Zuid-Korea steden en tempels in 8 dagen reis | Zuid Korea reis | Dimsum - Inleiding

Zuid-Korea steden en tempels in 8 dagen reis. Seoul- Haeinsa temple- Gyeongju-Busan-Jeju. Laat uw ideale Zuid Korea reis op maat samenstellen door Dimsum Reizen.

Zuid-Korea steden met verblijf tempel- 8 dagen

Inclusief verblijf in beroemde Haeinsa tempel met programma en in een traditioneel Koreaanse Hanok

Reis naar Zuid-Korea en beleef de supertrendy metropool Seoul met haar wolkenkrabbers, rijke appartementen en moderne architectuur naast de serene rust van het bergachtige platteland. Geniet ondertussen van de vele springlevende boeddhistische en confucianistische tradities die het land rijk is. Op deze achtdaagse reis krijgt u een goede indruk van de grote steden, de vele UNESCO bezienswaardigheden en niet te vergeten het vredige tempelleven in Zuid-Korea. Het verblijf in tempel Haeinsa, de wandeling op de berg Gayasan en een verblijf in een traditioneel Hanok huis in Gyeongju maakt de reis af!  

Kort reisplan


1   aankomst Seoul 
2   Seoul 
3   Seoul - Hapcheong Haeinsa Tempel 
4   Haeinsa - Gyeongju
5   Gyeongju 
6   Gyeongiu  -  Ulsan -  Busan   
7   Busan – Gamcheon Cultural Village  
8   Busan - KTX Seoul of ferry Fukuoka

Lees meer Offerte aanvragen In offertemandje

Verrassend Zuid-Korea

Inclusief verblijf in beroemde Haeinsa tempel met programma en in een traditioneel Koreaanse Hanok

Reis naar Zuid-Korea en beleef de supertrendy metropool Seoul met haar wolkenkrabbers, rijke appartementen en moderne architectuur naast de serene rust van het bergachtige platteland. Geniet ondertussen van de vele springlevende boeddhistische en confucianistische tradities die het land rijk is. Op deze achtdaagse reis krijgt u een goede indruk van de grote steden, de vele UNESCO bezienswaardigheden en niet te vergeten het vredige tempelleven in Zuid-Korea. Het verblijf in tempel Haeinsa, de wandeling op de berg Gayasan en een verblijf in een traditioneel Hanok huis in Gyeongju maakt de reis af!  

Kort reisplan


1   aankomst Seoul 
2   Seoul 
3   Seoul - Hapcheong Haeinsa Tempel 
4   Haeinsa - Gyeongju
5   Gyeongju 
6   Gyeongiu  -  Ulsan -  Busan   
7   Busan – Gamcheon Cultural Village  
8   Busan - KTX Seoul of ferry Fukuoka

Kort reisplan
& reisbeschrijving

Dag 1 Seoul

Aankomst Seoul, luchthaven Incheon. 
Vandaag heeft u vrij te besteden in deze bruisend metropool. Seoul is een gigantische grote stad die doorsneden wordt door de grote indrukwekkende Hangan rivier. Ten noorden van Hangan vindt u nog delen van de oude stadsmuren waarbinnen het centrum van Seoul zich bevindt. Hier ligt het stadhuis in de beroemde wijk Myeong-dong. Het beroemde Gyeongbok Paleis, het Nationaal Museum,Changdeok Paleis en de Namdaemun winkelbuurt en avondmarkt bevinden zich allemaal hier.
De sjieke en trendy Gangnam wijk (ja inderdaad van de beroemde popsong) bevindt zich aan de zuidkant van de rivier.

Dag 2 Seoul

U heeft vandaag een vrije dag (optioneel is een Engelssprekende gids te boeken die u meeneemt door Seoul; u bepaalt zelf het programma vooraf maar in overleg). Indien u het Gyeongbok Paleis bezoekt raden we u aan dit in de ochtend te doen om zo de wisseling van de wacht mee te maken. Elke dag - al honderden jaren lang - vindt hier de traditionele wisseling plaats*. Een aanrader is aansluitend een bezoek aan het Nationaal Museum en de prachtige tuin van het Changdeok Paleis. Dit laatste kan enkel indien u zich enkele dagen van te voren aanmeldt. Onze agent kan u daarbij helpen.
De Bukchon buurt met de traditionele houten en zeer dure Hanok huizen is leuk om in de middag door te wandelen en in de avond kunt u bijvoorbeeld de Namdaemun winkelbuurt en avondmarkt bezoeken.

