West-Maleisië Selfdrive reis | met huurauto door Maleisië | Dimsum Reizen - Inleiding

Tijdens de West Maleisië selfdrive reis kunt u met huurauto het afwisselende schiereiland gaan verkennen. Laat uw ideale Maleisië reis op maat samenstellen door Dimsum reizen.

Maleisië Selfdrive reis

rondreis

Met huurauto over Maleisisch schiereiland reizen

Maak een rondreis over het verrassend afwisselende Maleisische Schiereiland en doe dit geheel op comfortabele wijze door met uw eigen huurauto rond te reizen en zo zelf uw reistempo te bepalen. U begint in Melaka en eindigt op het eilandje Perhentian.

vanaf 1695,-
17 dagen
Maleisië Selfdrive reis
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Met huurauto over Maleisisch schiereiland reizen
Ultieme vrijheid met uw eigen comfortabele huurauto
Sfeervolle karakteristieke accommodaties, inclusief ontbijt 
De hoogtepunten van Maleisië met een strandafsluiter op de Perhentians 
Nederlands erfgoed in cultuurstad Melaka
Proef de allerbeste keukens van Maleisië in het hippe Georgetown


De wegen in Maleisië zijn wellicht een van de best onderhouden wegen van Zuidoost Azië. Het leent zich dan ook perfect voor het maken van Selfdrive Reizen, waarbij u op eigen tempo én met comfortabele huurauto kennismaakt met het diverse en multiculturele Maleisië. 

Bij aankomst in Kuala Lumpur laat u de stad vrijwel direct achter u en reist u terug in het verleden aan een bezoek aan Melaka. In deze kleine maar gezellige stad staat u oog in oog met het Nederlands Koloniaal verleden wanneer u een bezoek brengt aan het Stadhuys en wanneer u nog enkele oude koloniale panden her en der in de stad verspreid ziet staan. Hierna rijdt u terug naar Kuala Lumpur, de bruisende hoofdstad van Maleisië. Breng hier zeker een bezoek aan de drukbezochte avondmarkten waar u kennismaakt met de overheerlijke Maleise keuken. Nadat de huurauto bij uw hotel afgeleverd is, zoekt u verkoeling tussen de theeplantages in Cameron Highlands. Dan is het tijd om verder te gaan naar het multiculturele Georgetown op het schiereiland Penang. U wandelt van Chinese tempels naar Indiase wijken naar Brits-koloniale gebouwen en sluit af met een typische Baba-Nyonya maaltijd. 

U reist door naar het natuurreservaat Belum, een van de oudste oerwouden ter wereld. Hier maakt u kennis met de oorspronkelijke bewoners van Maleisië en wellicht zelfs met de grootste bloem ter wereld. Dan wordt het tijd om heerlijk te relaxen op de prachtige Perhentian eilanden, een ideale afsluiter van deze afwisselende en relaxte  Selfdrive-reis.
Kort reisplan West-Maleisië selfdrive reis (17 dagen / 16 nachten)
Dag 1 aankomst Melaka
Dag 2 Melaka
Dag 3 Melaka - Kuala Lumpur
Dag 4 Kuala Lumpur
Dag 5 Kuala Lumpur
Dag 6 Kuala Lumpur - Cameron Highlands
Dag 7 Cameron Highlands
Dag 8 Cameron Highlands - Penang
Dag 9 Penang
Dag 10 Penang
Dag 11 Penang - Belum natuurpark
Dag 12 Belum
Dag 13 Belum - Perhentian Island
Dag 14 Perhentian Island
Dag 15 Perhentian Island
Dag 16 Perhentian Island
Dag 17 vertrek Perhentian Island

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen