Armenië Reviews | Armenië Reizigerservaringen | Dimsum Reize

Feedback van Armenië Reizigers bij onze Armenië Reviews.

Wat vonden andere reizigers van Armenie?

Armenië Reviews | Klanten Ervaringen over onze Armenië Reizen


We kunnen natuurlijk heel veel zeggen over onze reizen, maar liever laten we de mensen aan het woord die de afgelopen jaren met ons mee zijn geweest!

Armenië en Georgië augustus/september 2018

Dit was de derde reis die jullie voor ons hebben georganiseerd (na Uzbekistan en Iran) en dat is ons wederom uitstekend bevallen. Prima gidsen (en chauffeurs) in beide landen, goed geïnformeerd, bekend met de omgeving en goed engels sprekend. Vluchten en vervoer zonder problemen. Relatief goede hotels, met uitzondering van het resort aan het Sevan meer in Armenië, dat nog te veel sovjethistorie draagt. Daar zouden wij niet meer willen overnachten. Ook in de directe omgeving is de sfeer en kwaliteit van restaurants niet aan te bevelen. Potentieel een fraai gebied, maar er moet nog veel gebeuren om het te bevrijden van de sovjettijd.

Het programma was voldoende afwisselend, maar de component ‘oude kerken' is wel wat dominant in het geheel. Meer niet-kerkelijke historie zou het programma kunnen helpen, evenals wat meer lichamelijke activiteit. Zo was de trail die wij hebben gelopen in de Trusokloof magnifiek, in de indrukwekkende Hoge Kaukasus. Ook de beide hoofdsteden zijn voldoende interessant om ruimschoots tijd aan te besteden. Of het zuiden van Armenië nog iets kan toevoegen aan het programma kunnen wij niet beoordelen.   In elk geval wederom veel dank voor de goede organisatie van deze reis.

Juli 2018

Armenië was een superreis, een van de beste reizen. We hebben er echt van genoten, bijzonder mooie en nieuwe dingen gezien en veel bijgeleerd. Het was echt een verrassing. De chauffeur heeft heel goed voor ons gezorgd, uitmuntende rijstijl, heeft echt de moeite gedaan om ook te gidsen en is daar zeer goed in geslaagd. Tweemaal contact gehad met lokale agent (heel mooie en lieve vrouw 😉). Met haar ook de route geëvalueerd.  

Een klein minpunt betreft de route (persoonlijk voor ons) is het Sevanmeer (ook hotel mindere kwaliteit). Overige hotels waren goed tot zeer goed. Beter een dag meer Haghpat, mooi gebied voor trekking. Deze reis was de 2de boeking bij Dimsum (vorige Vietnam) en we zullen zeker nog boeken bij jullie.

Georgië en Armenië, oktober 2017

" Onze chauffeur waren erg goed, ze hebben ons veilig overal naartoe gereden. verder spraken ze Engels, wat in die contreien vrij uitzonderlijk bleek te zijn. Ook deden de chauffeurs er alles aan om het je naar de zin te maken en ons wat extra's te laten zien. Vooral het Room's hotel in Tbilisi was erg goed! We zijn erg tevreden met de organisatie vanuit Dimsum. Alles was goed geregeld en het contact ( op het kantoor in Utrecht) voorafgaand aan het boeken was ook erg prettig en zinvol omdat we zo een beter beeld van de mogelijkheden hebben gekregen. Het was een leuke route door afwisselende landschappen. In de toekomst zullen we zeker nog eens met jullie op pad gaan! Er staan nog vele bestemmingen uit jullie aanbod op ons wensenlijstje  o.a. japan, Bhutan, de 'Stannen', Mongolië en Rusland. Nogmaals dank voor het regelen van de reis!  "

Juli 2016

"De bestemmingen waren top (vooral Tbilisi sprak ons aan), de hotels goed tot uitstekend (het hotel in Yerevan bood ongekend grote kamers met nota bene een zithoek) en bijzonder centraal gelegen. De chauffeurs waren steeds stipt en betrouwbaar en de organisatie ter plaatse door Dimsum Reizen en de lokale vertegenwoordigers verliep opvallend soepel. 

Al met al een zeer positieve kennismaking met Dimsum Reizen, waar we graag een vervolg aan geven zodra wij het onderling eens zijn over de volgende bestemming."

Juli 2016

"Dank! We hebben echt een prachtige reis gehad en een voor ons onbekend deel van de wereld leren kennen. De landen hebben onze verwachtingen ruimschoots overtroffen en we hebben de bestemmingen inmiddels ook al aan diverse mensen aangeraden.

Verder was alles conform afspraak, gidsen en chauffeurs stonden op tijd klaar, wisten overal van en hadden de benodigde documenten(treintickets) bij de hand. Top! 

Kwaliteit van de hotels was oké. Locatie in beide gevallen erg goed, maar kamers niet heel bijzonder. Uiteindelijke organisatie was goed. Gevoel achteraf is dat we een prachtige reis hebben gemaakt en echt iets hebben "ontdekt".