* Performance Times Sumunjang (Royal Guard) Changing Ceremony 
10:00, 14:00 / 20 minutes per ceremony  Gwanghwamun Gate Guard-on-Duty Performance  11:00, 13:00 / 10 minutes per ceremony  Sumungun (Gatekeeper) Military Training (outside Hyeopsaengmun Gate) 09:30, 13:30 / 15 minutes per ceremony.Time schedule is subject to change

Dag 3 Haeinsa Tempel (UNESCO)

Vandaag begint uw rondreis door het land van de ochtendrust. U vertrekt in de ochtend naar de Haeinsa tempel in de bergen bij Hapcheon ,alwaar u een zeer bijzonder verblijf zult ervaren. De tempel werd opgericht in het derde jaar van koning Ae-Jang's bewind (802), door de monniken Suneung en Ljung. De naam 'Haein' is afkomstig van de uitdrukking Haeinsammae van de Hwaeomgyeong (de boeddhistische bijbel), wat 'de werkelijk verlichte wereld van Boeddha en onze natuurlijke onbesmette geest' betekent. Samen met de Tripitaka Koreana, zijn ongeveer 200 privé schatten vastgelegd in de Haeinsa Tempel, die sinds december 1995 als universeel cultureel erfgoed zijn benoemd, om zijn vele culturele eigenschappen en historische overblijfselen. De houten blokken waar de afdrukken van de boeddhistische leer op staan, zijn 68 cm breed, 24,5 cm lang en 3 cm dik met hout aan elk uiteinde om het evenwicht te behouden en lak om corrosie te voorkomen.

Na aankomst bij de tempel kunt u zich inschrijven om deel te nemen aan het programma van de tempelstay. Tijdens uw verblijf kunt u leren mediteren, zult u een traditionele theeceremonie ervaren en krijgt u meer informatie over de geschiedenis van de tempel. Het volledige tempelprogramma vindt u hier.

Dag 4 Gyeongju

Na het afronden van het tempelprogramma, waaronder een traditionele ochtendceremonie, gaat u op weg naar het National Park van Mt. Gaya San. U wandelt de berg op zonder begeleiding. Neem goede schoenen mee met profiel!
Deze berg is beroemd om zijn vele bergtoppen met een hoogte van meer dan 1000 m. De Gaya San bergketen strekt zich uit van Taebaeksan tot het westen. Gaya San kent elk seizoen werkelijk prachtige landschappen met in het voorjaar de kersenbloesems, azalea's en de koninklijke azalea's die u onderweg naar de Haeinsa Tempel in dit jaargetijde kan zien. U geniet hier van het heldere water en de groene bomen in de zomer, de glorieuze tinten van de herfstbladerenin de herfst en een prachtig besneeuwd landschap in de winter. 

Vervolgens rijdt u verder naar Gyeongju met privé-vervoer.

Dag 5 Gyeongju

De stad Gyeongju, gelegen ten zuidoosten van het Koreaanse schiereiland, wordt niet voor niets een openluchtmuseum genoemd. Gyengju, ooit bekend als Sorabeol, is de voormalige hoofdstad van het oude Silla Koninkrijk, evenals het Verenigd Koninkrijk Silla (57 v. Chr. – 935). Na de val van het glorieuze Silla Koninkrijk in 935 kreeg de stad zijn huidige naam, Gyeongju. De stad vertegenwoordigt het centrum van de boeddhistische cultuur in Zuid-Korea. Zelfs vandaag de dag bestaat de stad voor een heel groot deel aan historische bezienswaardigheden, waarvan er zes door UNESCO erkende werelderfgoederen zijn.

Vandaag kunt u deze prachtige stad verkennen. Dit kunt u op eigen gelegenheid doen, maar u kunt ook een dagexcursie boeken. Zie de excursie-tab voor de mogelijkheden. U kunt onder andere lokale lekkernijen proberen tijdens een streetfoodtour, een aardewerk-cursus volgen of een theeceremonie bijwonen. 

Breng ook een bezoek aan de bekende Seokguram grot en Bulguksa tempel, die bekend staat als een meesterwerk van de boeddhistische kunst en architectuur. Beide culturele bezienswaardigheden behoren tot het UNESCO's werelderfgoed.

Dag 6 Busan

Na het ontbijt en check-out is het tijd om afscheid te nemen van het huis van historische relikwieën en een nieuwe dag vol avonturen te verwelkomen. U reist verder naar Busan met prive vervoer. 

U bezoekt onderweg de Onggi-aardewerk dorp Oegosan, gevestigd tussen de stad Ulsan en Busan. Oegosan Onggi Village is de grootste producent van traditionele onggi (aardewerk) in Korea. Het dorp werd opgericht door ambachtslieden en pottenbakkers uit alle hoeken van Korea om de traditie van onggi te beoefenen en te behouden.
Het dorp zelf is een enorme verzameling van verschillende aardewerk producten, wat voor een uniek landschap zorgt. Ook is er een scala aan faciliteiten in het dorp voor de bezoekers om de cultuur van onggi te ontdekken.

In het begin van de middag komt u aan bij de mystieke Haedong Yonggungsa Tempel, gelegen in het noord-oostelijke deel van de stad Busan, de tweede grootste stad van Korea. De tempel werd gebouwd in 1376 door de grote boeddhistische leraar bekend als Naong gedurende de Goryeo dynastie. Haesu Gwaneum Daebul (Zeewater Grote Godin Boeddha), Daeungjeon Main Sanctuary, Yongwangdang Shrine, Gulbeop boeddhistische Sanctum (ingesloten in een grot) en een drie verdiepingen tellende pagode met vier leeuwen kunnen allemaal bezocht worden. De tempel ligt op rotspunten met uitzicht over de oceaan.

Busan is een bruisende rijke stad. Het is rijk geworden om de internationale scheepsbouw en de grote haven. U ziet verschillende scheepswerven waar joekels van schepen in liggen die door verschillende bedrijven worden gebouwd. (Bij.. Hyundai).
Busan heeft een mooie skyline langs de boulevard met stylish restaurants en een gezellig strand. Vooral 's avonds leeft de boel op met veel eettentjes op straat en goede restaurants met uitzicht op de stad in lichtjes.

Overdag is een bezoek aan de bekende vismarkt Jagalchi een absolute must. De meest bevreemdende zeewezens zwemmen en dobberen hier rond in kleurrijke plastic bakken al wachtend op hun koper. Zee-ananas en zwemmende - tja het kan niet anders worden beschreven- penissen zijn hier de delicatessen naast veel soorten inktvis, kogelvis en de kostbare abalone!

Dag 7 Busan

Na het ontbijt gaat u naar het UN Memorial Cemetery in Korea, dat VN-soldatien eert uit 16 landen die werden gedood in de strijd tijdens de Koreaanse Oorlog van 1950 - 1953. Dit serene park strekt zich uit over een grasvlakte van 135.000 m2. Enkele bezienswaardigheden en gedenktekens zijn onder ander: Memorial Service Hall, Memorabilia Hall, 2 Turkse Monumenten, Grieks Monument, Australisch Monument, British Common Wealth Monument en 2 vijvers.

Na meer te leren over de donkere periode van Korea's geschiedenis, zal een lichter programma volgen. U bent op weg richting Taejongdae Observatorium. Taejongdae vertegenwoordigt Busan, en is vooral bekend om zijn rots strand. Taejongdae is ook beroemd om het ritueel van het bidden voor regen. Op dagen met heldere lucht kunt u Japan's Tsushima Island zien vanuit het observatorium. 

Als laatste zult u een bezoek brengen aan Gamcheon Culture Village, ookwel 'Machu Picchu van Busan' genoemd. 

Dag 8 Incheon luchthaven

Met de KTX hogesnelheidstrein reist u naar Soeul Incheon luchthaven voor vertrek terug naar Amsterdam of Brussel.

Fotocredits: Korea Tourism Organization & Dimsum Reizen

Offerte aanvragen

Nog meer inspiratie voor uw reis

U kunt nu direct een offerte aanvragen of deze reis toevoegen aan uw offertemandje en weer verder plannen of inpsiratie opdoen.

Verder plannen

Onze keuze hotels

Onze Dimsum Zuid-Korea reisspecialist kiest fijne liefst karakteristieke hotels uit voor u. Wilt u meer comfort of een verblijf op een écht onvergetelijke locatie? Kijk dan naar onze extra comfortabele opties.

Wij hebben deze hotels voor u geselecteerd

Hier ziet u onze eerste keuze hotels. Wij kiezen middenklasse hotels, liefst boutique en op een prima locatie. Wilt u onze extra comfortabele hotels, upgrade dan hier naar een comfort hotel per plaats.

