Vakantie Vietnam | Rondreis Vietnam 2 weken | privé rondreis Vietnam - Inleiding

Vakantie naar Vietnam? Met deze Vietnam Hoogtepunten rondreis beleeft u Vietnam pas echt. Laat uw ideale Vietnam rondreis op maat samenstellen door Dimsum Reizen.

Vietnam Hoogtepunten Reis op onze manier

rondreis

Hanoi - lan Ha Bay - Hue - Hoi An - Ho Chi Minh City

Beleef Vietnam door de ogen van de Vietnamezen zelf en kleedt deze hoogtepuntenreis aan met onze persoonlijke activiteiten als streetfoodtours met foodies, hikes, kooklessen en cyclo- ritjes over het platteland..

vanaf 1235,-
13 dagen


Vietnam Hoogtepunten Reis op onze manier
 
Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in deze reis. U kunt direct een offerte aanvragen of de reis toevoegen aan uw reismandje en verder zoeken.

I'm interested

Enter your email adress and we will send you more information about this.

Tabs

Hoogtepunten van Vietnam in 13 dagen op onze manier
Sfeervolle en kleinschalige accommodaties
Alle transfers van/ naar hotels op privé basis
Cruise door de bijzondere en minder druk bezochte Lan Ha Bay

Kook thuis mee in Hue en ontdek de Keizerlijke keuken!  
Mountain biken door de rijstvelden  in Hoi An
Vespatours door verschillende steden
Optionele uitbreidingen met unieke bouwstenen buiten de gebaande paden


Beleef Vietnam door de ogen van de Vietnamezen zelf en kleedt deze hoogtepuntenreis aan met onze persoonlijke activiteiten als streetfoodtours met foodies, hikes met een local, kooklessen bij de familie thuis en cyclo ritjes door de stad. 
In Lan Ha Bay slaapt u op een luxe traditionele Jonk al laverend tussen de grillige mini-eilandjes die verrijzen uit de Chinese zee. Aan boord wordt u samen met de andere gasten verwend met heerlijk eten en staat de tai ji chuan-meester op het dek voor u klaar bij het ochtendgloren van de dag om de slaap uit de spieren te krijgen.

Halverwege de reis bezoekt u de oude keizerlijke hoofdstad Hue, waar u natuurlijk het paleis van weleer kunt bezoeken. Met onze fiets & foodtours kookt u samen met een local een mooi gerecht nadat u op de fiets hebt gezeten en Hue hebt kunnen ruiken en voelen in al haar facetten.
In het sfeervolle antieke stadje Hoi An loopt u door de straatjes langs huizen met een romantische traditionele architectuur. Van hieruit klimt u op de fiets voor een tocht door het groene achterland en de lokale dorpjes om even bij te komen op één van de nabij gelegen stranden.

Tenslotte is het tijd voor de voormalige hoofdstad Ho Chi Minh. Heerlijk rondslenteren en lekker eten is wat u hier moet doen. Dat kan alleen of met een local die de verborgen juweeltjes graag voor u persoonlijk onthult.
Reisplan (13 dagen / 12 nachten)
Dag 1 aankomst Hanoi
Dag 2 Hanoi
Dag 3 Hanoi
Dag 4 Hanoi - Lan Ha Bay 
Dag 5 Lan Ha Bay - Hanoi / nachttrein Hue
Dag 6 aankomst Hue
Dag 7 Hue
Dag 8 Hue - Hoi An
Dag 9 Hoi An
Dag 10 Hoi An
Dag 11 Hoi An - Ho Chi Minh
Dag 12 Ho Chi Minh
Dag 13 vertrek Ho Chi Minh

Deze rondreis is uit te breiden met onze unieke bouwstenen (vaak buiten de gebaande paden) zodat u lekker langer weg  kan. Bijvoorbeeld:

Noord- Vietnam Mai Chau, wandelen, fietsen en slapen in een ecolodge
Centraal-Vietnam Unesco National Phong Nha Ke Bang National Park
Zuid-Vietnam: Pho Quoc eiland relaxen als afsluiter

Reis boeken?

Wilt u deze reis boeken of eerst een vrijblijvende optie nemen? Vul dan uw gegevens in.
Boeken

Offerte aanvragen

Als u geïnteresseerd bent in deze reis zorgen wij ervoor dat u van ons een vrijblijvende op maat gemaakte offerte toegestuurd krijgt. Inclusief de kosten per persoon en het exacte aantal reisdagen.
Offerte aanvragen