Maleisië Reizen | Maleisië Reis op Maat | Dimsum Reizen

Maleisië Reizen. Bijzondere, Authentieke Maleisië Reizen. Individueel en geheel op maat reizen naar Maleisië. Laat u inspireren door ons aanbod aan individuele reizen naar Maleisië.

Individuele reizen

100% op maat gemaakt en uitstekend verzorgd

Origineel

persoonlijk samengesteld door onze zeer ervaren reisspecialisten

Kleinschalig

bewust lokale beleving voorop, duurzaam waar het kan en buiten het massatoerisme

BELEEF Maleisië MET DIMSUM REIZEN

Langs de hoogtepunten van Maleisië met uw eigen privé chauffeur

 • rondreis
 • 15 dagen
 • €1625 per persoon

Met huurauto over Maleisisch schiereiland reizen

 • rondreis
 • 17 dagen
 • €1595 per persoon

Afwisselende familiereis met cultuur, steden, jungle en tropische stranden

 • rondreis
 • 16 dagen
 • €1395 per persoon op basis van familie

Uniek! Luxueus verblijven in de miljoen jaar oude Danum Vallei

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €1375 per persoon

Op bezoek bij de Ulu Ai in zuidoost Borneo

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €525 per persoon

Overnachten in een boomhut en zwemmen in de Zuid-Chinese Zee

 • bouwsteen
 • 4 dagen
 • €250 per persoon

rondreis Maleisië op uw manier!

De ideale Maleisië rondreis begint bij ons al thuis. Wij organiseren uw geheel verzorgde Maleisië reis op maat waarbij u kunt vertrekken wanneer u wilt, slapen waar u wilt en verder alleen maar zorgeloos hoeft te genieten. Ter voorbereiding van uw Maleisië individuele reis wordt u persoonlijk geadviseerd door onze deskundige Maleisië reisspecialist die veel reiservaring heeft in dit land. Wij kleden uw privé-rondreis naar Maleisië aan met onze Dimsummetjes – bijzondere activiteiten.

Wij laten u graag naast de bekende hoogtepunten ook het onbekende Maleisië zien. we brengen u bijvoorbeeld diep de jungle in, in zuid Borneo waar u overnacht in een traditionele Longhouse en naar de Kinabatangan Rivier waar u kunt overnachten in een bijzondere ecolodge. Komt tot rust op één van de Idyllische eilanden, Snuif en proef cultuur in de hippe steden van West-Maleisië en wandel door een theevelden bij de Cameron Highlands.

Maar ook: orginele wandel- en fietstours in de grote steden als Kuala Lumpur, Melaka en Penang! Zo'n groot land biedt een enorme diversiteit en daar praten we graag met u over! Slapen in leuke boutique hotels, bijzondere jungle lodges, tent, op een must see- locatie van een stad of nationaal park. Dimsum brengt graag variatie in uw verblijven.

Uw rondreis Maleisië 100% op maat

Ter inspiratie presenteren wij hier unieke rondreizen, bouwstenen, activiteiten en extra comfortabele hotels. Met onze vijf soorten belevingsactiviteiten wordt uw rondreis Maleisië gegarandeerd ingericht naar uw smaak.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Meet a local

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Onze reisfilosofie in uw rondreis Maleisië | Dimsum Reizen

Met hart en ziel organiseren wij al vanaf het jaar 2000 bijzondere reizen naar Maleisië. We verzorgen individuele maatreizen naar alle uithoeken van het land waar wij geen genoeg van kunnen krijgen!

We reizen op een bewuste manier rond en dragen graag bij aan het veelbesproken onderwerp 'verantwoord toerisme'.

Onze toegevoegde waarde zit 'm in onze service: 100% maatwerk - persoonlijke aandacht - diepgaande landenkennis van onze reisspecialisten - maar zeker ook in ons product:  Uitstekend verzorgd met een focus op Actief (wandelen door de nationale parken op west- Maleisië en jungle in Borneo en fiets door de steden), vol lokale beleving (persoonlijke Meet-a-local- activiteiten), Ruig voor wie wil (avontuurlijk, off the beaten track), Mindful (yoga, meditatie, massage, slow (eco) travel) en voldoende voer voor foodies.

Overigens weten we als geen ander dat reizigers net zo verschillend zijn als de bestemmingen waarheen ze reizen. Daarom luisteren we in eerste plaats natuurlijk naar uw ideeën en verwachtingen en komen dan met onze suggesties en ''geheimen".

Onze Maleisië reisspecialisten

Sarah Bezuijen (West Maleisië en Maleis Borneo)
Tijdens de anderhalf jaar die ik in Kuala Lumpur heb gewoond, heb ik heel veel leuke avonturen mogen beleven in een van de meest multiculturele landen van Zuidoost Azië. Een van de avonturen die mij altijd bij is gebleven is er eentje uit Kuching (Borneo), een van mijn favoriete steden in Maleisië:

"'s Avonds loop ik in mijn eentje op straat. De stad lijkt uitgestorven, maar niets is minder waar. Op aanraden van wat lokale vrienden stap ik de lift van een groot, grijs en grauw gebouw binnen. De lift brengt mij naar de zesde etage, alhoewel ik geen idee heb waar de lift mij naar toe brengt. Als de deuren opengaan bevind ik me op het dak van een parkeergarage waar zich een heuse foodcourt ontvouwt. Natuurlijk zijn hier alle locals te vinden! Bij verschillende kraampjes bestel ik heerlijke gerechtjes, uiteenlopend van rare vissoorten tot inheemse groenten en ik geniet van de avond. "Selamat Makan!"

Susanne Kamp - Weijts ( West-Maleisië)
Langzaam zie ik een eilandje omringd door witte stranden
tevoorschijn komen, ik ben aangekomen op Pulau Besar. Op dit eiland verbleef de crew van het programma Expeditie Robinson. Ook vond hier de eilandraad plaats. Vanaf mijn eenvoudige bungalow kijk ik uit over de heldere turquoise zee, een absoluut verborgen paradijsje! In Kuala Lumpur geniet ik van de lekkerste Dumpings in één van de vele openluchtrestaurants, de zogenaamde hawker centers!