Geen alternative hotel opties

Extra comfortabele opties

Uw reis uitgestippeld

Aanbevolen exursies voor deze rondreis

Onze Zuid-Korea reisspecialist kiest met zorg fantastische excursies voor u uit. Bekijk hier wat we te bieden hebben en voeg ze direct toe aan het offertemandje

Excursies

Zuid-Korea, Seoul, Meet a local bezoek Streetfoodmarkt Gwangjang

excursie

Ontdek samen met uw gids het dampige, kleurrijke, smaakvolle en intense geharrewar van een levendige streetfood-markt in hartje Seoul. Ga voor de verse bibimbap, pittige Kimchi, gebakken pajeon dat lijkt op een gewone omelet ( beware!) of een Koreaanse sushi genaamd gimbap. Zitten op een houten bankje naast een Koreaans gezin, al kletsend met de mevrouw achter de toonbank die met enorme rubberen roze handschoenen uw snack aanreikt. Als u geluk hebt met een stralende glimlach en een veelbetekenende knipoog. Streetfood in Seoul rocks! (17:00 - 19: 00 uur)

Reisblogje voor foodies in Zuid-Korea; Wat zit er vandaag in mijn bibimbap?

€ 23

Zuid- Korea Seoul Tempeldiner met Sanchon uitvoering

excursie

Dit is wel een heel speciaal avondje uit! Dit restaurant is gespecialiseerd in het traditionele diner dat al zo'n 1700 jaar wordt opgediend in boeddhistische tempels. Oorspronkelijk bedoeld voor boeddhistische monniken en pelgrims. 100 % veganistisch. Voor een boeddhistisch monnik is goed eten niet alleen om de smaak te doen maar ook om het zoeken van het juiste pad naar de Waarheid. Je zou kunnen zeggen dat met het eten van deze tempelgerechten je je het dichtst bij moeder natuur bevindt. 

U heeft gegarandeerd nog nooit zoveel verschillende groene groentes, strakke grassen, glazige wieren, vreemde kronkelwortels en glanzend paddenstoelen in een diner bij elkaar gezien! Prachtig geserveerd in mooie schaaltjes en bordjes van keramiek waarvan er geen een dezelfde is. Daarbij drinkt u makgeolli, een troebele melkachtige rijstwijn in houten napjes. Het geheel wordt geserveerd op lage tafels waaraan u op rieten matten zit. Tijdens het eten verschijnen er mysterieuze dames en heren op het houten podium in het midden van het restaurant die zich hebben bekwaamd in gracieuze traditionele (tempel) dansen. Een sprookjesachtige avond!

(19:00 - 21:00 uur) We reserveren de plaatsen voor u. Het diner is dan inbegrepen, extra drank dient u ter plekke af te rekenen.

€ 60

Zuid-Korea, Seoul, Hansik (traditioneel Koreaans) Diner

excursie

De traditioneel Koreaanse keuken gaat uit van de filosofie dat ons voedsel en onze medicijnen de zelfde herkomst hebben. De Koreaanse keuken draait dan ook om natuurlijk gezonde gerechten die bol staan van de vitamines en mineralen zonder de afkomst te verloochenen. De variëteit in de Koreaanse keuken kent zijn weerga niet en dat moet u gewoon proeven! Groentes, vis en vlees worden op talloze manieren gefermenteerd, gepekeld, gestoomd, gefrituurd  en gebakken. En dit alles in kleine prachtig opgemaakte porties.
Of het nu Jongga cuisine - gerechten doorgegeven van generatie tot generatie in een zelfde clan-   of de Keizerlijke keuken betreft, u zult een traditioneel Koreaans diner  niet snel vergeten.

Zuid-Korea, Seoul, Dongdaemun Market Street Food Tour

excursie

Dongdaemun Market staat vooral bekend om de kleding die er te koop ligt, maar uw enthousiaste gids weet wel beter: hemels streetfood is de echte reden om deze markt te bezoeken! De gids vertelt u alles over de ingrediënten en lekkere hapjes die u hier kunt vinden, en welke de locals nou ook echt niet kunnen laten liggen. Probeer bijvoorbeeld de Jeon (Koreaanse stijl hartige pannenkoeken), tteokbokki (pittige rijstkoeken), of misschien wel de traditionele Koraanse alcohol – soju en makgeolli. Met deze excursie leert u alles wat er te leren valt over deze Koreaanse lekkernijen.

De excursie is in een klein groepje met Engelssprekende gids, en duurt ongeveer 3 uur.
*Tip: de tour is inclusief een aantal hapjes, maar mocht u toch nog wat meer willen proeven is het aan te raden cash geld mee te nemen.

€ 55

Zuid-Korea, Seoul, Seoul Fietstour

excursie

Wat is er nou een betere manier om veel van Seoul te zien dan met de fiets? Met deze fietstour neemt een lokale gids u mee op sleeptouw om u trots het prachtige Seoul te laten zien. U kunt kiezen uit twee routes:

Big 5 route (vertrek 10:00)
Met deze route bezoekt u de belangrijke bezienswaardigheden in de stad, namelijk: de Cheonggyecheon, Gwanghwamun, Cheongwadae, en Jogyesa tempels, en Anguk Station. Op deze manier kunt u genieten van de sfeer van de stad terwijl u zijn mooiste bouwwerken bekijkt.  

Chenggyecheon route (vertrek 13:00)

Met deze meer gevarieerde route fietst u op uw gemak langs de Chenggyecheon stream van Gwanghwamun Street naar de Dongdaemun General Market, terwijl uw kundige gids u alles over de stad en zijn geheimen vertelt.

Inclusief: Engelssprekende gids, helm
Exclusief: Fietshuur, maaltijden

€ 49

Zuid-Korea, Seoul, Historische Wandeltour Deoksugung Paleis & Jeongdong

excursie

Deze ongeveer 2,5 uur durende wandeltour is met name een onmisbaar onderdeel voor cultuur- en geschiedenisliefhebbers! Een professionele Engelssprekende gids vertelt u dynamische verhalen over de transitie periode van de laat 19e eeuw tot vroege 20e eeuw in Seoul, en brengt deze periode zo voor u tot leven. U bezoekt Deoksugung Paleis en de Jeongdong Outdoor Library of Modern Korean History, en leert ondertussen alles over onder andere het einde van de Joseon dynastie, de Japanse bezetting, diplomatieke betrekkingen met het Westen en het begin van het moderne Korea.  

Inclusief: Engelssprekende gids, entree Deoksugung Paleis
Exclusief: Maaltijden

€ 43

Zuid-Korea, Seoul, Meet a local bezoek Streetfoodmarkt Gwangjang

 • excursie
 • €23

Zuid-Korea, Seoul, Meet a local bezoek Streetfoodmarkt Gwangjang

excursie | € 23

Ontdek samen met uw gids het dampige, kleurrijke, smaakvolle en intense geharrewar van een levendige streetfood-markt in hartje Seoul. Ga voor de verse bibimbap, pittige Kimchi, gebakken pajeon dat lijkt op een gewone omelet ( beware!) of een Koreaanse sushi genaamd gimbap. Zitten op een houten bankje naast een Koreaans gezin, al kletsend met de mevrouw achter de toonbank die met enorme rubberen roze handschoenen uw snack aanreikt. Als u geluk hebt met een stralende glimlach en een veelbetekenende knipoog. Streetfood in Seoul rocks! (17:00 - 19: 00 uur)

Reisblogje voor foodies in Zuid-Korea; Wat zit er vandaag in mijn bibimbap?

Zuid-Korea, Seoul, Hansik (traditioneel Koreaans) Diner

 • excursie

Zuid-Korea, Seoul, Hansik (traditioneel Koreaans) Diner

excursie |

De traditioneel Koreaanse keuken gaat uit van de filosofie dat ons voedsel en onze medicijnen de zelfde herkomst hebben. De Koreaanse keuken draait dan ook om natuurlijk gezonde gerechten die bol staan van de vitamines en mineralen zonder de afkomst te verloochenen. De variëteit in de Koreaanse keuken kent zijn weerga niet en dat moet u gewoon proeven! Groentes, vis en vlees worden op talloze manieren gefermenteerd, gepekeld, gestoomd, gefrituurd  en gebakken. En dit alles in kleine prachtig opgemaakte porties.
Of het nu Jongga cuisine - gerechten doorgegeven van generatie tot generatie in een zelfde clan-   of de Keizerlijke keuken betreft, u zult een traditioneel Koreaans diner  niet snel vergeten.

Zuid-Korea, Seoul, Seoul Fietstour

 • excursie
 • €49

Zuid-Korea, Seoul, Seoul Fietstour

excursie | € 49

Wat is er nou een betere manier om veel van Seoul te zien dan met de fiets? Met deze fietstour neemt een lokale gids u mee op sleeptouw om u trots het prachtige Seoul te laten zien. U kunt kiezen uit twee routes:

Big 5 route (vertrek 10:00)
Met deze route bezoekt u de belangrijke bezienswaardigheden in de stad, namelijk: de Cheonggyecheon, Gwanghwamun, Cheongwadae, en Jogyesa tempels, en Anguk Station. Op deze manier kunt u genieten van de sfeer van de stad terwijl u zijn mooiste bouwwerken bekijkt.  

