Wit-Rusland Reis zelf samenstellen? Dimsum Reizen

Uw eigen Wit-Rusland reis zelf samenstellen met de Wit-Rusland rondreizen en Wit-Rusland bouwstenen van Dimsum Reizen.

Reisadvies Individuele Wit-Rusland reis

Wit-Rusland Reis | Individuele Wit-Rusland Reis op maat gemaakt

Dimsum Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan individuele Wit-Rusland rondreizen en Wit-Rusland bouwstenen. We laten u graag de hoogtepunten zien maar kijken ook graag een straatje verder. Daar waar het kan ontwijken we het massatoerisme en gaan we op zoek naar persoonlijke ontmoetingen. 

Het Wit-Rusland reisprogramma van Dimsum Reizen is zo gemaakt dat u helemaal zelf uw Wit-Rusland reis kunt samenstellen. U kunt dus vertrekken wanneer u wilt en kiezen voor uw eigen reisgezelschap van een tot meerdere personen. Doordat u op individuele basis reist heeft u onderweg alle vrijheid om uw eigen programma te volgen. De Wit-Rusland rondreizen kunnen ook onderling gecombineerd worden, maar u kunt ook combinaties met individuele rondreizen in andere landen maken. 

Ook kunt u zelf  excursies toevoegen en waar mogelijk uw hotels upgraden. Uiteraard kan Dimsum Reizen ook de internationale vluchten naar en van Wit-Rusland voor u verzorgen. Zo kunt u uw ideale reis geheel naar eigen wens samenstellen.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk Wit-Rusland reisadvies.

Individuele Wit-Rusland rondreis. Onderweg in Wit-Rusland

Dimsum Reizen maakt waar mogelijk gebruik van goede privé-auto's (of mini-busjes) en betrouwbare chauffeurs. Op de dagen dat u een privé-auto gehuurd heeft, kunt u deze ook gebruiken zoals u wilt. U kunt vertrekken wanneer u wilt en onderweg stoppen waar u wilt. Extra kosten voor de rit (maaltijden chauffeur, tolgelden etc) zijn allemaal al inbegrepen in de reissom. Een aantal trajecten in Wit-Rusland kunnen ook per trein worden afgelegd. Uiteraard wordt dit allemaal vantevoren gereserveerd en zijn de transfers naar / van luchthavens inbegrepen.

Dimsum Reizen kiest voor (waar mogelijk) sfeervolle hotels met een gunstige ligging. U ziet op onze website en in de offertes voor welke hotels we gekozen hebben. U kunt deze hotels zelf nog upgraden met onze comfortabele opties.

Over het algemeen is een lokale gids die de hele reis meereist niet inbegrepen, maar u kunt er altijd voor kiezen om deze bij te boeken. Op een aantal trajecten zit wel standaard een gids inbegrepen (vaak bij wandelingen / bezoeken aan nomaden etc.).

U reist altijd geheel op privé-basis, d.w.z. dat u niet wordt toegevoegd aan een internationaal gezelschap. Een individuele reis met Dimsum Reizen is echt een privé-reis geheel op maat voor u gemaakt. Elke reis is dan ook anders!