West-Maleisië Selfdrive reis | met huurauto door Maleisië | Dimsum Reizen - Inleiding

Tijdens de West Maleisië selfdrive reis kunt u met huurauto het afwisselende schiereiland gaan verkennen. Laat uw ideale Maleisië reis op maat samenstellen door Dimsum reizen.

Maleisië Selfdrive reis

rondreis

Met huurauto over Maleisisch schiereiland reizen

Maak een rondreis over het verrassend afwisselende Maleisische Schiereiland en doe dit geheel op comfortabele wijze door met uw eigen huurauto rond te reizen en zo zelf uw reistempo te bepalen. U begint in Melaka en eindigt op het eilandje Perhentian.

vanaf 1495,-
17 dagen




Maleisië Selfdrive reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Met huurauto over Maleisisch schiereiland reizen
Maak een rondreis over het verrassend afwisselende Maleisische schiereiland en doe dit geheel op comfortabele wijze door met uw eigen huurauto rond te reizen en zo zelf uw reistempo te bepalen.
Na aankomst in de bruisende hoofdstad Kuala Lumpur reist u terug in het verleden en staat u oog in oog met een heus Hollands stadhuis in Melaka. U rijdt verder naar de verkoelende theeplantages in de Cameron Highlands. Dan is het tijd om verder te gaan naar het multiculturele Georgetown op het schiereland Penang. U wandelt van Chinese tempels naar Indiase wijken naar Brits-koloniale gebouwen en sluit af met Maleise avondmarkten. U reist door naar het reservaat Belum en bezoekt daar een van de oudste oerwouden ter wereld. Dan wordt het tijd om heerlijk te relaxen op de prachtige Perhentian eilanden, een ideale afsluiter van deze reis.

Op veel plaatsen bieden we leuke excursies aan die uw reis veel completer maken. Kijk bij het tabblad excursies en kies zelf de excursies uit die u het meest aanspreken.
In een aantal plaatsen is het mogelijk om te kiezen voor een comfortabeler hotel dan het standaard hotel. In het tabblad hotels kunt u kijken waar dat mogelijk is en wat de meerkosten bedragen.
Zo kunt u zelf helemaal de reis naar uw eigen wensen samenstellen.
Kort reisplan West-Maleisië selfdrive reis (17 dagen / 16 nachten)

Dag 1 aankomst Melaka
Dag 2 Melaka
Dag 3 Melaka - Kuala Lumpur
Dag 4 Kuala Lumpur
Dag 5 Kuala Lumpur - Cameron Highlands
Dag 6 Cameron Highlands
Dag 7 Cameron Highlands - Penang
Dag 8 Penang
Dag 9 Penang
Dag 10 Penang - Belum natuurpark
Dag 11 Belum
Dag 12 Belum - Kota Bahru
Dag 13 Kota Bahru - Perhentian Island
Dag 14 Perhentian Island
Dag 15 Perhentian Island
Dag 16 Perhentian Island
Dag 17 vertrek Perhentian Island

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen