwezig is. U heeft de keuze om uw auto buiten of overdekt te parkeren. Een shuttlebus brengt u snel naar de vertrekhal waar de chauffeur u helpt met uw koffers. De shuttlebus is gratis en is 24 uur per dag beschikbaar. Bij terugkomst staat de shuttlebus weer voor u klaar om u snel naar uw auto terug te brengen. 

Valet parkeren
Kiest u liever voor luxe en gemak? Kies dan voor valet parkeren. Bij aankomst op de
luchthaven rijdt u door tot de vertrekhal. Hier staat een professionele chauffeur op u te wachten. De chauffeur zal na een korte kennismaking en inspectie uw auto net buiten de luchthaven op een beveiligd terrein parkeren. U heeft de keuze om buiten of overdekt te parkeren en u kunt eventueel een wasbeurt bijboeken. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto weer voor u klaar zodat u snel uw reis kunt vervolgen. De valetchauffeurs zijn uiteraard 24 uur per dag beschikbaar om uw auto aan te nemen en terug te brengen naar de luchthaven.

Voordelen
● Bespaar tot 50%
● Parkeren bij meerdere grote vliegvelden
● Persoonlijk geïnspecteerde locaties
● Gegarandeerd een plek
● Gratis annuleren en wijzigen

Reserveer uw parkeerplek
Reserveer eenvoudig een parkeerplek via onze partner Parkos. U kiest zelf uw parkeerplek en betaalt vertrouwd met o.a. iDeal of creditcard. Uw parkeerplek is direct gegarandeerd en kunt u tot 24 uur van tevoren gratis wijzigen of annuleren.

Reserveer direct een plek!