Pakistan Visum | Pakistan reisdocumenten | Dimsum Reizen

Pakistan Visa: Welke reisdocumenten heb je nodig voor een reis door Pakistan?

Reisdocumenten Pakistan

Pakistan Visum

Reizigers die Pakistan willen bezoeken dienen er zelf zorg voor te dragen te beschikken over de juiste reisdocumenten. Hieronder vindt u informatie over de benodigde reisdocumenten zoals bekend op moment van schrijven.
 
Voor een reis naar Pakistan heeft u een paspoort nodig. Het paspoort moet minimaal nog zes maanden geldig zijn na terugkomst van de reis. Tevens heeft u een visum nodig voor  Pakistan. Om dit visum te bemachtigen heeft u een uitnodigingsbrief nodig, die
Dimsum Reizen zal verzorgen.

U kunt ervoor kiezen het visum  zelf te regelen bij de betreffende ambassade in Den Haag of Brussel. U kunt dit echter ook uitbesteden aan een visumdienst, die daarvoor uiteraard bemiddelingskosten in rekening brengt. Zij gaan dan voor u naar de betreffende ambassades, staan vervolgens in de rij om uw aanvraag in te dienen, en halen ten slotte uw paspoort-met-visa ook weer bij de ambassades op. Dit scheelt u een hoop rompslomp.
 
Indien u uw visa wilt laten regelen door een visumdienst, dan kunt u dit aangeven bij boeking van uw reis. Dimsum Reizen brengt u dan naast de consulaire kosten voor de visa (die per land verschillen) óók de bemiddelingskosten van die visumdienst (€ 35,- per persoon per visum), alsmede de verzendkosten voor het aangetekend terugsturen van uw paspoort (€ 15,- per zending) in rekening.
 
Visumprocedure
Indien u bij boeking aangeeft dat u het regelen van uw visa via Dimsum Reizen wilt laten lopen, dan treft u de visakosten (incl. bemiddelings- en verzendkosten) op uw Dimsum factuur aan. Tevens ontvangt u dan tegelijk met uw factuur een visumvoucher, met daarop o.a. de contactgegevens van de visumdienst waarmee we samenwerken.

Het visumvoucher stuurt u dan samen met de ingevulde visumformulieren voor de betreffende landen en de overige documenten, zoals vermeld in de visumhandleidingen, op naar het adres op dit voucher.
 
Hieronder de downloadbestanden voor Pakistan:

We willen u er graag nadrukkelijk op wijzen dat u altijd zélf verantwoordelijk bent voor het correct invullen en het op tijd aanleveren van de benodigde formulieren en documenten; controleert u alstublieft ook altijd goed of het verkregen visum de juiste data en gegevens bevat. Dimsum Reizen kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van foutief ingevulde formulieren, noch voor onjuist of te laat afgegeven visa.