Chenggyecheon route (vertrek 13:00)

Met deze meer gevarieerde route fietst u op uw gemak langs de Chenggyecheon stream van Gwanghwamun Street naar de Dongdaemun General Market, terwijl uw kundige gids u alles over de stad en zijn geheimen vertelt.

Inclusief: Engelssprekende gids, helm
Exclusief: Fietshuur, maaltijden

BELEEF Zuid-Korea MET DIMSUM REIZEN

Ter inspiratie presenteren wij mooie bouwstenen, excursies en extra comfortabele hotels. Onze reisspecialisten maken uiteindelijk graag uw rondreis persoonlijk en 100% op maat.

Persoonlijke ontmoetingen op niet-commerciele basis.

Meet a local

Meet a local

Voer voor foodies; streetfoodtours, kookles, toprestaurants bezoeken etc.

Foodies

Foodies

Avontuurlijk en off the Beaten Track

Ruig

Ruig

Hike, bike, raft etc.

Actief

Actief

Massages, yoga, zen, hot stone , slow travel

Mindful

Mindful

Meer tips voor uw Zuid-Korea reis

Meet a local

Foodies

Ruig

Actief

Mindful

Stilte op reis verrijkt

 • bouwsteen
 • 2 dagen
 • €98

Slapen in een traditioneel Koreaans huis

 • bouwsteen
 • 2 dagen
 • €65

Trend en traditie in de metropool

 • bouwsteen
 • 3 dagen
 • €145

Reissom

8 dagen | vanaf €1625,-

Reissom vanaf € 1625,- per persoon, op basis van twee personen in een tweepersoonskamer.

Het arrangement is inclusief:
- accommodatie in Dimsum standaard hotels 3* of 4* inclusief ontbijt
- verblijf Haeinsa Tempel inclusief programma en maaltijden
- verblijf in traditionele Hanok in Gyeongju
- privé transfers: dag 1 (aankomst) - 3, 4, 5, 6, 7 , 8 (transfer naar treinstation Busan)
- overig vervoer: trainticket KTX Busan -Seoul of Icheon airport  

Het arrangement is exclusief:
- seizoenstoeslagen: op te vragen
- lokale Engelstalige gids per dag
- overige niet genoemde maaltijden en drankjes
- tips en fooien
- persoonlijke uitgaven
- entreegelden bezienswaardigheden tenzij anders vermeld
- optionele bij te boeken excursies (zie tabblad excursies)
- toeslag (optionele) comfortabele hotels (zie tabblad hotels)

Offerte aanvragen In offertemandje

Reissom

Zuid-Korea steden met verblijf tempel- 8 dagen

exclusief internationale vluchten

Reissom vanaf € 1625,- per persoon, op basis van twee personen in een tweepersoonskamer.

Het arrangement is inclusief:
- accommodatie in Dimsum standaard hotels 3* of 4* inclusief ontbijt
- verblijf Haeinsa Tempel inclusief programma en maaltijden
- verblijf in traditionele Hanok in Gyeongju
- privé transfers: dag 1 (aankomst) - 3, 4, 5, 6, 7 , 8 (transfer naar treinstation Busan)
- overig vervoer: trainticket KTX Busan -Seoul of Icheon airport  

Het arrangement is exclusief:
- seizoenstoeslagen: op te vragen
- lokale Engelstalige gids per dag
- overige niet genoemde maaltijden en drankjes
- tips en fooien
- persoonlijke uitgaven
- entreegelden bezienswaardigheden tenzij anders vermeld
- optionele bij te boeken excursies (zie tabblad excursies)
- toeslag (optionele) comfortabele hotels (zie tabblad hotels)

Toevoegen aan offertemandje

Nog meer inspiratie voor uw reis

U kunt nu direct een offerte aanvragen of deze reis toevoegen aan uw offertemandje en weer verder plannen of inpsiratie opdoen.

Verder plannen

Klaar om op reis te gaan naar Zuid-Korea?
onze reisspecialist maakt uw reis verder 100% op maat!

Offerte aanvragen In offertemandje

Reistips

Last minute tips en tricks

Bekijk alle tips

Reistips