Kirgizstan Reviews | Kirgizstan Reizigerservaringen | Dimsum

Feedback van Kirgizstan Reizigers bij onze Kirgizstan Reviews.

Wat vonden andere reizigers van Kirgizstan?

Kirgizstan Reviews | Klanten Ervaringen over onze Kirgizstan Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Juli 2017

Wij vonden de organisatie door Dim Sum en door de lokale agent prima. Wij hebben 2 eerdere reizen gemaakt met DimSum (individueel naar Oezbekistan en groepsreis Iran) en ook toen waren we zeer tevreden. De chauffeur was zeer ervaren; vriendelijk en betrouwbaar in de auto (reed goed door, maar nam geen risico's en wist de weg / reistijden prima in te schatten - hij kende goede plekken om te eten en heeft een aantal keer een lunchbox geregeld). Hij sprak ook nog eens redelijk Duits. Ook gaf hij ons voldoende privacy. Hij at meestal met ons mee, maar gaf ons ook de ruimte....fijn gezelschap  

De hotels waren meer dan prima en ook de verzorging in de yurtkampen en home stars was prima. Schoon, goed eten en erg vriendelijke, behulpzame mensen. Ook de routes was prima. Het enige kleine minpuntje was dat we in Son Kul veel regen hadden en er buiten wandelen daar eigenlijk niet veel te doen is, maar goed, dat was meer een beetje pech want als het droog is en/of de zon schijnt is het er beeldschoon en is wandelen heerlijk, hoewel de afstanden naar bijv. Nomaden etc. Wel vrij groot zijn. Bezoek aan Kyzil Oy vonden we een erge mooie aanvulling. Bezoek van 1 dag aan Bishkek is prima.

juli 2016

"Wij hebben genoten van een prachtige reis. Wij hadden in Oezbekistan goede en vriendelijke gidsen en de chauffeurs waren ook goed. De chauffeurs waren altijd op tijd om ons op te halen De gids en chauffeur in Kirgizstan hebben we natuurlijk wat langer meegemaakt en we hebben het heel gezellig gehad met hen en we hadden een comfortabele auto.   

De kwaliteit van de hotels was voldoende. De situering was vaak erg goed ten opzichte van bezienswaardigheden. In Kirgizstan hadden wij ook vaak een CBT, dit was even wennen, maar deze vorm van overnachten beviel ook heel goed. Tegen een vergoeding kon je er ook de overige maaltijden nuttigen. Dit hebben we vaak gedaan. 

Over de organisatie zijn we ook zeer tevreden. Vooral de volgorde van de bezochte landen, eerst Oezbekistan en daarna Kirgizstan , was perfect. We zijn op één punt afgeweken van het programma. Er stonden 2 overnachtingen bij het Son Kul meer gepland. Het was daar echter heel onvoorspelbaar wat het weer betreft en men was heel flexibel om dat om te zetten."

juli 2016

"Nog met enige jetlag kijken we terug op een zeer geslaagde reis door Kirgizstan en China. hier in enig detail onze evaluatie: Kirgizstan prima in alle opzichten. Natuurlijk, we spraken geen Russisch en onze chauffeur geen andere taal, maar met handen en voeten kwamen we er prima uit. De familie bij Son Kul erg aardig en een hele leuke yurt, Tash Rabat ook prachtig en we zijn zeer hartelijk opgevangen in Bishkek en rondgeleid. "

juli 2016

 "We hebben ontzettend veel gezien. De natuur in Kirgizië is geweldig. We hebben verschillende dorpen langs de oude zijde route bezocht.

Wat een aardige mensen, zeer verschillend en kleurrijk gekleed. Goede gids, weinig problemen en een goed opgezette reis."

dwars door Kirgizië bouwsteen