Reiservaringen Maleisië | Dimsum Reizen

Persoonlijke reizigerservaringen van een reis door Maleisië

Persoonlijke reistips Maleisie

Op deze pagina vindt u een aantal persoonlijke tips van onze medewerkers. Zij hebben allemaal regelmatig in Maleisië gereisd en weten natuurlijk waar de leukste stadjes zijn, de kleurrijkste markten, de meest fantastische routes, de leukste hotels, de mooiste stranden en het lekkerste eten.

Belum Nationaal

Het hotel in Belum was leuk opgezet met een prachtige ‘infinity-pool’ met uitzicht over het aangrenzende meer, super! De volgende dag maakten we een tocht over het meer met een bezoek aan de oorspronkelijke bewoners met aansluitend een tocht door de jungle, op zoek naar olifanten. De tour eindigde bij een waterval waar we konden zwemmen, geweldig leuk en helemaal niet druk. Dit is gewoon nog een iets minder ontdekt stukje van het Maleisisch schiereiland; ontzettend mooi en bijzonder

Orang Oetang opvangcentrum

Onderweg naar het Belum Rainforest hebben we een orang-oetang opvangcentrum bezocht, ontzettend bijzonder. Het ligt op een afzonderlijk eilandje in een groot meer waar je naar toe vaart. We waren die middag de enigen. Een van de medewerksters gaf een goede uitleg en wij kregen een rondleiding over het eilandje waar we veel orang-oetangs hebben gezien.